Звезда - Војводина (првенствена) 07 Dec 2013

На каналу је постављен гол Мрђе, а ускоро се очекује још кратких записа. Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Цигани у Бечеју на ватерполу! 03 Dec 2013

Ватерполисти победили Раднички и освојили све што се може освојити у једној сезони. Добра бројка делија у Бечеју.Кренуло се из центра кортеом до базена. Успут паљена пиротехника и песма је грмела улицама града. Наш коп је заузео два сектора на којима су биле скинуте столице,око 300 делија у том делу. Велику већину хале чинили су звездаши.

Постављене су 2 слике у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не толеришемо више! 30 Nov 2013

Постављене су слике у галерији, као и два видео записа на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Нула од дербија по мери Партизана, црно-бели нису хтели, црвено-бели нису умели - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Пред 44.120 гледалаца у дербију којег ћемо памтити по ружним сценама и врло лошој игри мреже су мировале, а слађи део бодовног колача отишао је црно-белима



Црвена звезда – Партизан 0:0

Стадион: „Рајко Митић“. Гледалаца: 44.120. Судија: Милорад Мажић (Врбас) 8. Помоћници: Милован Ристић (Београд) 7,5 и Далибор Ђурђевић (Крушевац) 7,5. Жути картони: Анђелковић, Ковачевић (Црвена звезда), Волков, С. Илић, Дринчић (Партизан).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Цветковић, Јовановић, Павићевић, Анђелковић, Ковачевић, Лазовић, Стојановић (од 66. Ристић), Катаи, Јовић (од 90+1. Орландић), Паркер (од 82. Босанчић).

ПАРТИЗАН: Ж. Живковић, Бандаловски, Балажиц, Б. Илић, Волков, Дринчић, А. Живковић, Брашанац (од 88. Марковић), Бабовић, С. Илић (од 73. Шапоњић), Грбић (од 90+2. Нинковић)

Партизан је имао више од игре у првом дербију на стадиону који сада носи име „Рајко Митић”, иначе 148. дуелу вечитих по реду. На крају се мреже нису тресле, а задовољнији свакако могу да буду црно-бели, који су сада врло близу освајању титуле шампиона.

Због инцидената на источној трибини стадиона „Рајко Митић” меч је почео са чак 42 минута закашњења!

Први контранапад Партизана, повео га је Стефан Бабовић, а фаул је начинио Вукашин Јовановић. Мажић му није опростио, показао је жути картон у трећем минуту меча!

Слободан ударац је извео Дринчић, а у шеснаестерцу Звезде Волков је фаулирао Цветковића. И одмах је приговорио Мажићу, сасвим довољно да добије жути картон!

У деветом минуту имао је Грбић одличну шансу, добио је сјајну лопту, био бржи од Рајковића, али не и спретнији, голман црвено-белих га је сјајно прочитао и потом интервенисао у стилу трећег бека.

Слична ситуација у 13. минуту, остао је усамљен Брашанац, али је примио лопту у стилу почетника. Довољно да га сустигне Павићевић и отклони опасност.

Јасна је била Партизанова тактика, да покуша да искористи брзинске способности Грбића, који је у 19. минуту добио сјајну лопту, прошао је на десној страни Јовановића, али је потом дао себи прејак фор, те је лопта завршила у гол-ауту.

Изненада је Звезда дошла до прве шансе на мечу у 23. минуту, а била је боља од било које Партизанове. Лазовић је добио лопту на 18 метара од гола и сјајно шутирао, али је Живко Живковић крајњим напором одбранио.

Каква шанса за Партизан у 31. минуту. Грбић се сјајно ослободио Павићевића, проследио лопту ка Саши Илићу, који је маестрално центрирао ка Бабовићу, а овај је неометан, са шест метара шутирао поред гола скамењеног Рајковића!

Само минут касније нова прилика за црно-беле, лопта је срећно дошла до Грбића у шеснаестерцу Звезде, а овај је шутирао из прве, али је био прилично непрецизан.

У 40. минуту Ковачевић је фаулом прекинуо контру у којој је био Брашанац, а Мажић му је показао жути картон. Било је то све од фудбала у првом полувремену.

Није било промена у саставима тимова, али је Лалатовић заротирао позиције Јовићу и Паркеру.

Одличну прилику је Звезда имала у 58. минуту. Центрирао је Лазовић са десне стране, а Паркер није најбоље захватио лопту главом, из врло добре позиције.

Лазовић је у 59. минуту протурио лопту кроз ноге Саши Илићу, који га је повукао за дрес и зарадио жути картон.

Партизан је имао сјајну прилику у 61. минуту. Грбић је послао лопту ка Живковићу је вратио ка Брашанцу, чији шут је одбранио Рајковић, избивши лопту у корнер.

После корнера још једна фантастична прилика за црно-беле, али је Цветковић после шута Балажица избио лопту са гол линије, иако је Рајковић већ био савладан!

Прва измена уследила је у 66. минуту, млади Михаило Ристић ушао је у игру уместо прилично лошег Стојановића. У тим моментима меч је био прекинут шест минута због бакљаде навијача Партизана.

Прву измену Милинковић је начинио у 73. минуту, у игру је уместо Саше Илића послао Шапоњића. Одмах потом сјајну прилику је имао Лука Јовић, после магичног проигравања Ристића, али је његов ударац одбранио Живковић.

Партизан је одмах кренуо у контру, коју је упропастио Грбић, могао је да асистира, али се одлучио за ударац. Било је то прилично безопасно по Рајковића.

У 77. минуту је Звезда имала слободан ударац са 17 метара искоса са десне стране, али је Лазовић шутирао право у голмана Партизана. Исти играч је имао прилику и два минута касније, кад је примио лопту на 18 метара од гола ривала, али је шутирао високо преко гола.

Другу измену је Лалатовић направио у 82. минуту, кад је на терен послао Босанчића, а извео Паркера. Бивши играч Партизана је катастрофално извео слободан ударац три минута касније, могла је Звезда озбиљније да угрози гол ривала.

Три минута пре краја Милинковић је из игре извео Брашанца, а шансу је пружио Саши Марковићу. Мажић је меч надокнадио седам минута, а Лалатовић је у игру убацио последњег џокера, Орландић је заменио Јовића.

Реаговао је и Милинковић, који је направио тактичку измену, на терен је уместо Грбића ушао Нинковић, којег су многи очекивали у стартних 11.

И одмах је млади Нинковић направио шансу, после непуних минут. Центрирао је са леве стране, а Живковић је потом сјајно направио себи шансу, али је оклевао, па је она отишла у неповрат.

Катаи очигледно није гледао претходна два дербија, па је у 96. минуту фаулирао Звездиног џелата Дринчића. Овога пута Црногорац није био прецизан, али је одмах потом Мажић означио крај врло лошег сусрета.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ