Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Рељић за победу у Апатину - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Голом резервисте Милоша Рељића у последњим тренуцима утакмице Црвена звезда је победила Младост са резултатом 1:0 (0:0) у сусрету који је са својим садржајем тешко може да добије прелазну оцену. Лишена резултатском императива Звезда је наступила без већине стандардних првотимаца, док је домаћа Младост била лишена услуга тројице играча на којима је заснивала игру везног реда (Трнавац, Сава Радосављев и Стевановић). Утакмица је нажалост обележена тешком повредом капитена Црвене звезде Марка Перовића, који је у 57. минуту остао да лежи на трави након неопрезног и наоко безазленог старта Мишковића. Перовић је одмах пребачен у болницу, где му је како незванично сазнајемо константован прелом обе потколеничне кости.

У првом полувремену игра се углавном одвија између два шеснаестерца, при чему је Звезда имала благу теренску иницијативу. У 22. минуту Марко Перовић је на левој страни обишао Драгића, упутио повратну лопту у шеснаестерац до Перовића који је из окрета шутирао изнад гола. Звезда је била у прилици и у 29. минуту, преко Миладиновића чији је шут главом завршио поред стативе, након корнера који је извео Тришовић.

У наставку утакмице тренер Младости Петар Курћубић је увођењен искусног Чекића покушао да појача напад а ли нешто офанзивнија игра домаћих није крунисана озбиљнијим приликама пред голом Радивојевића. Вредни помена били су једино покушаји дебитанта у редовима домаћих Дарка Бошковића, који је замало био непрецизан у 76. као и шанса Чекића који није најбоље реаговао после одличне асистенције Дракулића у 77. минуту.

Једином голу на утакмици у 92. минуту је претходила акција Црвене звезде по левој страни, на убачену лопту налетео је Рељић, и у паду неодбрањиво шутирао у леви угао гола домаћих.

СТАДИОН Спортски центар „Раде Свилар”. ГЛЕДАЛАЦА: 800. СУДИЈА: Драган Крстић (Београд). СТРЕЛАЦ: Милош Рељић у 90. (Црвена звезда). ЖУТИ КАРТОНИ: Мишковић и Лечић (Младост), Јоксимовић и Миладиновић (Црвена звезда).

МЛАДОСТ: Жакула 7, Десница 6, Мишковић 6 (од 55. Лечић 6), Драгић 6, Стаменић 6,5, Бошковић 7, Козош 6,5, Симовић 6 (од 54. Чекић 6), Дракулић 6,5, Тривуновић 7, Радосављев 6 (од 81. Пртењак –).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Радивојевић 6,5, Анђелковић 6,5, Пантић 6, Марко Перовић 6,5 (од 55. Рељић 7), Тришовић 6,5, Јоксимовић 6,5, Георгијев 5,5 (од 46. Срећковић 6), Бајалица 7, Миладиновић 6,5, Славко Перовић 6,5 (од 78. Кастиљо –), Николић 6,5.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Милош Рељић (Црвена звезда).

www.politika.co.yu


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ