Звезда победила чачански Борац, блистао Лука Јовић - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Фудбалери Црвене звезде победили су на свом терену Борац из Чачка са 3:1 у утакмици 22. кола Супер лиге Србије.


Црвена звезда – Борац 3:1 (1:0)

Стрелци: 1:0 – Јовић у 11, 2:0 – Јовић у 50, 3:0 – Лазовић у 66. (из једанаестерца), 3:1 – Крунић у 80. минуту

Стадион: „Рајко Митић“. Гледалаца: 7.462. Судија: Дејан Анђелковић (Крушевац) 7. Помоћници: Дејан Поточан (Вршац)и Матија Олајош Нађ (Суботица). Жути картони: Јовановић (Црвена звезда), Маслаћ, Боранијашевић (Борац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Цветковић, Јовановић, Павићевић, Анђелковић, Ковачевић, Лазовић (од 71. Орландић), Стојановић (од 75. Аврамовски), Босанчић, Јовић (од 56. Гаврић), Паркер.

БОРАЦ: Бајић, Боранијашевић, Гојковић, Маслаћ, Живковић, Јованчић, Божић, Зец, Крунић, Машовић (од 58. Милојевић), Ђерић (од 71. Нешовић).


Стрелци за Звезду били су Лука Јовић у 10. и 50. минуту и Дарко Лазовић у 66. минуту из једанаестерца, док је једини гол за Борац постигао Раде Крунић у 80.

Прву шансу на утакмици имали су гости, који су у петом минуту лако могли да дођу до предности. Ален Машовић је са око четири метара главом покушао из тешке позиције да савлада Предрага Рајковића, али је голман Звезде добром реакцијом одбранио овај ударац.

Београдски клуб је у првом полувремену из прве праве прилике дошао до предности. Саша Стојановић је извео корнер са десне стране, на првој стативи је главом лопту закачио Дарко Лазовић и пребацио је на другу, а тамо је Лука Јовић натрчао на њу и савладао Владимира Бајића.

Звезда је у наставку првог полувремена углавном контролисала игру, али није озбиљније припретила ривалу.

Домаћин је офанзивно почео друго полувреме и то је већ у 50. минуту донело резултат. Мрежу Бајића је поново затресао Јовић. Он је примио лопту лево искоса у казненом простору и варком леђима је избацио Марија Маслаћа, те је изашао сам испред голмана Борца и лако га савладао.

Црвено-бели су се после другог датог гола помало повукли, али им је то оставило више простора за контру. Управо после једног контранапада је Звезда изнудила једанаестерац.

Џошуа Паркер је у 65. минуту повукао контру после грешке Чачана на средини терена, побегао одбрани, ушао у казнени и гурнуо лопту поред Маслаћа који га је оборио, а главни арбитар Дејан Анђелковић је досудио пенал. Једанаестеац је шутем по средини гола реализовао Лазовић.

Београдски клуб је могао да дође до четвртог гола, али је Паркер у 77. минуту после корнера са леве стране, шутирао главом и погодио стативу.

Борац је до краја меча успео да смањи заостатак, а стрелац је био несуђено зимско појачање црвено-белих - Раде Крунић у 80. минуту.

Црвена звезда је овом победом, макар до понедељка, смањила заостатак за лидером првенства Партизаном на два бода. Црвено-бели заузимају друго место са 48 бодова, док је Борац 14. са 20.

Звезда ће у следећем колу, 18. априла гостовати Вождовцу, док ће Борац истог дана дочекати Јагодину.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ