Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда освојила и Суботицу за 12. рецку у низу - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Спартак – Црвена звезда 1:2 (0:2)

Стрелци: 0:1 – Мијаиловић у 21, 0:2 – Мрђа у 74, 1:2 – Шарац у 78. минуту.

Суботица – Градски стадион. Гледалаца: око 8.000. Судија: Нинослав Спасић (Сурдулица). Помоћници: Милан Минић (Ниш) и Срђан Милутиновић (Ниш). Жути картони: Милошевић (Спартак), Нинковић, Петковић и Касалица (Црвена звезда).

Спартак: Алексић, Фаркаш, Радовић, Антонић, Милошевић, Ковачевић, Мркела (65. Тривуновић), Торбица, Шарац, Џугурдић (54. Новаковић), Носковић (77. Илић).

Црвена звезда: Бајковић, Печник, Павићевић, Келхар, Мијаиловић, Лазовић (85. Петковић), Ковачевић, Милијаш, Нинковић, Дауда (52. Касалица), Мрђа (79. Гогић).

Црвена звезда је остварила и 12. узастопну победу у Јелен Супер лиги. После две сушне године црвено-бели су напокон славили на Градском стадиону у Суботици, на којем су у претходна два наврата до ногу потучени.

Осим почетног испитивања снага Црвена звезда је била доминантна у првом полувремену. Прво узбуђење виђено је у седмом минуту. Лопту је искоса на пет метара од гола примио Печник, на њега је стартовао један играч домаћих, али је пиштаљка Нинослава Спасића остала нема.

Фантастичну акцију одиграли су црвено-бели у 19. минуту. Лазовић је повео напад, додао до Дауде, који му је петом вратио лопту, а млади Чачанин је провукао кроз ноге играчу Спартака, те шутирао атрактивно из прве, али је Алексић сјајном парадом ухватио „живу” лопту.

Имао је Спартак прву прилику у 20. минуту, Торбица је добро извео корнер, лопту је главом захватио Радовић, али није био прецизан. Казна за промашај је стигла само минут касније.

Кад је лопта код Милоша Нинковића противнички играчи увек могу да очекују неки магичан потез. Управо то је и учинио бивши играч кијевског Динама, сјајном асистенцијом је избацио Мијаиловића у ситуацију „један на један” са Алексићем, а Звездин леви бек је био прецизан – 0:1.

Покушавао је Спартак из даљине, па је тако ударац у 26. минуту опробао Носковић са 25 метара, али је Бајковић избио лопту у корнер, после којег није било опасности.

Три минута касније покушао је бивши играч Спартака Александар Ковачевић са 35 метара, али је уз доста потешкоћа Алексић избацио лопту у корнер. После убацивања из угла покушао је Дауда из окрета са седам-осам метара, али је Алексић био опрезан.

У 32. минуту Милијаш је послао сјајну лопту са своје половине ка Дауди, а овај је главом захватио пре истрчалог Алексића, али није то учинио баш најбоље. Могао је Мрђа боље да реагује у 42. минуту.

Добио је Звездин центарфор лопту у контри уз десну аут линију, вукао је до ивице шеснаестерца и потом шутирао, а лопта је отишла далеко од гола. Боља опција је била да асистира Дауди.

Најбољу прилику да дуплира предност Звезда је имала у надокнади првог полувремена. Милијаш је из слободног ударца сјајно пребацио све играче Спартака и упослио Печника, а овај је на ивици петерца уместо да шутирао покушао да пронађе Мрђу, али је тада већ реаговала одбрана домаћих.

Наставак је обележила повреда Абиоле Дауде, а уместо њега Славиша Стојановић је у игру послао Филипа Касалицу.

У другом полувремену није било виђено толико садржаја као у првом. У 57. минуту са око 30 метара опробао је ударац Торбица, али је лопта отишла високо преко Бајковићевог гола.

Црвено-бели су прву прилику у наставку имали тек у 64. минуту. Нинковић је упутио одличан повратни пас ка Мрђи, који је натрчао на лопту, али је није баш најбоље захватио, па је она била лак плен за Алексића.

У 70. минуту Суботичани су имали фантастичну прилику за изједначење. Сјајно је центрирао Торбица, а на лопту је са три метра натрчао Новаковић пре Мијаиловића, али је није најбоље захватио, па је она ипак отишла преко гола Бајковића.

Само четири минута касније Звезда је то казнила. Најпре је Милијаш покушао директно из корнера, сјајно је то урадио, али је Алексић избацио у поље. Лопта је опет дошла до Милијаша, који је овог пута идеално центрирао, а Мрђа је главом послао лопту у мрежу – 0:2.

Ипак, Суботичани су брзо вратили неизвесност. Један центаршут фудбалера Спартака Новаковић је са гол аут линије вратио ка петерцу, где усамљеном Дину Шарцу није било тешко да је закуца у мрежу Звезде – 1:2.

Одмах је реаговао тренер Звезде, који је на терен уместо Мрђе послао Горана Гогића, у жељи да спречи дуге лопте домаћих ка шеснаестерцу Бајковића.

Звезда је потом свесно препустила иницијативу домаћима. Умало им се то осветило. У 88. минуту Мијаиловић и Новаковић су били у дуелу у Звездином шеснаестерцу, играч Спартака је пао, али Спасић није свирао једанаестерац.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ