Пола је код нас... 24 Sep 2014

Слике

Нова песма
Прво полувреме
Друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И после 100 година... 20 Sep 2014


Слике у галерији
Гусле
Димови на почетку
Навијачки извештај

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Нови Сад је наш! 24 Aug 2014

Слике

Радост након гола
Дозивање са западом
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Отварање сезоне. 10 Aug 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у НС 29 May 2014


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Црвена звезда – Висла 33:22 (14:13) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Рукометаши Црвене звезде остали су у трци за трећим местом у „Ц” групи Лиге шампиона које доноси пласман у осмину финала Купа купова. Први и основни задатак на том путу решен је без већих проблема синоћ на Бањици, где је наш првак уз огромну подршку навијача декласирао пољског шампиона Вислу с 33:22 (14.13). Дуг из Плоцка готово да је враћен истом мером, а показало се да је тежак пораз од Висле (31:19) у првом колу био нереалан.

„Црвено-бели” су отпор гостију сломили тек у другом полувремену. Промена одбране с 6-0 на 5:1 био је кључан Рогановићев потез. Витковски и Влеклак, ударни двојац гостију, у потпуности су уштоповани у наставку што је широм отворило врата првој Звездиној победи у најјачем европском клупском такмичењу.

Наш првак је на одмор отишао с свега голом предности, што је је била пуна капа с обзиром на растрзану и безидејну игру с великим бројем техничких грешака. Ипак, неизвесност је прекинута већ у првим минутама наставка. Капитен Ненад Максић је без грешке одиграо на предњем отупевши оштрицу напада гостију. Уз бриљантног Перишића на голу, који је синоћ намакао чак 20 одбрана и један седмерац, Звезда се у 35. минуту одлепила на четири гола предности (18:14). У тим тренуцима и у нападу „црвено-белих” почеле су ствари да долазе на своје место. Маскић је добијао све јачу подршку Симића, Савића и Лековића који је на одлично на месту десног крила заменио у првом полувремену неприметног Вуковића.

Иако је у периоду од 42. до 45. минута с три узастопна поготка убедљиво водила (23:16), Звезда није спуштала гас. Ношена непрекидном песмом с трибина појачавала је ритам и у 50. минуту је дошла, први пут на мечу, до двоцифрене предности (28:18). И када се очекивало да ће пораз у Пољској бити наплаћен с каматом искључења у самом финишу нису дозволила да победа буде још убедљивија.

Иначе, сенку на фер и коректну утакмицу на Бањици бацио је потез Пејовића који је по завршетку меча ударио гостујућег играча и за то добио црвени картон.

Дворана: „Вождовац” на Бањици. Гледалаца: 2.000. Судије: Корес и Мигас (Грчка). Седмерци: Црвена звезда 4 (4), Висла 3 (0). Искључења: Црвена звезда десет, Висла осам минута. Црвени картон: Пејовић (Црвена звезда) у 60. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Перишић, Веркић, Вуковић, Пејовић 1, Шћепановић, Максић 10 (3), Радановић 3, Павлов 2, Лековић 4, Симић 6, Савић 7, Милошевић, Курбалија, Милашевић.

ВИСЛА: Марсалек, Викари, Цитов 2, Витковски 5, Палух 3, Влеклак 6, Вуштер 3, Горал, Тврадо 1, Румнијак 1, Радојевић, Ниједелски, Свирад 1.

Бег са дна

Резултати петог кола: Колдинг – Шамбери 32:32, Црвена звезда – Висла 33:22.

Парови последњег кола: Висла – Шамбери (9. новембар), Колдинг – Црвена звезда (12. новембар). Колдинг и Шамбери су се већ пласирали у осмину финала Лиге шампиона.

Расплет у последњем колу

О пласману на табели прво одлучује укупна гол-разлика. У случају да Звезда и Вилса у последњем колу изгубе, од Колдинга у Данској односно од Шамберија у Плоцку (што се и очекује), наш првак би освојио треће место и са поразом до 14 голова разлике без обзира на висину пораза Пољака.

www.politika.co.yu


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ