Јебемо Рада 04 Nov 2014

Слике

Јебемо Рада
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Куп на Врачару 31 Oct 2014

Слике

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Све док дан мења ноћ... 26 Oct 2014

Галерија слика

Без струје
Од малих ногу мој си сан
Кореографије
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

147. дерби 19 Oct 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

...а пола ко зна где 24 Sep 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда без подвига у Атини, Панатинаикос бољи у узбудљивој завршници - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком није успела да тријумфује над Панатинаикосом у Атини у оквиру седмог кола Топ 16 фазе Евролиге иако је после великог вођства Грка успела да се врати у игру и уђе у неизвесну завршницу

Панатинаикос – Црвена звезда Телеком 74:69 (26:6, 11:23, 20:18, 22:18)
Дворана: ОАКА. Гледалаца: 12.000. Судије: Булто (Шпанија), Сахин (Италија), Зашчук (Украјина).

ПА­НА­ТИ­НА­И­КОС: Ха­ра­лам­по­пу­лос, Сло­тер 16, Бо­хо­ри­дис, Јан­ко­вић 6, Фо­цис 3 (5 ск), Нел­сон 7, Ма­вро­ке­фа­и­лис 6, Ди­ја­ман­ти­дис 11 (10 ас), Гист 12 (5 ск, 6 ул), Ба­ти­ста 13, Блумс, Па­па­ја­нис.

ЦР­ВЕ­НА ЗВЕ­ЗДА: Ви­ли­јамс 10 (7 ил), Ре­бић, Дан­гу­бић, Ми­тро­вић 8 (9 ск), Ла­зић 2, Бла­жич 2, Ка­ли­нић 2, Мар­ја­но­вић 17 (10 ск), Те­јић 7, Џен­кинс 17, Јо­вић, Цир­бес 4 (9 ск).

Црвено-бели тако нису уписали другу победу у овој фази такмичења, него су доживели шести пораз.

Након убедљиво најслабије четвртине ове сезоне, тим Дејана Радоњића је показао класу. Гризли су све, Тејић је играо врхунски меч, Вилијамс је ломио чуваре, Митровић био за десетку, Џенкинс је играо можда и најбољи меч ове сезоне, Марјановић је у трећем периоду убацио 15 поена и све то, уз сјајну одбрану, водило је до плус пет на три минуте пре краја (65:60).

Али, да би се оборио гигант на плећа потребно је издржати до последњег секунда. А, то је тешко када на другој страни имаш легенду Дијамантидиса. Када су се зеленима тресле руке, а навијачима подрхтавао глас, убацио је тројку. Повео је екипу до 70:65.

Ни тада Црвена звезда није стала. Имала је напад за продужетак. Али, Вилијамсова тројка на 69:72 није погодила циљ и шанса за чудо је отишла у неповрат.

Четири промашене тројке, блокада и чак шест изгубљених лопте, био је учинак Црвене звезде за четири и по минута.

Гости су на почетку деловали потпуно немоћно, без идеје како да нападану једну од најбољих одбрана Евролиге.

Предуги пост прекинуо је Митровић и спречио да одмах на старту утакмице домаћин направи двоцифрени капитал. Али и та граница се брзо прешла, после поена, мотивисаног и расположеног Гиста (13:2).

Марјановић је готово све време на себи имао макар двојицу чувара. МВП Евролиге није силовао, избацивао је лопте слободним бековима, али они су пуцали ћорцима. Скоро 6-0 у шуту за три поена, као и индекс -5, средином првог периода, нису обећавали ништа добро.

Звезда је брзо тонула и дошла у ситуацију да при резултату 18:2, спашава дебакл.

Трчак нада се појавио са четири везана поена. Али, Панатинаикос је био немилосрдан. Наставио је да гази госте, не спуштајући притисак и повећавајући капитал. Натерао је ривала да четвртину заврши са девет изгубљених лопти, учинком 8-0 за три, једном асистенцијом, само шест убачених поена, на минус 20 (6:26).

Била је то убедљиво најгора четвртина црвено-белих ове сезоне.

Џенкинс је први повукао. Везао је неколики добрих потеза, Тејић је играо све боље, али оно што је највише радовало јесте да су гости показали знаке живота и подигли ниво у одбрани. То су одмах и наплатили.

Коначно је Вилијамс убацио тројку, из десетог тимског покушаја, самопоуздање је расло, Тејић је био све бољи, Цирбес је после куцања завршио на обручу, потом рампом приземљио Дијамантидиса и Црвена звезда се вратила у меч. Ивановић је у кратком периоду тражио и други тајм аут, у тренутку када су гости у другој четвртини водили са 23:7.

Грци су успели да спрече тотални преокрет.

Друго полувреме је почело сјајном рампом Митровића којом је приземљио Батиста, али судије су погрешиле и то окарактерисали као фаул. Свој бес капитен је искалио сјајним куцањем на другој страни чиме је прекинуо нови пост свог тима.

Марјановић је почео да доминира у рекету, а црвено-бели су најзад успели да дођу до поена из контре и разлика се истопила на свега три поена (44:47).

Скоро сви напади црвено-белих ишли су на Бобија који је остајао сам и све лагано закуцавао. Играо се са чуварима и водио Звезду до минус један (51:52).

Куцање Тејића из контре донело је Црвеној звезду прво вођство и целе клупа је скочила од одушевљења. А, црвено-бели су пуцали од самопоуздања. То им је и донело плус пет (65:60). Али, пут је победе је био дугачак и испоставило се непрелазан.

Извор: Спортски Журнал

У међувремену је фудбалски клуб одиграо четири припремне утакмице, али због техничких проблема модератор није био у прилици да објави извештаје. Резултати:

Црвена звезда - Рубин 1:0
Црвена звезда - Металист 0:0
Црвена звезда - Мордовија 1:0
Црвена звезда - Сарбрикен 2:1


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ