Јебемо Рада 04 Nov 2014

Слике

Јебемо Рада
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Куп на Врачару 31 Oct 2014

Слике

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Све док дан мења ноћ... 26 Oct 2014

Галерија слика

Без струје
Од малих ногу мој си сан
Кореографије
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

147. дерби 19 Oct 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

...а пола ко зна где 24 Sep 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда боља од Удинезеа на опроштају Станковића - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Фудбалери Црвене звезде победили су екипу Удинезеа у пријатељском мечу у Београду, на којем се званично од активног играња опростио некадашњи капитен црвено-белих и репрезентације Србије Дејан Станковић

Црвена звезда – Удинезе 1:0
Стрелац: Планић у 7. минуту
Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 15.328. Судија: Марко Поповић (Београд). Помоћници: Урош Стојковић и Милан Михајловић (обојица из Београда). Жути картони: Ђорђевић, Катаи (Црвена звезда), Пинци (Удинезе).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман (Тркуља), Планић (Мијаиловић), Лазић, Јовановић, Антић (Ђорђевић), Грујић (Стојановић), Ристић, Савићевић (Гогић), Гаврић (Катаи), Јовић (Деспотовић).
УДИНЕЗЕ: Келава, Белмонте (Фараони), Домици, Бубњић (Кода), Алхасан (Мола), Пинци (Бохнивиш), Халенберг, Жадсон (Набил), Гиљерме (Јакуб), Муријел (Геихо), Запата (Пртајин).

Једини стрелац на утакмици пред око 15.000 гледалаца био је Богдан Планић у седмом минуту.

Утакмицу је обележио детаљ из 38. минута, када је Станковић заменио Вукана Савићевића како би одиграо завршницу првог полувремена. Рекордер по броју наступа за Србију ушао је у игру уз ватромет и бакљаду навијача са северног дела стадиона.

Тренер Ненад Лалатовић италијанском тиму супроставио је млад састав, са играчима који нису имали превелику минутажу ове јесени, али су пружили одличну партију у јакој европској провери.

Актуелни шампион Србије одлично је отворио меч раним голом штопера Планића, који је после корнера био највиши у казненом простору Удинезеа.

Само два минута касније Звезда је могла да увећа предност, али је Савићевић промашио немогуће. Млади Јовић прешао је голмана Келаву, отишао је мало више у страну и несебично проиграо Савићевића, али је овај пребацио гол са око седам метара.

Могао је и италијански тим до изједначења, али је брзоноги Колумбијац Луис Муријел промашио гол у ситуацији „један на један” са Кахриманом.

Јовић је средином првог дела игре исказао свој таленат, када је „измешао” одбрану Удинезеа, али је Келава одлично одреаговао после његовог шута.

Екипа тренера Андрее Страмаћонија у наставку је заиграла много боље, имала иницијативу, али је резервни голман „црвено-белих” Марко Тркуља био сигуран.

Удинезе је држао контролу игре, док је Звезда претила из конте, после које је Ђорђе Деспотовић могао да донесе убељивији тријумф, али су непрецизни били Деспотовић и Лазовић.

Црвена звезда наредног викенда наставља такмичење у Суперлиги, када ће у суботу гостовати у Крагујевцу екипи Радничког.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ