Звезда - Напредак 08 Mar 2014

Постављене су слике у галерији. А ускоро се очекује још, као и видео записи на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 01 Mar 2014

Слике с гостовања у Јагодини се налазе овде. Ускоро се очекују и слике од другог фотографа, као и видео запис на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јавор 23 Feb 2014

С јучерашње утакмице, додато је 10 слика у галерију. Видео запис бакљаде у SD формату је постављен, а очекује се исти и у HD формату.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Болтон славио на Маракани - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Утакмица на Маракани одиграна је пред око 20.000 гледалаца, од којих је 300 дошло из Енглеске, није било инцидената са полицијом.
Домаћин је опрезно ушао у меч уосталом као и гостујући тим, тако да се у првих 20 минута видела растрзана игра са доста високих лопти, а то је пре свега одговарало фудбалерима из Енглеске.

Фудбалери Црвене звезде су покушали у неколико наврата центаршутевима са бока у чему је предњачио Короман, али у противничком шеснаестерцу најбоље су се сналазили одбрамбени играчи Болтона. У 21. минуту до прве прилике за гол долазе гости. Вилхелмсон је прихватио лопту у казненом простору после центаршута, али је његов ударац са петнаестак метара изблокиран.

"Црвено -бели" успевају да дођу до мало брже игре након којих су Лукаш и Јестровић имали добре прилике, али је на голу Болтона сигуран био чувар мреже Ал Хабси. Лукаш је покушао да лобује Ал Хабсија са пола терена, док је Јестровић главом натерао гостујућег голмана на параду.

У последњем минуту првог полувремена, Болтон је дошао у вођство. Након корнера и велике гужве у казненом простору, лопта је стигла до МекКана који је из прве шутирао и матирао голмана Ранђеловића за 0:1.

У наставку меча гости су наставили са јаком и веома организованом одбраном, што није Звездиним играчима давало простора за прилику да упуте ударац. У 76. минуту Звезда је коначно извела какву-такву акцију, али је после додавања Басте, Бурзановић искомпликовао у казненом простору.

Болтон је до краја утакмице контролисао игру и сасвим заслужено победио са "резервним" тимом, пошто седам стандардних фудбалера није ни допутовало, најјачи састав Црвене звезде у овом тренутку.

Тренер Звезде Александар Јанковић на крају није био задовољан игром свога тима.

- Борбеност је код неких играча била на високом нивоу. Нисмо успели да наметнемо свој ритам, већ смо пали под игру гостију. Честитам Болтону на фер и коректној борби, а ми ћемо своју шансу у Европи морати да тражимо догодине, иако је остала још једна утакмица са Брагом - рекао је Јанковић.

www.srbijasport.com



пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ