Делије у Суботици! 06 Apr 2014

Слике су постављене у галерији.

Навијање у другом полувремену и Мој тим је првак био.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још један спектакл. 03 Apr 2014

Слике

Навијање први део, други део и дозивање са југом.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Небитна, врло битна ствар... 29 Mar 2014

Слике су постављене у галерији

Видео: Корео и бакљада

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Почетак утакмице у Јагодини (HD 720p) 01 Mar 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Видео запис бакљаде са Јавора (HD 1070p) 23 Feb 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда убедљива против Војводине за журку Делија - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је славила у дербију 18. кола Супер лиге против Војводине и на тај начин је наставила потеру за лидером Партизаном

Црвена звезда – Војводина 3:0 (2:0)
Стрелац: 1:0 – Паркер у 5, 2:0 – Паркер у 33, 3:0 – Јовић у 53. минуту.
Стадион: „Рајко Митић“. Гледалаца: 16.780. Судија: Данило Грујић (Ниш). Помоћници: Владимир Јовановић (Чачак) и Урош Стојковић (Београд). Жути картон: Лазић (Црвена звезда).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Цветковић, Јовановић, Лазић, Анђелковић, Ристић (од 83. Грујић), Лазовић, Стојановић (од 69. Босанчић), Катаи, Паркер, Јовић (од 60. Ковачевић).

ВОЈВОДИНА: Милинковић-Савић, Василић, Пекарић, Бабић, Настић, Тумбасевић (од 46. Макарић), Рогач, Луковић (од 80. Каранов), Иванић, Гаћиновић, Ћурко (од 46. С. Новаковић).



Црвена звезда је славила у дербију кола против Војводине у својој најбољој партији у пролећном делу сезоне. Додуше, први гол је Паркер постигао из офсајда, дискутабилан је и други, али далеко од тога да Београђани нису заслужили тријумф.

Звезда је на најлепши могући начин својим навијачима „честитала” рођендан Спортског друштва, а они су и по лошем времену похрилили на трибине и добро се забавили. На крају су се заједно радовали против Војводине, тима који је, поменимо и то, такође слављеник, у петак су обележили 101. годину постојања.

Повела је Црвена звезда већ у петом минуту! И то голом „себичног” Паркера, па ће о овом поготку бити доста приче. Наиме, Ристић је фантастично проиграо Катаија, у првом тренутку Паркер који је био у офсајду је препустио лопту саиграчу, којем је остало само да је убаци у празну мрежу, али је то потом учинио управо Паркер – 1:0. Судија Данило Грујић је ипак показао на центар.

Имала је Војводина шансу у деветом минуту и умало је дошла до изједначења! Слободан ударац искоса са десне стране је извео Гаћиновић, уместо центаршута одлучио се за директан ударац, а Рајковић је крајњим напором избио лопту у корнер!

Утакмица је била прилично отворена, Војводина је често била на половини Београђана, а у једној таквој ситуацији могли су гости до изједначења. У 18. минуту је Иванић сјајно исконтролисао лопту и потом шутирао са 18 метара, али је Рајковић био сигуран.

Имали су Новосађани прилику и пет минута касније, кад је лопта дошла до Луковића, који је некако пронашао Ћурка, али овај из добре позиције није најбоље захватио лопту.

Имали су гости више од игре у овом делу меча, па су у 29. мунуту створили нову прилику. Луковић је још једном проиграо Иванића, који је натрчао на лопту и шутирао из прве, али поново право у сигурног Рајковића.

Црвена звезда је дуплирала предност из прекида. Одлично је Стојановић извео слободан ударац искоса са леве стране, а Паркер је био највиши у скоку. Из два ударца Звезда је два пута натерала Војводину да вади лопту из свог гола. Остаје питање да ли је Паркер поново био у офсајду – 2:0.

Две измене је на полувремену начинио Марић. Из игре је извео Тумбасевића и Ћурка, на терен је послао Милана Макарића и Слободана Новаковића.

Могла је Звезда до трећег гола у 49. минуту. Пресекли су домаћи напад Војводине на 35 метара од свог гола, Стојановић је повукао контру, проследио лопту до Паркера, који је вукао лопту до 18 метара и потом шутирао, али прилично траљаво.

Али, то што нису београдски црвено-бели учинили тада, јесу само четири минута касније. Још једну контру је имала Звезда, а Катаи је фантастично проиграо Луку Јовића, који је постигао првенац у Супер лиги – 3:0.

Наставила је Војводина са офанзивном игром, па је дошла до прилике у 58. минуту. Луковић је примио лопту у шеснаестерцу свог бившег тима, врло добро је шутирао, али је Рајковић одбранио.

У 69. минуту је Лалатовић начинио другу промену, уместо најстаријег на терену Стојановића у игри је био такође искусни Босанчић.

У 59. минуту Лалатовић је начинио прву измену, на терен је послао Александра Ковачевића, а из игре је извукао Јовића. Тренер Звезде је очигледно решио тада да игра дефанзивније.

Могао је и Катаи да се упише у листу стрелаца. Лазовић је у свом стилу прошао по десној страни, одлично је центрирао, а главом је шутирао Катаи, али је Милинковић-Савић одбранио.

У 69. минуту је Лалатовић начинио другу промену, уместо најстаријег на терену Стојановића у игри је био такође искусни Босанчић.

Била је Звезда стрпљива у наставку меча, а одличну прилику је имала у 80. минуту. Дуго је трајала та акција, са 25 метара је одлично шутирао Цветковић, али је голман Војводине кратко одбио лопту, само до Катаија, који је био у зицер ситуацији, али је промашио читав гол.

Недуго потом Марић је начинио последњу измену, из игре је извукао Луковића, а на терен је послао Драгана Каранова. У 83. минуту и Лалатовић је завршио са изменама, Марко Грујић је заменио Михаила Ристића.

До краја меча није било много узбуђења. Војводина је остала без самопоуздања, Звезда је углавном одрађивала посао и чекала евентуалне прилике из контре.

И до ње је дошла у другом минуту надокнаде кад је Босанчић сјајно проиграо Лазовића, овај је изашао очи у очи са Милинковић-Савићем, али је голман Манчестер јунајтеда на позајмици у матичној Војводини сјајно одбранио. Била је то последња шанса на сусрету.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ