Север цели сада се весели! 12 Apr 2014

Галерија слика

Пиротехнички шоу
Навијање у првом полувремену.
Корео из два угла.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Суботици! 06 Apr 2014

Слике су постављене у галерији.

Навијање у другом полувремену и Мој тим је првак био.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још један спектакл. 03 Apr 2014

Слике

Навијање први део, други део и дозивање са југом.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Видео записи с прославе 69-ог рођендана 09 Mar 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Почетак утакмице у Јагодини (HD 720p) 01 Mar 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Ремонт после одмора - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Фудбалери Црвене звезде још једном су разочарали у европским окршајима ове сезоне. Такмичење у Групи Ф Лиге УЕФА црвено-бели су завршили поразом у Браги - 2:0. Од утакмице која за наше клуб није имала такмичарски значај није се могло више ни очекивати, поготву ако се зна и да је на терену био комбинован сасатaв с обзиром на повреде и казне због којих неки стандардни првотимци нису ни допутовали у Португал. Ипак, очекивали смо више...

- Европа не пропушта никоме да покаже где му је место. После улоге скаута, а сада и шефа струке потпуно ми је јасно ко може, а ко не може да носи дрес Црвене звезде и то ћу без задршке предочити руководству клуба. Надам се да ћемо заједно направити тим за бољу будућност - био је мишљења тренер Звезде Александар Јанковић након пораза на "Мунисипалу".

Браги је победа била преко потребна како би био у игри за даљи пласман. Ту су и остварили головима Аустријанца Роланда Линца у 11. и Саид Вендер головима у 66. минуту.
Меч је почео споро, са доста грешака оба везна реда. И једна и друга екипа играле су беспотребно са дугачким лоптама. Нажалост, досаду је прекинуо Линц први голом за домаће. Вендер је одлично прошао по левој страни, центрирао на другу стативу, а између Бановића и Бајалице Аустријанац лако лопту шаље у мрежу за 1:0.

Прва занимљива ситуација код црвено-белих је била принудна измена Басте због повреде у 17. минуту. Лукаш је ушао у игру у својој рдоној земљи, али то није ништа променило на терену. Само су Короман и Миловановић били нешто запаженији, међутим без крајњег ефекта. Са друге стране, Вендер је стварао велике проблеме нашој одбрани, али у 43. минуту његов излазак пред Бановића завршио се одбраном голмана Звезде.

Битно за ток утакмице су и дешавања са "Алијанс Арене" у Минхену. Португалцима је била потребна убедљива победа Бајерна против Ариса. На полувремену су Баварци водили са два нула, оба гола постигао је Лука Тони (25. и 38. минут). До краја екипа Ота Рехагела је до врха напунила мрежу састава Душка Бајевића - 6:0. Брага је тако мирно могла да приведе утакмицу крају са Звездом. Иначе, Тони је Солунцима дао укупно четири поготка, пошто је и у 64. и 66 био стрелац. Мрежу Ариса још су тресли и Лел (78.) и Лам (81.).

Што се тиче другог полувремена у Португалу, Вандињо је био централна фигура уводних минута са шансама у 53. и 56. минуту. Наша одбрана је ипак поклекла други пут. У 66. минуту Вендер је крунисао иницијативу Браге, пошто је по левој страни ушао у шеснаестерац, надмудрио Ђорђевића и несметано шутирао поред немоћног Бановића.

Остале акције нећемо ни коментарисати јер сигурно неће бити ни препричаване, ни памћене јер ће навијачи Браге задовољно памтити пролаз у други круг Лиге УЕФА, док са друге стране нашој екипи очигледно треба један добар одмор и потом "ремонт" за успешнији наставак сезоне.


БРАГА - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:0 (1:0)
БРАГА: Паоло Сантос, Жоао Переира, Пауло Жорж, Родригез, Карлос Фернандез, Роберто Брум (од 89. Андрес Мадрид), Фрешо, Вандињо, Жоржињо, Линц, Вендер (од 71. Цезар Пеисото).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бановић, Баста (од 18. Лукаш), В. Ђорђевић, Бајалица, Анђелковић, Кастиљо, Милијаш, Миловановић, Салас (од 60. Молина), Короман, Баркос (од 89. Ф. Ђорђевић).
Стрелци: Линц 11, Вендер 60. за Брагу.
Стадион: "Мунисипал". Гледалаца: 2.000. Судија: Владимир Хринак (Словачка).

www.fc-redstar.net


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ