Делије у Суботици! 06 Apr 2014

Слике су постављене у галерији.

Навијање у другом полувремену и Мој тим је првак био.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још један спектакл. 03 Apr 2014

Слике

Навијање први део, други део и дозивање са југом.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Небитна, врло битна ствар... 29 Mar 2014

Слике су постављене у галерији

Видео: Корео и бакљада

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Почетак утакмице у Јагодини (HD 720p) 01 Mar 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Видео запис бакљаде са Јавора (HD 1070p) 23 Feb 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Црвена звезда - Бајерн 2:3 (1:1) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Фудбалери Црвене звезде и Бајерна одиграли су веома занимљив меч на "Маракани" у оквиру 1. кола Лиге УЕФА у коме је славио клуб из Немачке са 3:2 (1:1).

Короман је довео Звезду до предност од 1:0 у 16. минуту. Нашао се повремени репрезентативац Србије само испред два одбрамбена играча Бајерна, преварио их лажњаком и левом ногом прецизно шутнуо у небрањени угао голмана Ренсинга. "Маракана" је прокључала.

Кратко је трајала радост "црвено-белих", пошто су баварци стигли до изједначења само четири минута касније. Зе Роберо је прошао поред Кастиља на средини терена, опалио јако ка голу Ранђеловића који је главом одбија лопту право на ногу Клосеу, а овом није било тешко да пошаље лопту у небрањену мрежу.

У 38. минуту Короман је имао нову изгледну шансу. Украо је једну лопту на средини терена, повукао све до казненог простора Бајерна, али је његов ударац завршио тик поред гола.

Само два минута касније Клосе је из волеја са неких 25 метара тукао ка голу Звезде а Ранђеловић је вешто ухватио. Лукаш је такође испробао свој ударац, у 43. минуту лопта је дошла до њега, али је Португалац био за мало непрецизан.

На полувреме се отишло нерешеним резултатом 1:1. Звезда се одлично држала, а Бајер није имао много од игре пре свега због "криминално" лошег терена.

У наставку игре тренер Звезде је уместо Басте у игру увео Бајалицу.

Игра се углавном одвијала на средини терена, а играчи оба тим су тешко правили шансе. Изузетно лош терен не иде на у корист никоме, а по најмање играчима Звезде.

У тренуцима када је игра изгледала и досадно, Ненад Милијаш поново доводи Звезду до предности. У 75. минуту Милијаш је прихватио лопту од резервисте Бурзановића и са неких 29 метара топовским ударцем маестрално савладао голмана Ренсинга. "Маракана" кључа у фантастичној атмосфери коју праве Делије.

Међутим, Бајерн не би био велики клуб да се није вратио резултатски у игру из нок-дауна. У 85. слободан ударац са слеве стране извео је Швајнштајгер, а Клосе је сам као дух са петерца послао лопту у мрежу поред немоћног голмана Ранђеловића, 2:2.

Милош Бајалица, који је у полувремену заменио Душана Басту, зарадио је у првом минуту надокнаде други жути картон тако да је Звезда у последњи минут ушла са десет играча. Управо након тог фаула, са леве стране, слободан ударац је извео Крос, лопта ка голу Звезде није дотакла никога и закопрцала се у мрежи за победу Бајерна од 3:2. Гол иде на "душу" Ранђеловића који је веома лоше интервенисао и тако довео Баварце до победе и сва три бода, иако је Звезда игром и залагањем заслужила да освоји макар један бод, ако не и сва три.

Црвена звезда: Ранђеловић, Баста (45' Бајалица), Гај, Туторић, Анђелковић, Кастиљо, Лукаш, Молина, Милијаш, Короман, Баркос (68' Бурзановић)

Бајерн Минхен: Ренсинг, Лел, Лусио, Јансен, Лам, Алтинтоп, Ван Бомел, Зе Роберто, Швајнштајгер, Подолски, Клосе,

www.srbijasport.com


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ