Видео запис с краја утакмице (ЦЗ - Ритас)! 16 Nov 2013

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У другу лигу Раде! 10 Nov 2013



Постављене су слике са Врачара у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

145. дерби! 02 Nov 2013

Постављене су слике у галерији. Постављена су по 3 записа с фудбала и баскета на нашем каналу!!!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда одбранила трофеј у Купу Србије - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Рибница – Црвена звезда 0:3 (21:25, 24:26, 19:25)

Хала спортова у Краљеву. Гледалаца: 1.600. Судије: М. Јанковић (Ниш), В. Симоновић (Крагујевац). Трајње меча: 83 минута.

РИБНИЦА: Маринковић, Усиљанин, Бојовић, Радовић, Бићанин, Радевић, Шкундрић (либеро), Стојсављевић, Вељовић, Миловановић, Окошановић, Мочић. Тренер: Бошко Мачужић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић, Стоиловић, Копривица, Милутиновић, Петковић, Вуцуљевич, Вујић (либеро), Мунћан, Перић, Стоковић, Гмитровић, Јовановић. Тренер: Душко Николић.

Донели су “црвено-бели” у петак пехар Купа у Краљево, а у недељу увече вратили га на Маракану! У финалу 49. Купа Србије, у прелепом амбијенту краљевачке Хале спортова, црвено-бели су савладали Рибницу и дванаесто пут у клупској историји постали победници националног Купа.

Краљевчани су били достојан ривал у величанственом финалу, а треба рећи да су пропустили велику прилику у другом сету, када су били на прагу изједначења.

Пропустили су две везане сет лопте. Звезда је одолела у тим тренуцима, захваљујући и већем искуству у игрању тако важних мечева.

Почетну нервозу великог финала брже су пребродили Краљевчани, који су повели 10:6. Држала је Рибница добар пријем, па је Бићанин максимално користио своје средње блокере. До резултата 14:10 Краљевчани су имали лепу предност.

Од тог тренутка почиње преокрет. Јунак истог био је Филип Стоиловић. Његови сервиси су анулирали предност домаћина (14:13), а уз подршку Петковића, са још два блока на Радовићу, донео је Звездин примач и прву предност свом тиму (19:18).

Добрим одбранама и прецизним контрама, црвено-бели су у завршници стигли до недостижних 24:21, а прву сет лопту, ас сервисом, у вођство је претворио Околић.

Много боље је Звезда отворила други сет. У раној фази, стекли су Београђани предност и захваљујући изузетно квалитетној игри, држали је све до резултата 18:14.

Тада почиње чудесан преокрет домаћих, који ће у завршници сета донети потпуно усијање. Рибница је била упорна и на крилима навијача, из поена у поен, топила предност шампиона. Маринковић и Бојовић били су творци преокрета, а када је на семафору засијало 24:22, све је замирисало на изједначење.

Није тако мислио нови Звездин јунак – Вук Милутиновић! После сервис грешке Бојовића (24:23), Звездин средњак је везао три поентерска блока и отворио Звезди пут ка новом трофеју.

Повели су Београђани 13:9 у трећем сету, али је домаћин још једном узвратио, чак и повео 16:15! Нажалост Краљевчана, то као да је разљутило Душана Петковића, који је уз огромну подршку саиграча, повео Звезду до победе. Севале су контре и блокови, а ас Звездиног капитена ставио је “тачку на и” и крај овог прелепог финала.

Извор и фото: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ