Нови Сад је наш! 24 Aug 2014

Слике

Радост након гола
Дозивање са западом
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дошло је време титула да слави се! 10 Aug 2014

Галерија слика
Видео:
Почетак утакмице, пароле, друго полувреме, снимак са јужне трибине

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Резиме пролећне полусезоне 30 Jun 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

ШАМПИОНИ!!! 26 May 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Ужицу 11 May 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Голчина Милијаша утишала Торциду, Лазовић промашио пенал - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Нови Пазар – Црвена звезда 0:1 (0:1)

Стрелац: Милијаш у 17. минуту.

Градски стадион. Гледалаца: око 7.000. Судија: Бошко Јованетић. Помоћници: Владимир Јовановић, Немања Петровић. Жути картони: Селимовић (Нови Пазар), Мијаиловић, Келхар, Касалица, Петковић (Ц. звезда).

НОВИ ПАЗАР: Шимић, Стевановић (14. Арифовић), Оташевић, Вуковић, Ђорђевић, Мутавџић, Павловић, Обровац, Кецап (68. Поповић), Русмир (46. Селимовић), Арсенијевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Петковић, Павићевић, Келхар, Ковачевић, Милијаш (70. Гогић), Лазовић (87. Ракић), Нинковић, Печник (73. Касалица), Мрђа.

Црвена звезда је прегрмела најтеже гостовање у пролећном делу сезоне, не рачунајући вечити дерби у Хумској, и за још један корак је ближа титули.

Црвено–бели су славили на врућем терену у Новом Пазару, а гол одлуке, тачније голчину, постигао је капитен Ненад Милијаш у 17. минуту. Перфектно је извео слободњак са око 30 метара.

Домаћин је доживео први пораз на свом терену ове сезоне, док су Београђани везали 14. тријумф у Супер лиги!

Звезда је могла да осигура тријумф у 60. минуту, али је Дарко Лазовић промашио најстрожу казну, оставивши око 400 Делија да стрепе до последњег судијског звиждука.

Почетак меча није обећавао пуно, јер су играчи обе екипе кренули опрезно. За разлику од фудбалера, навијачи су држали темпо, а атмосферу је додатно подгрејао улазак Делија на стадион у петом минуту.

Прву прилику имала је Црвена звезда, у деветом минуту. Милијаш је центрирао из слободног ударца са леве стране, Нејц Печник на другој стативи из прве упутио повратни пас у петерац, а Милош Нинковић промашио лопту!

Црвено–бели јесу контролисали игру у том периоду, али су повели ни из чега. Прекршај над Милијашем на око 30 метара од гола домаће екипе био је увод у мајсторију капитена Београђана.

Вероватно навијачи на Градском стадиону нису ни у најгорим слутњама претпостављали да би поменути фудбалер могао да затресе мрежу са те удаљености, али јесте, као у најбољим данима своје каријере. „Кифла“ је била неодбрањива за голмана Марка Шимића – 0:1!

Два минута касније, умало 0:2. Драган Мрђа је после лукаве асистенције Лазовића избегао офсајд замку на десној страни, шутирао са десетак метара искоса у ближи угао. Шимић је био на месту!

Црвено–бели су, отприлике до 25 минута, имали иницијативу, али су је онда препустили Пазарцима и вребали шансу из контранапада, пре свега преко брзоногог Лазовића.

На другој страни, Нови Пазар је највише нападао преко бокова где су изузетно агилни били Предраг Павловић на десној и Дејан Русмир на левој страни.

Повлачење на своју половину могло је Звезду да кошта примљеног гола. Најбољу и једину праву шансу у првом полувремену, домаћи тим је имао у 45. минуту. Адмир Кецап је, после корнера, био неометан поред скамењених дефанзиваца Звезде на 5–6 метара од гола, али је очајно захватио лопту. Стопостотна прилика!

Једина спорна ситуација у првом делу игре био је офсајд досуђен против Новог Пазара. Немања Арсенијевић је изашао сам пред Бобана Бајковића, али је помоћник подигао заставицу што је изазвало протесте домаћих играча.

Фудбалери Звезде су наставили да играју резервисано и на почетку другог полувремена, али у првих десетак минута нису дозвољавали Пазарцима да приђу превише близу казненом простору.

А, онда, опет ни из чега, Звезда је у 59. минуту дошла до могућности да дуплира предност. Печник је побегао неопрезном Ибрахиму Арифовићу у казненом простору, који га је срушио са леђа, чини се рукама. Судија Бошко Јованетић се две-три секунде премишљао, али је показао на белу тачку.

Лазовић је шутирао “млако” по земљи у десни угао. Шимић га је прочитао!

Уследио је корнер за црвено–беле који Лазовић скоро три минута није могао да изведе, јер су са трибина летели делови столица и заставице. Публика је била незадовољна досуђеним једанаестерцем за противника.

У наредних десетак минута, гости као да нису успевали да се опораве од промашеног пенала, поново препустивши Пазарцима контролу игре, који су „плели мрежу“ око Бајковићевог гола, али без праве идеје.

У 74. минуту, домаћин је тражио једанаестерац! Младен Поповић је одлично прошао по десној страни уз гол–аут линију, асистирао Едину Селимовићу у петерац, који је пао после дуела са Марком Петковићем. Јованетић је само раширио руке.

После тога је све утихнуло на стадиону. Темпо игре је додатно опао, а и атмосфера није више била врела као пре тога. Звезда је ишла ка победи, коју је на крају и остварила.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ