Небитна, врло битна ствар... 29 Mar 2014

Слике су постављене у галерији

Видео: Корео и бакљада

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Оборен рекорд! Лудница у Арени 27 Mar 2014

24 232 цигана лудака...
Слике
Видео:
Продужетак
Славље са играчима
Почетак утакмице

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не дамо титулу! Цигани у Новом Саду 15 Mar 2014

Слике су постављене у галерији. Видео записи су постављени на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Најава за Јавор - почетак друге полусезоне! 17 Feb 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Скорашњи видео записи! 29 Jan 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


КУП СРБИЈЕ: Звезда у осмини финала - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда није примила гол ни у седмој утакмици ове сезоне, али поново није згрејала срца навијача. Мат Ђорђа Деспотовића из 50. минута био је довољан за плсман у осмину финала Купа Србије. Чачани су пропустили шансе да изједначе у другом полувремену и изборе пенале на Маракани.


ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – БОРАЦ 1:0 (0:0)

СТРЕЛАЦ: 1:0 – Деспотовић у 50. минуту.

СТАДИОН: Црвене звезде. ГЛЕДАЛАЦА: 4.184. СУДИЈА: Роберт Киш Чепеги (Нови Сад.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Петковић, Планић, Павићеви, Антић, Лазовић (од 73. Катаи), Аврамовски (од 63. Ристић ), Грујић, Гаврић, Јовић (од 70. Ракић), Деспотовић.

БОРАЦ: Бајић, Обрадовић, Милетић, Драшковић, Радуновић, Шуњеварић (од 58. Милојевић), Божић, Нешовић (од 64. Јевтовић), Мутавџић, Машовић (од 73. Ђерић), Ђенић.

Промешао је Ненад Лалатовић карте и у односу на претходну првенствену утакмицу изоставио из тима осморицу стартера, проценио је да се до наредне рунде најсмасовнијег такмичења може без Николе Мијаиловића, Александра Ковачевића, Милоша Босанчића и Вукана Савићевића, изоставио их је из круга кандидата за меч.

На клупи је оставио Предрага Рајковића, Дарка Лазића и Ђорђа Ракића, једино су се од стандардних на терену од првог минута нашли десни бек Марко Петковић, штопер Саво Павићевић и крилни нападач Дарко Лазовић.

Богић Богићевић је најавио да нема разлога за калкулације, па једино голмана Николу Петрића и штопера Кохенеа није послао на терен. Резервни чувар мреже Владимир Бајић оправдао је поверење и најзаслужнији је што је Борац одолевао у првом полувремену. Нису га звездаши стављали на „паклене“ муке, али је константно морао да буде концентрисан.

Бајић је најбољу интервенцију уписао у 32. минуту, одбранио је зицер Ненаду Гаврићу после лепе асистенције Даниела Аврамовског. Македонац је још једном демонстрирао фину технику и све крупније граби ка већој минутажи у првенственим утакмицама. У везном реду је јуче имао квалитетног партнера у Марку Грујићу, спремног на рационална решења и брзо дистрибуирање лопте напред.

Далеко од тога да је све добро функционисало у Звездиној игри, што је и резултата после 45 минута показивао. Кружили су црвено-бели често око шеснаестерца, без конкретне завршнице. Нападачи Деспотовић и Јовић нису успели да уђу у шансу, левокрилни нападач Гаврић најчешће је покушавао. Пре одбране Бајића, имао је два непрецизна шута.

Црвена звезда није имала среће у последњим тренуцима првог полувремена. После корнера Лазовића, Деспотовић је добацио лопту до Петковића, који је погодио пречку.

Имали су за чим да жале у првом полувремену и Чачани. У 17. минуту је Никола Нешовић сјајно пронашао Дејана Ђенића, било је и времена и простора за неодбрањив шут нападача гостију, али је послао лопту преко пречке.

Делије су повицима: „Хоћемо победу“ покушале да дају снагу играчима, жељу им је испунио Ђорђе Деспотовић. Казнио је слабу покретљивост везиста Борца, касно су се враћали и оставили подбрану на цедилу. Црвена звезда је дошла у завршницу акције са четворицом, чекала су их само тројица фудбалера ривала и мрежа гостију се затресла.

ГОООООЛ

1:0 – Деспотовић у 50:

Црвена звезда је развила контранапад и искористила играча више у завршници акције. Ненад Гаврић је шутирао, голман Владимир Бајић одбио лопту, али имао несрећу да дође до Ђорђа Деспотовића за неодбрањив шут и вођство.

Разиграо се Деспотовић, имао још две шансе да обезбеди победу. Кад није успео, лако је могла да дође казна. Кахриман је врхунском интервенцијом потврдио квалитет, спречио је да после одличног шута Машовића главом лопта заврши у мрежи.

Штопери Планић и Павићевић нису били сигурни, па је Борац имао још три ситуације да постигне гол. Прво су се петљали у шеснаестерцу, затим је изблокиран шут Мутавџића. Милојевић је имао најбољу прилику, са свега два метра није успео да угура лопту у мрежу.

Млађани Јовић је уступио место Ракићу у 70. минуту и најбољи стрелац Црвене звезде у досадашњем делу сезоне могао је већ први првом контакту с лоптом да се упише у стрелце. Шутирао је топовски и за мало непрецизно изнад пречке.

Могла је „седмица“ Црвене звезде и десет минута касније да отклони све дилеме, после одличног продора приземна дијагонала није завршила тамо где је желео. Имао је голман Бајић срећу и да не заврши лопта у мрежу после ударца Катаија.

Извор: Спортски Журнал



пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ