Звезда - Напредак 08 Mar 2014

Постављене су слике у галерији. А ускоро се очекује још, као и видео записи на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 01 Mar 2014

Слике с гостовања у Јагодини се налазе овде. Ускоро се очекују и слике од другог фотографа, као и видео запис на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јавор 23 Feb 2014

С јучерашње утакмице, додато је 10 слика у галерију. Видео запис бакљаде у SD формату је постављен, а очекује се исти и у HD формату.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Црвено-бели поново победили Баскијце - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком је савладала Басконију, за друго место у групи, али теже него у првом мечу у Виторији


Црвена звезда Телеком – Басконија 90:82 (18:18, 28:27, 24:18, 20:19)

Дворана: Пионир. Утакмица без присуства гледалаца. Судије: Ламоника, Таурино, Зашчук.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Вилијамс 23 (5 ск, 8 ас), Ребић, Дангубић 9, Митровић 10 (9 ск), Лазић 2, Блажич 11, Калинић 5, Марјановић 12 (12 ск), Тејић, Џенкинс 5, Јовић 4, Цирбес 9.

БАСКОНИЈА: Џејмс 13, Ајверсон 5 (6 ск), Козер 10 (5 ас), Шенгелија 2 (5 ск), Диоп, Тили 14 (7 ск), Бегић 2, Вујачић 3, Сан Еметерио 9, Ертел 8 (7 ас), Бертанс 16.

Њени навијачи нису присуствовали новом добитку, који иако одигран у несвакидашњем амбијенту, најављује нову радост у ТОП 16. Јер, црвено-бели се сигурно неће задовољити само уласком у предворје славе, већ ће желети и нешто више.

Имају разлога за оптимизам, показала је то и синоћна утакмица, број индексних поена довољно говори о приказаном. Није домаћин водио целу утакмицу, али је углавном контролисао дешавања у другом полувремену, посебно у завршној деоници када је то и најважније.

Меч је отворен закуцавањем Дангубића, али већ по уводним минутима било је јасно да Кућа Лаборал није исти тим који је Црвена звезда победила у Виторији. Ушли су у меч са много више самопоуздања и одлучности него када су били домаћини. Међутим, црвено-бели су били довољно опрезни да спрече прогрес ривала и узастопним тројкама Вилијамса и Блажича стигну до 12:7 пре ТВ тајм аута и уласка у бонус.

Спољна линија гостију Џејмс, Козер и Сан Еметерио имала је доста простора и растрчала се за серију 8:2 којом је Басконија дошла у вођство 16:14, непуна два минута пре завршетка првог периода.

Играло се обострано добро, у јаком ритму, а највише се истицао променом ритма и сјајним решењима Американац Џејмс, 24-годишњак, висок 184 см, кога ни Јовић није успео да неутралише. Кад је гост из Виторије повео у 13. минуту 27:22 Радоњић је морао да посегне за минутом одмора, али савети нису помогли, Бертанс је продором поставио на семафор највећу разлику до тада 22:31.

Улазак Француза Ертела уместо Џејмса отупио је напад гостију, који је тада износио очигледно веома мотивисани бивши члан Партизана.

Онда су уследиле минијатуре Вилијамса, најистакнутијег актера првог дела, неколико његових узастопних поена и Звезда је у 17. минуту вратила минимално вођство, увећано продорима Дангубића и Калинића, да би Ертел са две узастопне тројке подсетио на партије са Светског шампионата из Шпаније.

Да Баскијци не оду на велики одмор као победници побринуо се Дангубић пресеченом лоптом и закуцавањем.

Наставак је био у ритму кош тамо – кош овамо, ни једна екипа није успевала да надвлада, али је Вилијамс наставио у препознатљивом ритму, а Џејмс стао. Резултат шест разлике за Звезду у 27. минуту, после дуже времена. У копродукцији Вилијамс – Марјановић.

Тили је за тренутак био измакао контроли, но домаћин се и поред измена, Јовић уместо Вилијамса, стабилизовао на наизглед безбедном растојању, 70:63, пред последњи квартал.

Међутим, две добре одбране, тројка Вујачића, двојка Ертела и пришли су гости на минус два. Но, Јовић и Марјановић вратили су претходну предност, а тројке Дангубића и Џенкинса најавиле Лазићевих 81:73, пет и по минута пре краја.

Али, гости се нису предавали, иако је домаћин пропустио неколико прилика за двоцифрен капитал, не и Вилијамс за 88:78 у 39, минуту, на шта су се надовезале две одличне одбране Џенкинса, за рутинских последњих 80 секунди.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ