Нови Сад је наш! 24 Aug 2014

Слике

Радост након гола
Дозивање са западом
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дошло је време титула да слави се! 10 Aug 2014

Галерија слика
Видео:
Почетак утакмице, пароле, друго полувреме, снимак са јужне трибине

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Резиме пролећне полусезоне 30 Jun 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

ШАМПИОНИ!!! 26 May 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Ужицу 11 May 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Рапсодија Звезде против Вождовца, 11. победа у низу - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Вождовац 5:1 (4:0)

Стрелци: 1:0 – Милијаш у 17, 2:0 – Дауда у 29, 3:0 – Лазовић у 32, 4:0 – Мрђа у 44, 4:1 – Секулић у 54, 5:1 – Мрђа у 62. минуту.

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 16.250. Судија: Срђан Обрадовић (Јагодина). Помоћници: Далибор Ђурђевић (Крушевац) и Срђан Милутиновић (Ниш). Жути картони: Божић, Дукић (Вождовац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Печник, Павићевић, Келхар, Мијаиловић (од 72. Петковић), Ковачевић, Лазовић (од 78. Ракић), Милијаш, Нинковић, Дауда (од 63. Савићевић), Мрђа.

ВОЖДОВАЦ: Супић, Дукић, Драговић, Васиљевић, Пројић, Божић, Секулић (од 87. Трипковић), Марушић, Бабовић, Обрадовић (од 38. Караклајић), Павићевић (од 60. Николић).

Одиграла је Црвена звезда најбољи меч ове сезоне против Вождовца. Вратили су дуг градском ривалу за пораз из првог дела са каматом, наставили са победама и забележили 11. тријумф у низу, поново пребацивши притисак на Партизан.

Славиша Стојановић се одлучио за формацију са два шпица, већ уиграним тандемом Мрђа – Дауда, док је основна замисао Зорана Милинковића била да Вождовац одбрани свој гол.

Било је ипак јасно да највише зависи од играча Црвене звезде. А они су били изузетно расположени. И не само то, слободно можемо рећи да су црвено-бели одиграли најбољи меч од почетка сезоне.

Прву праву прилику у 17. минуту Звезда је претворила у вођство. Лазовић је кратко одложио лопту до Милијаша, а капитен црвено-белих је распалио по њој са неких 20 метара и послао је у мрежу.

У 23. минуту могао је предност да дуплира Дауда. Добио је Нигеријац сјајну лопту од Мијаиловића, пропустио ју је Милијаш, а Дауда је потом слабо шутирао, право у голмана Вождовца Супића.

Прву озбиљнију прилику гости су имали у 24. минуту. Дукић је центрирао са десне стране, али Секулић је сам са 12 метара главом шутирао високо преко гола Бајковића.

У 27. минуту поново је Милијаш био у центру пажње. Фантастичну акцију су одиграли црвено-бели, Лазовић је из слободног ударца додао лопту капитену, а овај је шутирао са десетак метара, али је Супић фантастично интервенисао.

Ипак, у 29. минуту Звезда је водила са 2:0. Била је то још једна добра акција домаћих, Милијаш је додао до Нинковића, овај је уочио усамљеног Мрђу на десној страни. Центарфор звезде је испратио кретњу Дауде, који је маниром расног стрелца само скренуо лопту у мрежу.

У 31. минуту имао је Бабовић прилику да врати свој тим у меч. Била је то одлична акција тима са Душановца, али је некадашњи капитен Партизана био непрецизан.

Промашај Вождовца је одмах кажњен! Већ у следећој акцији Звезда је постигла трећи гол. Сјајан дупли пас су разменили Дауда и Нинковић, а потом је овај други могао и да шутира, али је несебично послужио Лазовића, који је постигао свој првенац ове сезоне – 3:0.

Могао је Дауда да постигне погодак и у 36. минуту. Још једну прелепу акцију одиграли су домаћи, Лазовић је шмекерски пребацио одбрану гостију, али је Нигеријац није искористио зицер.

Вождовчани су покушавали да дођу макар до једног поготка, а солидну шансу имао је Марушић у 41. минуту, али је из окрета шутирао право у Бајковића.

Звезда је мало спустила ритам, али и у таквом односу снага стигла је до гола у 44. минуту. Овога пута Дауда је сјајно асистирао Мрђи, који је побегао одбрани гостију и закуцао лопту у мрежу ривала.

У 53. минуту Никола Караклајић, Звездино дете, могао је да савлада Бајковића, али је његов шут искоса са десет метара завршио тик поред стативе. Самом минут касније упорност се исплатила гостима.

Секулић је умакао одбрани Звезде, у паду је закачио лопту и погодио стативу, али је потом управо он први дошао до лопте и лагано је спровео у тада већ небрањену мрежу.

Био је то знак Звезди да поново крене мало агресивније. Пропустио је најпре шансу Мијаиловић, који је искоса шутирао уместо да центрира. У 61. минуту исти играч је центрирао, на лопту је натрчао Лазовић и послао је преко гола.

У 62. минуту Звезда је постигла пети гол, а Мрђа свој други. Маестрално је Милијаш асистирао центарфору Звезде, који је још једном умакао чуварима и потом рутински савладао Супића.

У 77. минуту је Милијаш сјајно тукао из слободног ударца са 25 метара, али је крајњим напором Супић избио лопту у корнер.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ