Звезда - Напредак 08 Mar 2014

Постављене су слике у галерији. А ускоро се очекује још, као и видео записи на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 01 Mar 2014

Слике с гостовања у Јагодини се налазе овде. Ускоро се очекују и слике од другог фотографа, као и видео запис на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јавор 23 Feb 2014

С јучерашње утакмице, додато је 10 слика у галерију. Видео запис бакљаде у SD формату је постављен, а очекује се исти и у HD формату.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Препорођена Црвена звезда - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

У последњом мечу 13. кола Меридиан Супер лиге фудбалери Црвене звезде заиграли су много боље под вођством новог тренера Александра Саше Јанковића и на гостовању у Смедереву, славили убедљиву победу резултатом 5:2 (3:1).

Ненад Јестровић, који од доласка из Емирата средином августа ниједном није затресао мрежу, остварио је хет-трик, а лепе голове из даљине постигли су Дејан Миловановић и Колумбијац Маурисио Молина. Част домаћег тима спасили су Иван Поповић и Владимир Мудринић.

Црвено-бели са 24 бода и даље заузимају треће место, али би се евентуалном победом над Хајдуком из Куле у одложеној утакмици приближили водећем Партизану на само два бода заостатка. Ово првенство већ је донело доста изненађења, па није упутно доносити закључке после само једне утакмице. Ипак, Звезда је у Смедереву показала да може да игра далеко боље и лепше него током већег дела Косановићевог мандата.

Тренер Јанковић је отворио утакмицу пресингом на средини терена, што је брзо уродило плодом, пошто је Милош Бајалица који је играо уместо повређеног Ибрахима Гаја, изнудио једанаестерац, а Јестровић је у осмом минуту био сигуран егзекутор.

Исти играч само четири минута касније крунисао је брзу и прецизну комбинацију Молине и Игора Бурзановића, а Миловановић је у 34. минуту повећао на 3:0 фантастичним голом са преко 25 метара. Шампион је могао и убедљивије да води, али на голу Смедерева стајао је расположени Дејан Ранковић, који је одбранио опасне шутеве Миловановића, Молине, Бурзановића и Милијаша.

Домаћин је за 45 минута створио само једну прилику, када је Иван Ранђеловић у 32. минуту скинуо "зицер" Николићу, али у судијској надокнади времена ипак је дошао до трачка наде. Петар Касом прошао је по десној страни и идеално послужио Поповића, ком је на другој стативи остало само да спроведе лопту у мрежу.

Наде "оклопника" у преокрет потрајале су само два минута наставка сусрета, јер је Молина крунисао изванредну игру поготком из слободног ударца са 25 метара. Пласирана лопта преко "живог зида" завршила је у левом углу Ранковићевог гола.

Када је Јестровић после полуконтре и центаршута Душана Анђелковића у 64. минуту донео црвено-белима готово невероватних 5:1, јер су "црвено-бели" у 11 одиграних мечева постигли само 13 голова, чинило се да ће Смедеревци доживети рекордно висок пораз.

Међутим, Владимир Мудринић у 71. минуту смањио је из пенала на коначних 5:2.

Меридијан Супер лига наставља се 24. новембра када је на програму 14. коло, због паузе у којој репрезентација Србије игра квалификације за ЕУРО 2008.

www.srbijasport.com



пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ