Звезда - Напредак 08 Mar 2014

Постављене су слике у галерији. А ускоро се очекује још, као и видео записи на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 01 Mar 2014

Слике с гостовања у Јагодини се налазе овде. Ускоро се очекују и слике од другог фотографа, као и видео запис на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јавор 23 Feb 2014

С јучерашње утакмице, додато је 10 слика у галерију. Видео запис бакљаде у SD формату је постављен, а очекује се исти и у HD формату.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Вождовац откинуо бод на Маракани слабој Звезди - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је била лидер пре овог кола, додуше са утакмицом више од Партизана, али је евидентно било да игра није на задовољавајућем нивоу

Црвена звезда – Вождовац 2:2 (1:2)
Стрелци: 0:1 – Ињац у 7, 1:1 – Гаврић у 23, 1:2 – Бељић у 42, 2:2 – Мијаиловић у 50. минуту.
Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 10.450. Судија: Игор Стојилковић (Београд). Помоћници: Горан Станојевић и Бојан Станојевић (сви из Београда). Жути картони: Лазић (Црвена звезда), Михајлов, Бабовић, Супић, Китановски (Вождовац).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Павићевић, Лазић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић, Босанчић (од 89. Ристић), Печник (од 83. Катаи), Гаврић (од 76. Јовић), Деспотовић.
ВОЖДОВАЦ: Супић, Китановски, Михајлов, Николић, Златковић, Павловић, Т. Петровић, Бељић (од 85. Џугурдић), Бабовић, Шкерјанц (од 90. Адамовић), Ињац (од 70. Одита).

У госте Звезди је долазио фењераш Вождовац, а све осим тријумфа домаћих било би прворазредно изненађење.

Ипак, Вождовац је био храбар на Маракани, два пута је водио и на крају освојио велики бод за бриге свих којима је црвено-бела боја при срцу. А какве је само грешке Звезда правила у одбрани.

Све је почело од седмог минута. Слободан ударац искоса са десне стране одлично је извео Стефан Бабовић, лопта је „прелетела” читаву нему одбрану домаћих, а на другој стативи дочекао ју је Ненад Ињац и спровео у мрежу – 0:1.

Нападала је Звезда после тога, али нису то биле течне акције. Углавном је до шанси долазила после продора са десне стране Дарка Лазовића, а на тај начин је стигла и до изједначења.

У 23. минуту је Лазовић повео акцију, потом је при уласку у шеснаестерац ривала разменио дупли пас са Деспотовићем, који му је вратио лопту, а овај је сјајно заврнуо ка Гаврићу, којем на другој стативи није било тешко да савлада Супића – 1:1.

Деловали су црвено-бели нешто боље после изједначења, дошли су до игре, али далеко од тога да су блистали. Готово неприметни били су пре свих Печник, Деспотовић и Петковић, а Вождовчани су чекали своју шансу.

И дочекали су је у 41. минуту. Супић је испуцао лопту далеко од свог гола, на њу је натрчао Мијаиловић и успео да је промаши. Бељић је то одлично испратио, дошао је у ситуацију „један на један” и рутински савладао Рајковића, по други пут на овом мечу – 1:2.

Звиждуцима су играчи Звезде испраћени у свлачионицу. Ипак, само пет минута у другом полувремену било им је потребно да стигну до изједначења.

Дуго је трајала та акција Звезде, све док Петковић није вратио лопту на ивицу шеснаестерца Мијаиловићу, а овај је шутирао из прве. Лопта је на путу до гола погодила једног играча гостију, потом и стативу, пре него што је одсела у мрежи Супића.

Иако је било много времена до краја, црвено-бели нису успели да начине потпуни преокрет. Били су то јалови напади, а погрешио је и тренер Лалатовић, који је дуго чекао на прву измену, све до 75. минута.

Најбољу прилику Звезда је имала у петом минуту надокнаде, кад је после одличног центаршута Мијаиловића резервиста Јовић са пет метара главом шутирао за мало после гола Вождовца.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ