Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Епицентар лудила! 28 Apr 2014

Слике
Кореографија
Фењери лете у небо

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дерби! 26 Apr 2014

Садржајан и добар дерби са наше стране, као и увек годинама уназад... Без обзира на њихова константна јајарења око улазница, Цигани су и овај пут нашли начин да добро попуне трибине ружног стадиона и поздраве своје шампионе...
Преко 20 слика у галерији
Корео, Бакљада, cнимци испод Севера I део и II део

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Ајмо у напад заједно... 12 Apr 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

А ја желим само једно! 06 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Ватерполисти у финалу Купа - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Ватерполисти Црвене звезде победили су Војводину 16:6 и тако се пласирали у финале Купа Србије.

Црвено-бели су меч преломили у првој четвртини, коју су добили 5:0. У првој деоници голове су постигли Рађен, Прлаиновић, Вапенски, Страхиња Рашовић и Џон Ман

На почетку друге деонице Васић је са пет метара шутирао, али је Шефик одбранио. У следећем нападу Рађен је одлично асистирао Аврамовићу, који је постигао нови гол за Звезду. Капитен, Андрија Прлаиновић повисио је на 7:1, да би нешто касније Ман после искључења једног играча Војводине донео црвено-белима седам голова предности.

Три минута пре краја првог полувремена искључен је Никола Вукчевић, па је тренер Војводине, Дејан Станојевић, затражио тајм-аут. Након тога је и Вапенски искључен и Новосађани су искористили два играча више и постигли други гол. Они су додатно смањили предност Звезде када је Виктор Рашовић скривио петерац. Пола минута пре краја друге четвртине Страхиња Рашовић је постигао свој други гол на мечу и тако вратио Звезди шест голова предности (9:3).

Пулени Дејана Савића су додали гас у трећој деоници и за неколико минута постигли четири гола (13:3). Могли су црвено-бели и до убедљивије предности, али Андрија Прлаиновић у завршници треће четвртине није искористио петерац.

Тренер Звезде је у последњој четвртини одмарао неке играче, а на голу је био Марко Драксимовић. У том делу утакмице је виђен само један погодак и постигао га је Никола Вукчевић.

Најефикаснији су били Никола Рађен и Страхиња Рашовић са по три поготка, док су се Прлаиновић, Аврамовић, Вапенски и Ман по два пута уписали у листу стрелаца.

Противник Црвене звезде ће у финалу бити екипа Радничког Кон Тикија, која је у другом полуфиналу победила Партизан Рајфајзен са 9:7. Финале се игра у недељу од 20 часова и 15 минута, а улазнице за тај меч ће се продавати од 12 часова.

Војводина - Црвена звезда 6:16 (0:5, 3:4, 3:6, 0:1)

Пливалиште: „Ташмајдан“. Гледалаца: 1.000. Судије: Путниковић и Голијанин (Београд). Играч више: Војводина 7 (1), Ц. звезда 9 (5). Два играча више: Војводина 1 (1). Петерци: Војводина 1 (1), Ц. звезда 1 (0).

ВОЈВОДИНА: Добожанов (3 одбране), Петровски, Максимовић 1, Поробић 1 (1), Тохољ, Гвозденовић, Стојчић, Ћатовић 1, Његован, Васић, Матковић, Јоксимовић 1, Виторовић (5 одбрана), Јовановић 2.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик (6 одбрана), Страхиња Рашовић 3, Рађен 3, Ивошевић, Кљајевић, Вукчевић 1, Аврамовић 2, Виктор Рашовић 1, Ранђеловић, Вапенски 2, Прлаиновић 2, Ман 2, Драксимовић (7 одбрана), Милићевић.

Извор: РСБ


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ