Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Епицентар лудила! 28 Apr 2014

Слике
Кореографија
Фењери лете у небо

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дерби! 26 Apr 2014

Садржајан и добар дерби са наше стране, као и увек годинама уназад... Без обзира на њихова константна јајарења око улазница, Цигани су и овај пут нашли начин да добро попуне трибине ружног стадиона и поздраве своје шампионе...
Преко 20 слика у галерији
Корео, Бакљада, cнимци испод Севера I део и II део

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Ајмо у напад заједно... 12 Apr 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

А ја желим само једно! 06 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Дамјановић о позиву Г-14 - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Вест да би Црвена звезда могла да постане придружени члан организације Г-14 која окупља најмоћније европске фудбалске клубове изазвала је велику пажњу српске јавности.

Генерални секретар Црвене звезде, Зоран Дамјановић, истакао је да ће Црвена звезда са задовољством прихватити позив из Брисела из седишта организације, али да он још није стигао на клупску адресу.

"Идеја о уласку Црвене звезде у организацију Г-14 произилази из изјаве генералног секретара организације, Томаса Курта, који сматра да Г-14 треба да се прошири у наредном периоду иако је тренутно чине најорганизованији и најмоћнији европски клубови. Њихова размишљања су усмерена ка проширивању организације између осталог и са клубовима из Источне Европе. Ми смо задовољни што се налазимо на листи клубова који би могли да се нађу у одабраном друштву. То је један респект и потврда остварених спортских резултата, имиџа и репутације коју Црвена звезда ужива у Европи.

У организацији Г-14 нлазе се сами великани европског фудбала попут Јувентуса, Бајерна, Манчестер јунајтеда, Арсенала, Милана, Интера, Реал Мадрида, Ајакса...

То су најбогатији и најмоћнији клубови у Европи. Клубови који припадају организацији Г-14 освојили су 41. од 51. титуле клупског првака Европе. На последњем Светском првенству чак 20 одсто играча који су наступали за своје репрезентације долазили су из клубова који чине Г-14. То довољно говори о квалитету и имућности тих клубова".

Шта је циљ постојања групе Г-14?

"Смисао постојања Г-14 је парирање органима ФИФА и УЕФА. Ради се о критеријумима око ослобађања играча за наступе у националним тимовима. ФИФА и УЕФА организују такмичења, а клубови немају никакав удео у приходима иако дају играче и ризикују да се они врате повређени. Зато се данас и води један вишемилионски спор у Бриселу који је покренуо фудбалски клуб Шарлроа".

Које су предности чланства у Г-14?

"Прве свега ради се о размени информација на свим пољима – фудбалским, ванфудбалским, марктиншким. Дошло би до сарадње на свим нивоима фудбала, од омладинске школе до репрезентација. То је апсолутно корисно за Црвену звезду. Идеја Г-14 је да оснује своју лигу или Светско клупско првенство, али о томе треба мукотрпно преговарати са УЕФА и ФИФА. У сваком случају, драго нам је да се Црвена звезда спомиње као могући члан групе Г-14, као једини клуб са простора бивше Југославије", рекао је Зоран Дамјановић.


www.fc-redstar.net


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ