Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


„Црвено-бели” Пиреј - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Највећа атинска лука Пиреј и стадион „Караискаки", на коме су одржана и такмичења на првим модерним Олимпијским играма, били су потпуно и знаку црвено-беле боје која ја заштитни знак Олимпијакоса и наше Црвене звезде. Два клуба која имају много тога заједничког, у Атини су одиграли пријатељски меч хуманитарног карактера, а целокупан приход од 302.000 евра је намењен породицама настрадалим у недавним катастрофалним пожарима у спаљеном грчком селу Захору.

Иако је гостовање првака Србије у Грчој престоници било специфично, ипак спортски аспект није био занемарен. Дуел са, у последњих десетак година редовним учесником Лиге шампиона свакако је био веома користан за изабранике тренера Звезде Милорада Косановића.

У првом полувремену гости су стекли предност сјајним поготком Милијаша у 21. минуту, када је са скоро 30 метара јаким и прецизним ударцем послао лопту у десни угао гола домаћих. Асистенти су били Лукас и Миловановић. До преокрета је дошло у наставку сусрета. Већ на почетку другог полувремена изједначио је одлични Аргентинац Њуњез, постигавши гол из слободног ударца са више од 20 метара. Голман Ранђеловић је остао непомичан и лопта ја завршила у његовом десном углу. У 81. минуту коначан резулатат поставио тамнопути Луа Луа. Ранђеловић је прво успео да заустави ударац новајлије у дресу Олимпијакоса и бившег играча Звезде Ковачевића, али га јре потом савладоа Луа Луа.

Стадион: „Караискаки". Гледалаца: 12.000. Судија: Мазаракос (Грчка). Стралци: Њуњез у 48. и Луа Луа у 81. за Олимпијакос, а Милајаш у 21. минуту за Црвену звезду.

ОЛИМПИЈАКОС: Сифакис, Сантос, Доми, Лабропулос, Жулио Цезар, Солтидис, Галети, Арчуби, Миндринос, Њуњез, Ковачевић. Играли су још: Василојанис, Ђорђевић, Луа Луа, Кацикојанис.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић, Баста, Анђелковић, Туторић, Гај, Лукас, Милијаш, Миловановић, Тришовић, Короман, Јестровић. Играли су још: Бајалица, Салас, Мисдонгад, Молина, Ђорђевић, Богдановић.

Признање Ђорђевићу

Бившу фудбалер Црвене звезде и капитен Олимпијакоса Предраг Ђорђевић, који је као играч најтрофејнијег грчког клуба учетвовао у освајању чак 10 титула државног првака, добио је специјално признање пре почетка пријатељског сусрета у Атини. Пригодан пехар Ђорђевићу, који је због лакше повереде у игру ушао средином другом полувремена, уручио је капитен Црвене звезде Дејан Миловановић.

На главном транспаренту на стадиону „Караискаки" исписана је заједничка порука навијача оба клуба: „Лепа села горе, нека од рата, нека од подметнутих пожара. Зашто и докле".

www.politika.co.yu


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ