Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Бледа игра у Чачку - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Голмани без оцена, стрелци без учинка и сиромашна партија у врхунским условима за игру обележили су двобој Борца и Црвене звезде – 0:0 – после којег нико нема право да тугује због два ничија бода. Поготово их нису заслужили фаворити, јер у игри Београђана није било ни плана, ни смисла а још мање прилика за више од мршавог бода.
Чак су Чачани могли да стигну до велике победе, јер је Вушљанин у 77. минуту лако промешао Звездину одбрану и додао лопту Крњинцу који се, на пеналу, спетљао и упропастио прилику. На другој страни, Ненад Милијаш је у 89. минуту снажно тукао искоса са 22 метра а лопта је у падајућем луку ударила у пречку и наставила пут у гол – аут. Тај покушај Звездине седмице био је, уједно, једини честит ударац на досадној утакмици. У последњим тренуцим сусрета, Стојан Пилиповић је искоса тукао ка Звездиној мрежи, али је добро постављени Ранђеловић шакама лако одбио ту лопту у дубину игралишта. Погодак је, тако, и даље остао загонетка за чачанске нападаче, који су у овом првенству, на пет сусрета, само једаред погодили мрежу супарника.

Прихватајући судбину слабијег, Чачани су се у у уводу двобоја бранили са деветорицом играча у пољу и планом да не начине никакву грешку. Тренер Божовић одлучио се, први пут за једну утакмицу у Чачку, да у последњу линију одбране постави чак тројицу штопера – Дмитровића, Драгутиновића и Рендулића – док су Београђани за то време, с лаком теренском предношћу, тешко стизали у зону из које би се могло тући ка голу.

Ово није била Звезда пред којом провинцијским екипама колена клецају сама од себе, па се читаво прво полувреме претворило у збирку безначајних покушаја да се створи макар прилика. Какву – такву имали су ипак Чачани, јер је у 33. минуту чувар гостујуће мреже погрешио, додавши лопту Николи Симићу, на ивицу казненог простора Звезде. И нападач Борца изненадио се таквом поклону Ранђеловића па је одмах лопту проследио Бошковићу који је био поптуно сам на пеналу, али и у офсајду. Нешто што макар личи на прилику, Београђани су имали у трену кад је истицао 45. минут, али је Анђелковићева лопта, упућена са леве стране, била недостижна за Коромана који је стигао само да падне на леђа у домаћем петерцу.

Прво полувреме, дакле, окончано је без иједног ударца у оквир гола на ма којој страни, иако је 800 навијача гостујућег тима непрестаном песмом бодрило своје. Они су, заузврат, играли сасвим бледо, чак и Ненад Јестровић који је у овом сусрету најзад обукао Звездин дрес. Морао је да га скине још у 56. минуту кад је тренер гостију Милорад Косановић, схватајући да се овим путем не иде у победу, заменио и Јестровића и другог екс репрезентативца, подједнако неприметног Александра Тришовића.

Завршило се по принципу свакоме полувреме, пошто су Чачани били нешто убедљивији у других 45. минута, и свакоме по бод. Више од тога нико није заслужио. С последњим звиждуком судије Спасића зачули су се и звиждуци са јужног стајања, јер су навијачи гостију отуда послали оцену о игри свог тима

СТАДИОН: Борца крај Мораве. ГЛЕДАЛАЦА: 4.000. СУДИЈА: Нинослав Спасић (Сурдулица). ЖУТИ КАРТОНИ: Бошковић, Крњинац, Пејовић, Рендулић (Борац), Тришовић, Короман, Гај, Анђелковић (Звезда).

БОРАЦ: Ерић -, Антић 6,5, Драгутиновић 6,5, Рендулић 6,5, Дмитровић 6,5, Пејовић 7, Петровић 6,5 (од 61. Пилиповић -), Крњинац 6,5, Вушљанин 7, Симић 6 (од 62. Спасојевић -), Бошковић 6 (од 82. Ињац -).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић -, Анђелковић 6, Милијаш 6,5, Короман 6, Туторић 6,5, Тришовић 6 (од 56. Салас 6,5), Лукаш 6,5, Гај 6,5, Баста 6, Миловановић 6,5 (од 61. Богдановић 6,5), Јестровић 6 (од 56. Ђорђевић 6).


www.politika.co.yu


ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ