Север цели сада се весели! 12 Apr 2014

Галерија слика

Пиротехнички шоу
Навијање у првом полувремену.
Корео из два угла.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Суботици! 06 Apr 2014

Слике су постављене у галерији.

Навијање у другом полувремену и Мој тим је првак био.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још један спектакл. 03 Apr 2014

Слике

Навијање први део, други део и дозивање са југом.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Видео записи с прославе 69-ог рођендана 09 Mar 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Почетак утакмице у Јагодини (HD 720p) 01 Mar 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда лако до победе у Суботици, уз голове играча из своје школе - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је остварила трећу победу у низу, без већих проблема је славила у Суботици и наставила потеру за водећим Партизаном

Спартак – Црвена звезда 1:3 (1:2)
Стрелци: 0:1 – Лазић у 5, 0:2 – Ристић у 28. једанаестерац, 1:2 – Георгијевић у 34, 1:3 – Јовић у 78. минуту.
Градски стадион у Суботици. Гледалаца: 5.000. Судије: Срђан Обрадовић. Помоћници: Дејан Петровић и Дарко Расинац.
СПАРТАК: Мирковић, Фаркаш, Јаковљевић, Антонић, Милошевић, Максимовић, Плавшић, Илић, Ивановић (од 70. Мркела), Торбица, Георгијевић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Анђелковић, Лазић, Павићевић, Цветковић, Ристић, Паркер, Катаи, Стојановић, Јовић, Орландић (од 59. Ковачевић).



Црвена звезда је без већих проблема остварила тријумф у Суботици. Контролисали су црвено-бели игру, имали далеко већи посед лопте, зрелије прилике и одличну реализацију кад је то било најпотребније за убедљивих 3:1.

Црвена звезда је много боље почела меч у Суботици, а до вођства је дошла из прве шансе на мечу. Стојановић је извео корнер са леве стране, лопту је главом захватио Павићевић и пребацио је на другу стативу, где је остао усамљен Лазић, којем није било тешко да је са метар удаљености убаци у мрежу – 0:1.

Није било много узбуђења све до 28. минута, кад су црвено-бели дуплирали предност. Катаи је одлично проиграо Луку Јовића, млади играч Звезде је протурио лопту поред голмана Мировића, који га је оборио. Дилеме није било, Звезда је добила једанаестерац, а прецизан са беле тачке био је Михаило Ристић – 0:2.

Могла је Звезда вероватно све да реши већ у 34. минуту. Лопта је у контри дошла до Стојановића, који је избегао старт ривала, а потом сјајно упослио Орландића. Црногорац је избегао офсајд замку, али није најбоље шутирао кад је био „очи у очи” са Мирковићем, па је голман Суботичана ногом одбранио његов ударац.

И казна је стигла само минут касније. Милошевић је прошао по левој страни, а потом одлично упослио Георгијевића, којем није било тешко да савлада немоћног Рајковића – 1:2.

У 40. минуту је могао Спартак и до изједначења. Била је то добра контра домаћих, коју је повукао капитен Торбица, прошао је по десној страни и потом проследио лопту до Георгијевића, који је из окрета шутирао за мало поред Звездиног гола.

Између два полувремена није било промена, а наставак меча је каснио неколико минута, док се на јужној трибини нису смириле страсти између Делија и жандармерије.

Прву шансу у наставку Звезда је имала у 50. минуту, кад је Стојановић извео слободан ударац са 18 метара, искоса са леве стране. Искусни фудбалер је погодио живи зид, а кад се лопта опет одбила до њега шутирао је још једном, али Мирковићу није било тешко да укроти тај ударац.

Били су црвено-бели агилнији, имали су лопту у ногама, а брзо су дошли до нове шансе. У 54. минуту Анђелковић је центрирао, Јаковљевић није најбоље испуцао лопту, само до Катаија, који је натрчао на њу на 17 метара, али је шутирао високо преко гола Суботичана.

Покушао је у 55. минуту Орландић да исценира једанаестерац, кад му је већ била побегла лопта, али је судија Обрадовић прозрео његову намеру и „наградио” га је жутим картоном. Недуго потом Лалатовић је из игре извео Орландића, а на терен је послао Ковачевића, што је значио да ће Звезда више пажње обратити на дафензиву.

И у таквом односу снага Звезда је била бољи ривал. У 66. минуту после интервенције одбране Спартака поново је лопта дошла до Катаија, који је овог пута био за мало непрецизан.

Само три минута касније одлична прилика за Звезду. После центаршута Анђелковића волеј је захватио Јовић, али је његов ударац са шест метара изблокиран. После два узастопна корнера није било опасности по гол Спартака.

Другу измену Лалатовић је начинио у 75. минуту, из игре је извукао Стојановића, а на терен послао Аврамовског. Претходно је Курћубић уместо Ивановића шансу пружио Мркели.

Меч је решен у 78. минуту. Паркер је прошао по десној страни, изборио се за позицију да шутира, али га је један играч Спартака изблокирао. Лопта је имала чудну путању, коју је најбоље испратио Јовић, па је постигао свој други првенствени гол – 1:3.

Сам два минута касније одлично је Звезда комбиновала, после акције коју је покренуо Катаи. На крају она је дошла до Ристића, који се на 16 метара изборио за позицију за шут, али је био непрецизан.

У 85. минуту, после грубе грешке Јаковљевића лопта је дошла до Катаија, који је био у врло доброј позицији, али је са десет метара шутирао за мало поред Мирковићевог гола.

У 90. минуту је Мркела могао да затресе мрежу гостију, после одличне асистенције Торбице умакао је Лазићу, али је потом Рајковић пре њега стигао до лопте.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ