Пола је код нас... 24 Sep 2014

Слике

Нова песма
Прво полувреме
Друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И после 100 година... 20 Sep 2014


Слике у галерији
Гусле
Димови на почетку
Навијачки извештај

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Нови Сад је наш! 24 Aug 2014

Слике

Радост након гола
Дозивање са западом
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Отварање сезоне. 10 Aug 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у НС 29 May 2014


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


БЛАЖИЧ ЈЕ ЗВЕЗДА: Црвено-бели срушили Партизан за пласман у финале Купа Радивоја Кораћа! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвено-бели заказали дуел са Мега Лексом у финалу Купа Радивоја Кораћа, након што су надиграли Партизан у нишком Чаиру с 76:67

Партизан НИС – Црвена звезда Телеком 67:76 (18:26, 16:17, 16:13,17:20)

Дворана: Чаир. Гледалаца: 4,500. Судије: Белошевић, Јовчић, Војиновић.

Партизан: Павловић 14, Тепић 6, Мурић 4, Маринковић 1, Дало, Милутинов 6, Милосављевић 9, Мачан 20, Ђумић 4, Андрић 3, Милутиновић, Безбрадица.

Црвена звезда: Вилијамс 9, Ребић, Дангубић 4, Митровић 9, Лазић 5, Блажич 15, Калинић 11, Марјановић 10, Тејић, Џенкинс 7, Јовић 2, Цирбес 4.

Црвена звезда Телеком ће играти завршну утакмицу спектакла у Нишу, али ако није непристојно рећи, синоћ је одиграно финале пре финала Купа Радивоја Кораћа, што не значи да Мега Лекс не може да освоји Жућкову левицу.

Међутим, по тренутној форми, играчком рејтингу, традицији и броју трофеја, свакако и по броју навијача, што се манифестовало атмосфером у Чаиру, а највише занимањем јавности.

Црвена звезда Телеком и Партизан су нека друга Србија.

Почетак је донео екстра мотивисане црно-беле, Павловић је исијавао жустрину, а сваки кош клупа је бурно поздрављала, док су црвено-бели деловали много мирније и без манифестације повишених емоција.

Сваки тим је био у свом филму, а резултат у првом периоду такав да је након стартног вођства Партизана, Звезда у деветом минуту, после тројке Калинића имала великих 24:15, користећи своје адуте пре свега сјајног Марјановића. Интересантно је било да је тада црно-бели тим био у игри без најпознатијих, Павловића и Мачвана. А однос индексних поена 32:12 у корист АБА лидера.

Ни њихов повратак у другом периоду није битно изменио однос снага, чак је Лазић тројком у 14. минуту поставио на семафор 33:21, а Марјановића је по обичају солидно одмењивао Цирбес. Ипак, када су црно.бели иницијативом Мачвана смањили на минус осам, Радоњић је посегао за тајм аутом и вратио је у игру свог највишег и најкориснијег играча, који је за три минута два пута узео лопту Милутинову на дриблингу, а потом са линије слободних бацања донео Звезди и плус 13.

Тројка Павловића са истеком времена учинила је разлику једноцифреном, али поглед на статистику говорио је о доминацији Звезде, однос индексних поена 51:15 говорио је сам по себи. Марјановић је сам сакупио 18.

Мачван је тројком на старту другог дела унео дозу неизвесности, коју је још више потенцирао Мурич за 41:45 и Радоњићев минут одмора. Различите варијанте зонских поставки почеле су да се исплаћују црно-белима.

Звезда је била успорена, за шест минута другог полувремена дала је само два поена, али црно-бели из неколико шутева свог Словенца нису дошли до потпуног преокрета.

А, мирисало је на брејк док Џенкинс није убацио тројку и враћање двоцифрене предности. Но, Партизан ни тада није устукнуо, држали су га у игри Мачван и Милосављевић.

И у последњем периоду Партизан је дошао на четири поена заостатка, али ту границу није прешао. Митровић је тада одиграо изванредно у одбрани, а Блажич користећи блокове Марјановића у нападу.

Црно-бели нису истицали белу заставу, ни после пете личне Павловића, ни повреде Мурича...Тројком Милосављевића приближили су се на 65:70, кад је остало 50 секунди до краја, али Митровић је и на то имао одговор.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ