Небитна, врло битна ствар... 29 Mar 2014

Слике су постављене у галерији

Видео: Корео и бакљада

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Оборен рекорд! Лудница у Арени 27 Mar 2014

24 232 цигана лудака...
Слике
Видео:
Продужетак
Славље са играчима
Почетак утакмице

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не дамо титулу! Цигани у Новом Саду 15 Mar 2014

Слике су постављене у галерији. Видео записи су постављени на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Најава за Јавор - почетак друге полусезоне! 17 Feb 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Скорашњи видео записи! 29 Jan 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда зелена за Топ 16! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Панатинаикос – Црвена звезда 69:63 (20:21, 17:13, 15:14, 17:15)

ПАНАТИНАИКОС: Брамос 8, Кари 16, Батист 8, Фоцис, Укић 4, Лазме 5, Маврокефалидис 4, Гист 15, Јанковић, Мачиулис 8, Апостолидис.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Цветковић, Лазић 3, Блажич, Симоновић 2, Марјановић 8, Радевновић 6, Катић 13, Ристић, Тејић, Нелсон 16 (5 ас), Џенкинс 5, Шилб 10 (7 изгубљених лопти).

Црвена звезда није успела да се реваншира Зеленима из Атине за пораз у Београду. Још важније, црвено-бели нису дошли до брејка који би повећао шансе за пролазак у топ 16 фазу Евролиге. Овим поразом црвено-бели изгубили су и теоретске шансе за пролаз даље.

Били су пулени Дејана Радоњића близу, али превелики број грешака (изгубљених лопти и промашених отворених шутева) скупо је коштао црвено-беле.

Панатинаикос није бриљирао, али је искористио смушеност Звезде и некако дошао до важне победе.

Раденовић погађа, Шилб куца, Марјановић доминира… Кренуло је фантастично. ПАО је више од три минута чекао на прве поене. Црвена звезда је доминирала у рекету и то тотално.

Пробао је Педулакис све, са Гистом, Лазмеом, Батистом. Али, ништа се није мењало. Где је стао Боби, наставио је Катић и гости су били ти који господаре под обручима. Када нису могли да одбране, правили су фаулове. Лаких поена није било. Панатинаикосу није остало ништа друго него да нападне шутем. Тројке је у првом периоду шутирао 5-3 и имао чак 11 пенала. То га је оставило у равноправној трци са расположеним црвено-белима.

Да се не би стекла погрешна слика, ни тим Дејана Радоњића није био перфектан. Иза линије 6,75 је углавном пуцао ћорцима (4-1 у првој четвртини, 3-0 у другој), често је остајао без правих решења у нападу, промашивао зицере.

Али, када се подвуче црта Црвена звезда је играла баш као што је армија навијача прижељкивала. Била је чврста, сигурна, са јасном идејом шта жели и више него равноправна.

Практично, тек у финишу полувремена је мало изгубила корак и на велики одмор отишла са минус четири (34:37). После 20 минута игра само је једна бројка бола очи –10 изгубљених лопти. Ипак, то сигурно није утицало да резултат буде другачији пошто је ПАО продао девет.

Слаб крај првог полувремена Црвена звезда је продужила и на трећу четвртину. За четири и по минута убацила је свега два поена и ређала изгубљене лопте. ПАО се одлепио на 41:36. Побегао би још много више да Бобан Марјановић није одрадио сјајан посао у одбрани.

Када је већ постало критично, Нелсон је убацио тројку (другу тимску). Убрзо је висио на обручу након куцања уз фаул. Црвена звезда се коначно тргла и одмах ухватила корак (44:44 у 27. минуту).

На руку јој је ишао и рани излазак ривала из бонуса. Па је са пенала имала прилику да лакше држи корак. Црвено-бели су олако прокоцкали пар прилика да опет поведу и још више повећају притисак на плећима домаћина. Казна је уследила у финишу треће четвртине, Џенкинс је на серију грешака додао и промашену тројку иако је остао сам, па је ПАО опет почео да бежи.

Помислили су то и навијачи. Одушевили су се када је Марјановић заустављен блокадом. Али, лопта је дошла до Шилба који је убацио тројку уз фаул. Није убацио пенал. Ипак, скок је донео црвено-белима нови напад, а Шилб га је завршио са полагањем и црвено-бели су опет дисали за вратом ривала (53:54). Ипак, опет те већ чувене ситне и по мало наивне греше испречиле су се да преокрет буде потпун.

Али, Звезда није посустајала. И поред свега у 35. минуту коначно је преломила и повела тројком Шилба (59:56). ПАО је био у паници. Видело се и по томе како играчи слави сваки кош и са колико енергије нападају.

Чини се да је тада прорадио и моменат домаћинског суђења, па и ауторитета који имају прекаљени асови домаћина. Па је у великој мери због тога Лазић морао на клупу због пет личних грешака. Све то је Црвена звезда некако издржала и минут и по пре краја била на минус два (61:63). Имала је и две прилике да изједначи. Ипак, Раденовић је промашио пенале, затим направио кораке. На све то, рупе у одбрани је казнио Брамос са два куцања и био је то крај снова о великом брејку и пута у Топ 16.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ