Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Епицентар лудила! 28 Apr 2014

Слике
Кореографија
Фењери лете у небо

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дерби! 26 Apr 2014

Садржајан и добар дерби са наше стране, као и увек годинама уназад... Без обзира на њихова константна јајарења око улазница, Цигани су и овај пут нашли начин да добро попуне трибине ружног стадиона и поздраве своје шампионе...
Преко 20 слика у галерији
Корео, Бакљада, cнимци испод Севера I део и II део

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Ајмо у напад заједно... 12 Apr 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

А ја желим само једно! 06 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда поново одиграла само полувреме за победу - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Паниониос – Црвена звезда 66:78 (21:19, 19:21, 12:14, 14:24)

Дворана: „Хеленико” у Атини. Гледалаца: 700. Судије: Луис Лопез (Португал), Роберт Виклицки (Чешка) и Давид Романо (Израел).

ПАНИОНИОС: Мекколум 15, Стаматис, Картер 15, Милбурн 8, Атанасулас 5, Батис 7, Скордилис 3, Ленгфорд 8, Мишел, Симтсак, Кирицис 5, Салустрос.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ребић, Лазић 4, Блажич 7, Симоновић 13, Марјановић, Раденовић 8, Катић 19, Тејић, Нелсон 14, Џенкинс 10, Стојановић, Драгићевић 3.

Била је Црвена звезде Телеком на мукама у Атини, због два црна периода без поена од по скоро пет минута, али држала се одличном одбраном и почетком последњег периода дефинитивно сломила ривала.

Паниониос је прецртан из борбе за осмину финала, док се мисија црвено-белих наставља после Кипа Кораћа, мечом против Нижњег Новгорода (12. фебруара) у коме је тријумф императив, по могућности преко 11 поена разлике.

Брејк у оваквом систему такмичења, уз победе код куће, често представља капитал вредан проласка даље. Међутим, ситуација у групи Црвене звезде веома лако би могла да буде изузетак који потврђује правило.

Према до сада виђеном, победа у Атини ће бити предуслов за равноправну борбу три тима, док ће коначан пласман зависити од кош разлике између њих. Нижњи и црвено-бели су тријумфално прошли кроз Атини, реално је и да то учини и Билбао.

Ипак, за ту причу има времена, а црвено-бели њен расплет дочекују у одличној позицији.

Меч пред свега 700 гледалаца је био готово пресликана са виђеним у Пиониру, пре осам дана. Темпо је био нешто бржи, ривали су мало дуже били поравнати, али сви кључни детаљи су били идентични.

Црвена звезда је добро отворила меч, Симоновић је у првом контакту са лоптом убацио тројку и све је кренуло на њену воденицу. Гости су успели да вежу неколико контранапада, спољна линија лако је пробијала одбрану, док су центри добили неколико употребљивих лопти. П

рактично, једини проблем је био превелики простор за Мекколума, најбољег стрелца Еврокупа.

А, онда су црвено-бели повукли ручну. После тројке Блажича за 19:13 у седмом минуту, почео је пост који је трајао готово пуних пет минута.

Паниониос је повео, али није у пуној мери казнио црне минуте гостију што је представљало увод у резултатску кацкалицу која је трајала до одласка на велики одмор.

Од минуса црвено-белих до тог тренутка треба издвојити 25 одсто шута иза линије 6,75 (12-3), наравно уз слабију одбрану и кризе у нападу.

Нелсон је трећи период отворио тројком, али испоставило се да су то били једини поени Црвене звезде за пет минута.

Нове црне мините црвено-бели су поново компензовали одбраном, колико год је то било могуће. Ипак, корак по корак, Грци су се одлепили на плус шест (49:43).

Међутим, убрзо су изашли из бонуса, што је помогло гостима да се помере са мртве тачке. Када се то догодило, Црвена звезда је направила серију 10:0 и имала прилику да направи још већи без (53:49). Али, није је искористила и изједначена трка је настављена.

Кључни атак гостију повео је синоћ сјајни Катић, уз Раденовића, најзаслужнији за добро обављен посао. Искусни центар је погађао и ухватио неколико важних лопти. Симоновић и Џенкинс су убацили тројке, али све је то дошло до изражаја због сјајне дефанзиве.

Црвена звезда је затворила све прилазе кошу и три минуте пре краја побегла на плус 11 (68:57). Било је то више него довољно да рутински приведе меч крају.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ