Нови Сад је наш! 24 Aug 2014

Слике

Радост након гола
Дозивање са западом
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дошло је време титула да слави се! 10 Aug 2014

Галерија слика
Видео:
Почетак утакмице, пароле, друго полувреме, снимак са јужне трибине

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Резиме пролећне полусезоне 30 Jun 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

ШАМПИОНИ!!! 26 May 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Ужицу 11 May 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда минималцем победила лидера и преотела му коту један - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Једини гол дело Александра Катаија, који је мини партитуром надмудрио одбрану Јавора и савладао Ђогатовића


Црвена звезда – Јавор матис 1:0 (1:0)

Београд - Стадион: „Рајко Митић”. Гледалаца: 24.359. Судија: Александар Васић (Нови Жедник). Помоћници: Дејан Петровић (Кикинда) и Матија Олајош Нађ (Суботица). Жути картони: Петковић (Црвена звезда), Дражић, Елиомар (Јавор Матис). Стрелац: 1:0 Катаи у 36. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Павићевић (90. Луковић), Јовановић, Ристић, Грујић, Доналд, Веред (46. Плавшић), Катаи, Јовић (71. Стојановић), Виеира.

ЈАВОР МАТИС: Ђогатовић, Гајић, Миловић, Црномарковић, Милетић, Ђокић, Доцић (81. Швоња), Гафуров (75. Вујовић), Елиомар, Дражић (62. Јосовић), Зечевић.


Прво полувреме обележила је бура у 23. минуту. Уго Виеира се убацио у шеснаестерац, оборио га је голман Јавора Владан Ђогатовић, кад је неодлучни судија Александар Васић покренуо руко чинило се да је усмерава на исправно место, белу тачку.

Кад су Звездини фудбалери видели да арбитар показује гол-аут, окружили су га, Португалац је упорно покушавао да првом додатном судији Роберту Киш-Чепегију објасни да би човеку са пиштаљком требало да сигнализира прекршај – узалуд.

Док су се њих двојица консултовали, виђена је интересантна ситуација да је центарфор домаћих поставио лопту на пеналтик...

Једино изненађење у Звездином тиму било је појављивање на левом крилу Луке Јовића уместо Срђана Плавшића, одлучио је Миодраг Божовић да следи статистичке путоказе по којима црвено-бели ретко тресу мрежу кад најмлађи првотимац није на терену. И управо је он први ставио на муке Ивањичане у 8. минуту, Ђогатовић је бравурозно интервенисао ногом кад је изгледало да је мат неминован.

Гафуров је имао у 17. минуту сјајну шансу, после неспоразума и сударања код скока Звездиних штопера Јовановића и Павићевића. Имао је Узбекистанац чист простор и могућност да бира где ће да шутира, али је циљао непрецизно и пропустио најлепшу прилику за госте.

Имала је укус и Звездина игра, после грешке судије као да су се заинатили што пре да постигну гол и успели инспирацијом Катаија.

На четвртој узастопној утакмици затресао је мрежу и показао да је лоша форма била само пролазна. Разгалио је навијаче бициклицом и прецизним ударцем, показујући да је одлична тактика било његово извлачење на леву страну и улазак Јовића у средину.

Ивањичани нису успевали да направе притисак и поред чињенице да су били у минусу, црвено-бели су се задовољавали простором за комбиновање на средини терена.

Виеира је у 86. минуту имао одличну прилику после грешке одбране Јавора, уместо да лобује Ђогатовића само је послао у тело голмана.

Зечевић је тражио пенал после дуела са Павићевићем у 91. минуту, судија Васић је проценио да прекршај није постојао.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ