Заувек са нама! 18 May 2014

Навијачка група Делије Север обавештава све навијаче и симпатизере клуба да ће на утакмици са ОФК Београдом север ћутати првих 29 минута. Молимо вас да испоштујете став групе и поделите са нама тугу и бол коју осећамо и првих 29 минута не навијате!

Знамо сви да је титула на видику и да смо је много дуго чекали, али на жалост, неке ствари су испред свега. Желимо да се на достојанствен начин опростимо од нашег вође, друга и брата и мислимо да је ово прави пут. Након тога Делије ће дати све од себе да титула коначно стигне кући!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Епицентар лудила! 28 Apr 2014

Слике
Кореографија
Фењери лете у небо

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије у Пазару! 23 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ајмо у напад заједно... 12 Apr 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда - Напредак 1:1 (1:0) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Фудбалери Звезде су у само три дана доживели два шокантна неуспеха. Прво је у драматичној завршници против славног Бајерна претрпљен пораз (3:2) који је очигледно „црвено-белима” тешко пао и против Крушеваљана се видело да се нису опоравили: Црвена звезда – Напредак 1:1 (1:0). Иако је Напредак при дну прволигашке табеле и има много слабији тим од Звезде, приредио је велико изненађење. За велики бод против државног првака поред стрелца еврогола у финишу меча Павловића свакако је најзаслужнији најбољи актер утакмице голман Стаменковић.

Када се очекивало да ће „црвено-бели” остварити ипак минималну победу и тако у шампионату задражати корак за водећим Партизаном, гости су у 84. минуту постигли изједначујући гол. Корнер је са десне стране извео Петронијевић, а потпуно заборављени Павловић је са око двадесетак метара сјајним ударцем послао лопту под пречку немоћног голмана Ранђеловића, трагичара на претходном мечу са Бајерном.

Иако је јуче у Београду било прохладно и кишовито, на нашем највећем стадиону се окупило око 10.000 навијача Звезде који су дошли да подрже екипу након болног пораза против Немаца. На почетку меча овацијама је посебно поздрављен чувар мреже Ранђеловић, у овдашњој јавности означен као главни кривац за драматичан обрт у дуелу с Бајерном.

На почетку меча домаћи тим је имао иницијативу, али је одлични Стаменковић у неколико наврата добрим интервенцијама показао да ће бити највећа препрека за великог фаворита. Међутим, у последњем минуту првог полувремена Стаменковић је ипак савладан. Акцију домаћих са десне стране започео је Пољак Броновицки, потом је Анђелковић упутио ударац ка голу гостију, лопта се одбила до Колумбијца Молине и тек из трећег покушаја је Звазда стигла до вођства.

У наставку сусрета фудбалски првак као да се задовољио са минималном предношћу, а по изузетно тешком терену акције су биле веома споре и скоро да није било шанси пред голом Крушевљана. Такав индолентан приступ скупо је кажњен у завршници утакмице. И пре изједначујућег поготка фудбалери Напретка су у 76. минуту озбиљно припретили, али је приземан ударац Шљивића завршио тик поред стативе.

Ово је Звезди већ пети реми у првенству и сада поприлично заостаје за Партизаном. После новог неуспеха, шансе нашег најтрофејнијег клуба да одбарани титулу скоро да су сведене на минимум иако је до краја сезоне остало да се одигра још много утакмица. Међутим, са оваквом игром „црвено-бели” су већ на трећини првенствене деонице доспели у готово безизлазну ситуацију.

СТАДИОН: Црвене звезде. ГЛЕДАЛАЦА: 10.000. СУДИЈА: Богдановић (Краљево). СТРЕЛЦИ: 1:0 Молина (45), 1:1 Павловић (84). ЖУТИ КАРТОНИ: Богдановић (Црвена звезда), Ђорђевић (Напредак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић 6,5, Броновицки 6,5, Анђелковић 6,5 Туторић 6, Гај 6,5, Кастиљо 6, Богдановић 6, Милијаш 7, Молина 7, Короман 7 (од 77. Бурзановић 6,5), Баркос 6 (од 77. Ф. Ђорђевић 6).

НАПРЕДАК: С. Стаменковић 7,5, Дуњић 6,5 (од 63. Б. Стаменковић 7), Игњатијевић 6,5, Ђорђевић 7, Мијатовић 6,5 (од 81.Илић – ), Фабио 6, Павловић 7,5, Шљивић 7, Тадић 6 (од 59. Вујовић 6,5), Новковић 6,5, Петронијевић 7.

Играч утакмице: Саша Стаменковић ( Напредак).

www.politika.co.yu


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ