Север цели сада се весели! 12 Apr 2014

Галерија слика

Пиротехнички шоу
Навијање у првом полувремену.
Корео из два угла.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Суботици! 06 Apr 2014

Слике су постављене у галерији.

Навијање у другом полувремену и Мој тим је првак био.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још један спектакл. 03 Apr 2014

Слике

Навијање први део, други део и дозивање са југом.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Видео записи с прославе 69-ог рођендана 09 Mar 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Почетак утакмице у Јагодини (HD 720p) 01 Mar 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Којић у 89. минуту за победу Партизана, Звезда промашила два пенала - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Партизан – Црвена звезда 2:1 (1:0)

Стрелци: 1:0 – Дринчић у 27, 1:1 – Мрђа у 56, 2:1 – Којић у 89. минуту.

Стадион: Партизана. Гледалаца: 27.000. Судија: Милорад Мажић (Врбас). Помоћници: Милован Ристић (Београд) и Далибор Ђурђевић (Крушевац). Жути картони: Брашанац, Лазовић, Трајковић, Којић, Лукач (Партизан), Келхар, Мијаиловић (Црвена звезда).

ПАРТИЗАН: Лукач, Вулићевић, Трајковић, Станковић, Волков, А.Живковић (од 64. Лука), Дринчић, Брашанац, Нинковић (од 67. Малбашић), Шкулетић, Лазовић (од 71. Којић).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Печник, Павићевић, Келхар, Мијаиловић, Гогић, Ковачевић (од 90. Ракић), Лазовић (од 69. Петковић), Милијаш, Нинковић (од 88. Касалица), Мрђа.

Као да је рат, а не витешка игра, као да је борба за ко зна шта, а не за одавно девалвирану титулу у фудбалској Србији коју су демистификовали и доскорашњи европски лилипутанци…

Без обзира на истину коју многи не желе да признају – вечити ривали су у Хумској исписали и 146. поглавље вечитог романа у којем је актуелни шампион надиграо и победио, многи верују будућег првака голом у претпоследњем минуту дербија препуног узбуђења и контроверзних дешавања: Партизан – Црвена звезда 2:1.

Марко Николић није имао право на експерименте и грешке. На терен је коначно послао најбоље и из дербија успео да извуче најкорисније – бодове. Пожутелог Сашу Илића заменио је Никола Нинковић, момак који је одавно предодређен за наследника легенде црно-белих и Партизан је у очекиваном саставу почео битку за повратак у шампионску трку.

Славиша Стојановић – искуснији за победу у јесењем дербију (1:0) – веровао је да ће појачаним везним редом контролисати игру и у Хумској. Због тога је Гогић добио прилику да заигра на позицији задњег везног заједно са Александром Ковачевићем, а Печник да са позиције десног бека уместо очекиваног Петковића помаже градњи игре црвено-белих.

Са таквим поставкама на терену, френетично бодрени са свих страна стадиона, вечити ривали почели су дерби жустрије него што је било ко очекивао и пружили и судији Милораду Мажићу да се истакне. Он је то и учинио.

Црвена звезда је у првих 15 минута дошла у прилику да два пута припрети после кардиналних грешака Нинковића и Дринчића који су упошљавали њене играче. На супротној страни, жестоким пресингом црно-бели су попут паука плели мрежу око шеснаестерца Звезде, али захваљујући изврсним одбранама Бобана Бајковића нису материјализовали иницијативу све до 27. минута.

Слободан ударац са 25 метара посред гола за Николу Дринчића је као пенал. Бајковић је парадом само улепшао лет лопте преко живог зида у рашље гола.

Пре него што је голман Црвене звезде коначно морао у гол по лопту – спремало се међутим велико славље навијача са Севера. Станковић је неопрезно стартовао на Мрђу, овај је пао, а Мажић без дилеме показао на белу тачку.

Протести играча и навијача Партизана нису тангирали званично најбољег српског арбитра. Стрепња на једној, ишчекивање на другој страни – Милош Нинковић је ухватио залет и пласирао лопту у наручје Милана Лукача!

Прочитао је голман Партизана најбољег фудбалера Црвене звезде, али ни слутио није да ће до одласка на одмор још једном морати да се суочи са истим искушењем, а новим егзекутором.

Чинило се да је другом пеналу који је досудио Милорад Мажић претходио офсајд Лазовића, међутим Волков је заостао – а Трајковић срушио Мрђу и на трибинама је настао урнебес – нови једанаестерац за Црвену звезду!

Никола Мијаиловић иза, а Милан Лукач испред лопте – иста страна, исти угао и нова фантастична одбрана голмана Партизана! Милорад Мажић и његов помоћник са Запада, испоставило се ни криви ни дужни – постали су у том тренутку најомраженије личности на стадиону…

Оно што његовим саиграчима није успевало са пенала, Мрђи је пошло за ногом у 56. минуту са 13 метара. После кикса Волкова, најбољи стрелац лиге изједначио је и у том тренутку расположење Делија драстично се променило.

Милијаш је продро и центрирао са леве стране, Волков одбио лопту у ноге Мрђи који је кренуо још корак-два поред Станковића и без оклевања – шутнуо је лопту изнад Лукачевих руку. Силовито. Неодбрањиво.

Почело је шампионско славље које је трајало само до 89. минута и, за црвено-беле шокантног шута Немање Којића.

Голу Партизана претходио је фаул над Мрђом готово на центру, али је одбрана Звезде имала времена да се консолидује. Вулићевић је одлично центрирао, а нико на стадиону није очекивао да ће Којић баш то да уради, у паду са 13 метара врхом копачке погодио је угао до којег Бајковићеве руке нису могле да стигну.

Црвена звезда је имала прилику да шампионску трку реши у директном дуелу, али њен тренер није имао храбрости да појача напад у тренуцима кад се Партизан тотално отворио и уместо титуле, црвено-бели из Хумске 1 носе капитал који им је Мрђа донео поготком за бољи скор у међусобним дуелима ако којим случајем вечити ривали шампионат заврше бодовно поравнати.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ