Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Гаврић довољан за тријумф Звезде у Чачку, Рајковић и даље несавладан - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је прегрмела чачански изазов. Остали су изабраници Ненада Лалатовића непобедиви, уписали шесту „тројку“ и попели се поново на лидерску позицију шампионата Србије.

Борац – Црвена звезда 0:1 (0:1)

Стрелац: 0:1 – Гаврић у 23. минуту.

Стадион: Градски у Чачку. Гледалаца: 6.000. Судија: Александар Васић (Нови Жедник).

БОРАЦ: Петрић, Боранијашевић, Кохене, Гојковић, Радуновић (од 46. Милојевић), Мутавџић ( од 46. Машовић), Божић, Јевтовић, (од 73. Ђерић), Јованчић, С. Живковић, Ђенић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Лазић, Павићевић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић (од 80. Ристић), Босанчић (од 88. Гогић), Печник, Гаврић, Ракић, (од 28. Деспотовић)

Тренеру Борца Богићу Богићевићу остаје за дубоку анализу зашто је његов тим боље играо против реномираног противника на Маракани, него у Чачку. Како су домаћини изгледали у првом полувремену, могу да буду срећни што је дефицит износио само гол.

Бојажљиви почетак Чачана Црвена звезда на старту меча није успела да искористи за јачи притисак, благо је надирала према шеснаестерцу ривала. Сви напади су полазили преко расположеног Дарка Лазовића.

У 16. минуту је направио рођени Чачанин сјајан продор, зачули су се уздаси кад је Ђорђе Ракић промашио цео фудбал. И да је режирао кадар за ТВ шпице, не би се променило стање на семафору, јер је помоћни судија Матија Олајош Нађ подигао заставицу.

Није могло ни да се очекује да Звезда постигне гол на други начин него преко Лазовића. Ракић је узео такође лавовски део заслуга за вођство, а улога егзекутора припала је Ненаду Гаврићу.

Ретко је до срећног 23. минута за Црвену звезду појачање из Напретка додиривало лопту, демонстрирао је да одлично прати акције и као на припремном мечу у Птују против Хановера „отпадак“ претворио у гол.

ГОООООЛ

0:1 – Гаврић у 23:

Дарко Лазовић је направио продор на десној страни и центрирао, до лопте је пре дефанзиваца Борца дошао Ђорђе Ракић и опасно шутирао. Успео је голман Никола Петровић да одбрани, једини начин је био да је одбије, дочекао је плен Ненад Гаврић и затресао мрежу са удаљености од седам-осам метара.

Био је Борац лош до Звездиног поготка, а од тада до краја првог полувремена – катастрофалан. Гости су загосподарили тереном и да су имали у тиму фудбалера са „спортско-убилачким инстинктом“ већ би у првом полувремену отклонили све дилеме.

Грогираног противника први је прилику да дотуче имао Нејц Печник, али далеко бољу прилику пропустио је Гаврић. Покушао је да зицер позицију реши лобом, Делије су већ почеле да се радују, али је лопта одскакутала уместо у мрежу у гол-аут.

Голман Петрић је спречио да се у листу стрелаца ударцем из даљине упише Звездин капитен Никола Мијаиловић, одбио је заједно са штоперима још неколико напада и Борац је „преживео“ полувреме.

Видео је Богић Богићевић да Ристо Радуновић има много проблема са Лазовићем, осим њега оценио је као слабу карику и задњег везног Миљана Мутавџића. Прилику је добио Ален Машовић, најбољи у Борчевом тиму на Маракани у среду.

Одапео је праћку новајлија на терену у 65. минуту, Предраг Рајковић ефектно одбранио и спречио да му се први пут ове сезоне затресе мрежа. Атрактивно је отклонио опасност и после центаршута Боранијашевића одмах затим.

Црвена звезда је зицер за оверу тријумфа пропустила у 72. минуту. Милош Босанчић је повукао контранапад, правовремено асистирао Печнику и Словенац се нашао у одличној позицији. Шутирао је левицом поред стативе и изазвао велико разочарање навијача гостију.

Како се утакмица ближила крају Борац је имао све више слободних удараца и прилику да убацује лопту у шеснаестерац. Постојала је у појединим ситуацијама конфузија у Звездиној одбрани, посебно у 88. минуту кад је све завршено пантерским хватањем лопте Рајковића.

Чачанска публика испратила је с терена аплаузима суграђанина и синоћ најбољег Дарка Лазовића. Последњи звиждук судије Васића Лалатовић је дочекао високо подигнутих руку, свестан да је остварена победа „вреднија“ од три бода. Уписан је тријумф који чува мир пред све ближи вечити дерби.

Рајковић – 657 минута

Предрага Рајковића нема ко да савлада у Супер лиги! Млади голман Црвене звезде попео је несавладивост у првенственим мечевима на 657 минута. Све је ближи рекорду српског фудбала (Младен Божовић, 917).

Црвена звезда није примила на осам званичних утакмица ове сезоне.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ