Дерби! 26 Apr 2014

Садржајан и добар дерби са наше стране, као и увек годинама уназад... Без обзира на њихова константна јајарења око улазница, Цигани су и овај пут нашли начин да добро попуне трибине ружног стадиона и поздраве своје шампионе...
Преко 20 слика у галерији
Корео, Бакљада, cнимци испод Севера I део и II део

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још једна победа и титула... 23 Apr 2014

Слике

Навијање у првом
Бакљада и увертира за дерби

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Пазару! 17 Apr 2014

Постављено је 5 слика у галерији
Гол и навијање у првом полувремену

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије против Уникса 03 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У коју смо се одмах заљубили 29 Mar 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Нема мирног зимског сна за Звезду, Јовановић шокирао шампиона у 89. минуту - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена Звезда имала вођство, теренску иницијативу и шансе, али на крају освојила само бод против Лучанаца

Младост – Црвена звезда 1:1 (0:1)
Стрелци: 0:1 – Печник у 14. минуту, 1:1 – Јовановић у 89. минуту.
Стадион Младости. Гледалаца: 3.000. Судија: Роберт Киш Чепеги. Помоћници: Дејан Петровић и Немања Петровић.
МЛАДОСТ: Крзнарић, Марковић, Милуновић, Зоњић, Ненадић, Радин, Адамовић, Пешић, Тешић, Милосављевић, Живадиновић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Павићевић, Планић, Јовановић, Мијаиловић, Ковачевић, Босанчић, Печник, Гаврић, Лазовић, Деспотовић.



Какав шок у Лучанима за Црвену звезду! Младост је у 89. минуту извела један од ретких напада, била је то сјајна контра у којој је Саша Јовановић донео изједначење и бод домаћину.

Надали су се навијачи црвено-белих да ће макар сачувати четири поена минуса у односу на Партизан пред зимску паузу, али су платили високу цену бројним промашајима.

Црвена звезда је била бољи ривал у првом полувремену, имала је посед лопте, теренску иницијативу и више прилика. Већ у четвртом минуту тражили су Београђани једанаестерац, кад је Лазовић пао у шеснаестерцу ривала, али чини се да је арбитар био у праву кад је показао да се игра настави.

Лучанци су у два наврата покушали да угрозе Рајковића, најпре је то учинио Живадиновић у деветом минуту, а само минут касније ударац је опробао и Ненадић, бивши првотимац Звезде, али није било опасности по гол Звезде.

У 14. минуту догодио се тренутак одлуке. Градила је Звезда напад, Босанчић је послао лопту ка Нејцу Печнику, Словенац је направио неколико корака и шутирао са 22-23 метра у доњи десни угао гола Крзнарића за вођство црвено-белих – 1:0.

На том таласу гости су наставили, имали су још неколико добрих прилика да дуплирају предност у првом полувремену. У 29. минуту Лазовић је одлично центрирао после продора по десној страни, а Гаврић је у паду захватио лопту главом и послао је за мало поред гола Лучанаца.

У 45. минуту после неспретне интервенције одбране Младости, лопта је дошла до Лазовића, а овај је покушао да пласира лопту поред Крзнарића, који је у овом дуелу изашао као победник.

У наставку је ритам опао, а томе је кумовао и изузетно тежак терен. Могла је Црвена звезда можда да реши све дилеме у 56. минуту.

Тада су домаћи оставили самог Мијаиловића на 17 метара од гола, овај је најпре оклевао, али је потом упутио ударац десном ногом и погодио стативу. У наставку акције Босанчић је проиграо Печника, али је Словенац шутирао високо преко гола.

У 60. минуту после корнера Босанчића Вукашин Јовановић је био највиши у скоку, али је послао лопту поред гола Крзнарића. Исти играч је опробао ударац и ногом у 72. минуту, али поново није погодио.

Све Звездине промашаје казнио је у 89. минуту резервиста Саша Јовановић. Извела је сјајну контру Младост, лопта је дошла до Јовановића који је умакао одбрани Звезде и потом лако пребацио истрчалог Рајковића – 1:1.

Недуго потом Киш Чепеги је означио крај меча. Био је то знак за велику радост фудбалера Младости и разлог за бригу навијача Црвене звезде.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ