Све док дан мења ноћ... 26 Oct 2014

Галерија слика

Без струје
Од малих ногу мој си сан
Кореографије
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

147. дерби 19 Oct 2014

Галерија слика

Бакљада
Гробари, јел нас чујете
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Пола је код нас... 24 Sep 2014

Слике

Нова песма
Прво полувреме
Друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

...сећамо се својих предака! 20 Sep 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Цигани у Новом Саду 24 Aug 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Печник из пенала донео победу Звезди - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвено-бели су поново на победничком колосеку. После само једног бода на претходне две утакмице против Вождовца (2:2) и Партизана (0:1), шампион је минимално савладао Доњи Срем и најавио да неће одустати од трке за титулом

Црвена звезда – Доњи Срем 1:0 (1:0)
Стрелац: 1–0 Печник у 33. минуту из једанаестерца

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 6.830. Судија: Ненад Ђокић (Ужице). Помоћници: Ненад Курчубић и Марко Димитријевић (обојица из Крагујевца).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Печник, Павићевић, Лазић, С. Ђорђевић, Лазовић, Босанчић (66. Аврамовски), Ристић, Катаи (83. Јовић), Деспотовић (46. Грујић), Ракић.

ДОЊИ СРЕМ: Белић, Лакићевић, Прљевић, Лакић-Пешић, Пуношевац , Моро (82. Шарац), Букорац (46. Црномарковић), Станисављевић, Крунић, Зец (69. Бељић), Спалевић.

У игри са мало узбуђења бранилац трона је заслужено славио.

Изненадио је са саставом тренер Црвене звезде, Ненад Лалатовић. Ненад Гаврић је остао на клупи, Александра Ковачевића није било међу 18 играча, док су шансу од првог минута добили Ђорђе Деспотовић и Александар Катаи, као и дебитант Стефан Ђорђевић, новајлија из Вождовца. У почетну једанаесторицу вратио се и Ђорђе Ракић.

Промена је било и у тиму Доњег Срема. Нови тренер Пећинчана Златомир Загорчић шансу је указао Радету Крунићу, прошле године једном од најбољих играча Сремаца, јунаку ремија на 50 година од прве утакмице на Маракани.

Испитивање снага трајало је читаву прву половину првог полувремена. Први је запретио Стефан Букорац у 6. минуту јаким шутем са 25 метара, лопта је завршила поред стативе.

Црвено-бели су наметнули жељени ритам од 25. минута. Први покушај да савладају Белића играчи шампиона имали су после корнера Ристића и ударца главом Деспотовића поред стативе. Разиграо се у тим тренуцима Милош Босанчић. Са 18 метара, после комбинације са Ракићем, новајлија Црвене звезде шутирао је изнад пречке.

Убрзо се шанса у контранападу указала Дарку Спалевићу, који се нашао сам на половини домаћина, али је лоше шутирао па је лопта била лак плен за голмана Рајковића.

Наредни атак браниоца титуле ка голу ривала резултирао је једанаестерцем и голом Печника за лакши пут до прве победе Звезде после само једног бода из дуела са Вождовцем и Партизаном.

У гужви у шеснаестерцу гостију Ђорђе Ракић је шутирао ка голу, а Марко Прљевић руком у паду блокирао ударац. Судија Ђокић се није двоумио да покаже на белу тачку. Најстрожу казну сигурно је извео Нејц Печник, иако је голман Белић прочитао његову намеру да шутира у доњи десни угао.

Уочи одласка на одмор мрежа Доњег Срема могла је да се затресе и други пут. Босанчић је заслужио аплаузе за још један топовски шут из даљине, а голман Белић је парадом скренуо лопту у корнер. Ристић је убацио лопту из угла, а после ударца Ракића гости су са гол линије спречили погодак.

Монотонију у наставку прекинуо је Станисављевић добрим продором и одличном шансом у 65. минуту. Крилни нападач гостију пробио се до петерца искоса, али је концентрисани голман Рајковић на време истрчао и скренуо лопту у корнер.

На другој страни, Михаило Ристић је у 73. минуту снажним ударцем најавио притисак домаћина у финишу. Добар контранапад који је повео Катаи, а наставио Лазовић центаршутем на петерац, где се бацио Ракић и главом покушао да повећа предност фаворита, завршен је интервенцијом чувара мреже гостију.

Покушао је и Лазић ударцем главом у 86. минуту, ли је лопта завршила далеко изнад гола.

Запажени Ристић је у 89. минуту одлично прошао по левој страни, шутирао под пречку, али је Белић изврсном интервенцијом спречио другу капитулацију. Још једна нада црвено-белих Марко Грујић нешто касније је продор завршио шутем поред стативе.

Запретио је Доњи Срем у финишу, најбољу прилику имао је резервиста Бојан Бељић у последњем минуту надокнаде времена, међутим, са ивице шеснаестерца послао је лопту небу под облаке.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ