Звезда - Напредак 08 Mar 2014

Постављене су слике у галерији. А ускоро се очекује још, као и видео записи на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 01 Mar 2014

Слике с гостовања у Јагодини се налазе овде. Ускоро се очекују и слике од другог фотографа, као и видео запис на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јавор 23 Feb 2014

С јучерашње утакмице, додато је 10 слика у галерију. Видео запис бакљаде у SD формату је постављен, а очекује се исти и у HD формату.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезди довољно полувреме за прво место, Јавор могао до бода - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Јавор Матис 2:1 (2:0)

Стрелци: 1:0 – Дауда у 32, 2:0 – Печник у 45, 2:1 – Златковић у 67. минуту.

Стадион Црвене звезде. Гледалаца: 23.420. Судија: Дејан Сантрач. Помоћници: Дејан Петровић и Бранко Павловић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Петковић, Павићевић, Келхаr, Ненадић, Ковачевић, Лазовић (85. Савићевић), Милијаш (72. Гогић), Печник, Дауда (72. Касалица), Мрђа.

ЈАВОР МАТИС: Лазовић, Ђорђевић, Шофранац, Миловић, Гојачанин (80. Јосовић), Ивеља (46. Златковић), Ђокић (46. Видић), Веселиновић, Доцић, Милошковић, Дражић.

Црвена звезда је имала снаге само за једно полувреме против изузетно опасног Јавора, али јој је и то било довољно да се након више од годину дана врати на лидерско место у Супер лиги. Мада, чини се да су гости заслужили бод.

Црвено–бели су од првог минута кренули по три бода, имајући у глави кикс Партизана у Новом Пазару и шансу да се домогну првог места на табели.

Дарко Лазовић је био расположен за игру на првој званичној утакмици после вишемесечне паузе због повреде и био најбољи појединац меча.

У деветом минуту Ненад Милијаш само захваљујући лошем избору при ударцу главом није своје име уписао на семафор.

Лазовић је протутњао по десној страни и центрирао на ивицу петерца, капитен је дотрчавао из другог плана, али је уместо да шутира директно у мрежу, прво гађао под и лопта је отишла преко пречке.

Љубо Ненадић је имао трему на старту меча, па је у 15. минуту поклонио лопту Борку Веселиновићу, овај распалио са око 12–13 метара, али је Бобан Бајковић успео то да одбрани.

Још један у низу Лазовићевих квалитетних центаршутева није искоришћен кад је у 21. минуту Драган Мрђа „носио“ чувара на леђима, али је са два–три метра шутирао тик поред леве стативе. Лопта је окрзнула спољни део мреже.

Марко Петковић је у 22. минуту упослио Абиолу Дауду са десне стране, али је лопту после његовог оштрог центаршута закачио голман Јавора Ђорђе Лазовић, таман толико да омете Нигеријца да је „закуца“ у мрежу са метар–два.

Звезда је иницијативу крунисала у 32. минуту. Ненадић је упутио спор центаршут, лопта је заиста дуго летела. Нико није обратио пажњу на Дауду, који је неометан, главом, погодио мрежу на другој стативи поред успаваног голмана Лазовића.

Звезда је повисила на 2:0 у 45. минуту. Голман Лазовић је лоше избоксовао лопту после центаршута презимењака у црвено–белом дресу, а на њу је налетео Нејц Печник и из прве погодио небрањену мрежу.

Међутим, у другом полувремену је нестала разиграна Звезда, а појавио се у исто време кад и јак пљусак, опасни Јавор. Црвено–бели су испољили бољку из првог дела сезоне. Кад дођу до вођства које сматрају комотним, повуку се на своју половину.

Ипак, Ивањичани, колико год да су притискали и „сабили“ противника на своју половину у првих 15–20 минута другог дела игре, чак и у шеснаестерац, нису успели то да материјализују.

У 60. минуту је „севнула“ контра домаћег тима коју је повукао Лазовић, сјајно пронашао Дауду, који се после дуела Мрђе и Миловића нашао усамљен, али је из трка, са десетак метара, шутирао далеко преко гола за уздахе публике на „Маракани“.

Међутим, Јавор је наставио да напада и у 67. минуту је смањио резултат преко бившег Звездиног омладинца Немање Златковића, који је побегао неопрезном Петковићу на центаршут Станимира Милошковића са леве стране. Златковић се није радовао голу из поштовања према клубу у коме је поникао.

После примљеног гола увукла се паника у редове црвено–белих и Јавор је умало изједначио, два минута касније.

Пресингом су одузели лопту играчима Звезде на око 30 метара од њеног гола, Веселиновић је „спојио“ Немању Видића на са голом, а Бајковић тешком муком одбранио његов не толико јак шут. На одбијену лопту је налетео Веселиновић, али је Саво Павићевић, метар–два пред гол–линијом то изблокирао.

Тад су се чули и први звиждуци на Маракани. Навијачи су били незадовољни подређеним положајем својих љубимаца. Стрепели су до краја, јер су фудбалери Јавора наставили да атакују, али су се, ипак, радовали бодовима.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ