Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Епицентар лудила! 28 Apr 2014

Слике
Кореографија
Фењери лете у небо

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дерби! 26 Apr 2014

Садржајан и добар дерби са наше стране, као и увек годинама уназад... Без обзира на њихова константна јајарења око улазница, Цигани су и овај пут нашли начин да добро попуне трибине ружног стадиона и поздраве своје шампионе...
Преко 20 слика у галерији
Корео, Бакљада, cнимци испод Севера I део и II део

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Ајмо у напад заједно... 12 Apr 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

А ја желим само једно! 06 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


У суботу од 19 часова - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Црвена звезда у суботу од 19 часова дочекује Бежанију у утакмици првог кола плеј-офа за титулу Меридијан Суперлиге. Цене улазница за овај сусрет су 100 динара за све трибине па се још једном очекује изузетно добра посета на Маракани.

Према речима Стефана Ивановића, директора маркетинга, на почетку и полувремену утакмице су спремљена изненађења за публику, а карте ће моћи да се купе већ од 10 часова на благајнама нашег стадиона. Тада ће у продаји бити и улазнице за меч са Партизаном у среду.

Тренер Бошко Ђуровски пред меч са Бежанијом каже да очекује добру игру и победу против незгодног противника.

"Играћемо нашу игру кратких пасова јер ми је жеља да на тај начин долазимо до победа. Бежанија је јак ривал кога ове сезоне још нисмо успели да савладамо и зато морамо да будемо стрпљиви. Протеклих недеља смо доста радили на усавршавању пас игре и мислим да ће то бити начин да одговоримо на њихову затворену варијанту и спречимо контранападе. Надам се да ће атмосфера на стадиону бити онаква као против Младости када је заиста био предиван осећај", истакао је наш шеф стручног штаба.

Бугарин Благој Георгијев ће имати додатни мотив да се покаже пред навијачима који су бурно реаговали на његове, како каже, лоше интерпретиране изјаве бугарским медијима.

"Нисам рекао да сам погрешио што сам дошао у Црвену звезду, већ да сам несрећан што не играм. Светсан сам да не играм на нивоу који се од мене очекује и за то сам крив једино ја. Знам да су навијачи љути на мене, али понављам да за тим нема разлога јер оно што се писало у Бугарској не одговара истини. Звездини навијачи су за мене најбољи на свету и извињавам им се ако сам било шта погрешио. Ако против Бежаније дам гол, посветићу га Делијама јер осећам да само добрим играам и залагањем могу да поправим њихово мишљење о мени", изјавио је Георгијев.

Бошко Ђуровски није могао а да не прокоментарише два дуела са вечитим ривалом у седам дана.

"Биће сјајно одиграти два дербија за седам дана на, надам се, пуној Маракани. После првенства, чека нас спектакл и у Купу. Надам се да ћемо у обе утакмице забележити победе, али за то нам је потребна далеко боља игра него у последњем дуелу са Партизаном. Међутим, нас прво чека утакмица са Бежанијом и она нам је тренутно приоритет", рекао је Ђуровски.

www.fc-redstar.net


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ