Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Чукарички са десеторицом одолео на Маракани - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Иако бројчано надмоћни, црвено-бели су били безидејни против Чукаричког, који је успео да освоји бод на највећем српском стадиону

Црвена звезда – Чукарички 0:0 (0:0)

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 14.000. Судија: Мајо Вујовић (Нови Сад). Помоћници: Јовица Милин (Ириг) и Вукан Гордић (Београд). Жути картони: Босанчић (Црвена звезда), Брежанчић, Матић (Чукарички). Црвени картон: Рајко Брежанчић, други жути (Чукарички) у 27. минуту.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Павићевић, Планић, Лазић, Мијаиловић, Ковачевић (од 73. Ристић), Лазовић, Босанчић, Катаи (од 46. Деспотовић), Печник (од 73. Јовић), Ракић.

ЧУКАРИЧКИ: Стевановић, Стојковић, Уках, Пјасентин, Брежанчић, Тодоровић (од 37. Јанковић), Реган, Бојић (од 81. Остојић), Матић, С. Срнић, Стоиљковић (од 60. Павловић).

Црвена звезда је до шанси на почетку меча долазила углавном преко Печника. Први пут у 7. минуту, кад је Павићевић центрирао, а Словенац неометан са седам метара главом шутирао високо преко гола Чукаричког.

У 14. минуту слична акција. Овога пута је са десне стране центрирао Лазовић, а Печник је главом сјајно пласирао лопту преко голмана Стевановића, али је са гол-линије опасност отклонио сјајни Уках.

Покушао је Чукарички да из контре дође до шансе, а то се догодило у 19. минуту. Реган је послао лопту ка Срнићу, овај је умакао чуварима и добро шутирао из тешке позиције, али је Рајковић био на опрезу.

У 25. минуту је Лазовић умакао Брежанчићу, који га је оборио и зарадио жути картон. Слободан ударац је извео Лазовић, добро је центрирао, а Печник је погодио пречку.

Само два минута касније поново је Лазовић задао доста мука Брежанчићу, који га је још једном фаулирао са леђа. За Маја Вујовића није било дилеме, бившем играчу Партизана показао је други жути картон и пут ка свлачионици.

Ипак, бројчана предност није донела побољшање у Звездиној игри. Напротив, Брђани су се брзо консолидовали, Милојевић је променио начин игре, а црвено-бели се нису најбоље снашли. Чак до полувремена нису ни створили шансу!

У 54. минуту је покушао Лазовић, прошао је по десној страни и шутирао из ситуације из које је било боље да центрира, па је Стевановић лак укротио тај ударац.

Само минут касније катастрофалан потез Планића, који је вратио лопту ка Рајковићу, а Звездин голман је за секунд био бржи од Стоиљковића.

У 62. минуту Печник је успео да изигра одбрану гостију и уђе у шеснаестерац, али је лоше центрирао, лопту је ухватио голман Чукаричког.

Само три минута касније врло добра прилика за Звезду. Деспотовић је одлично пронашао Ракића, који је главом добро шутирао, али право у Стевановића.

Минут касније умало казна за црвено-беле. Још једна у низу катастрофалних грешака Звездиног везног реда, овога пута Босанчића, који је изгубио лопту. Срнић је вукао контру и покушао да упосли усамљеног Матића, али није то најбоље урадио.

Имао је Чукарички потом још једну одличну прилику, најбољу на сусрету. Лопту је претходно изгубио Деспотовић, севнула је контра у којој је Срнић остао сам, ушао у шеснаестерац и шутирао, али је Рајковић маестрално интервенисао.

Минут касније најбоља прилика за Звезду. Деспотовић је проиграо Ракића, овај је преварио чувара и кад је себи створио зицер позицију, успео је да промаши читав гол.

Испоставило се да је то била последња озбиљнија прилика за домаће, иако је Лалатовић на терен послао „свежу крв”, младе Луку Јовића и Михаила Ристића.

Извор: Спортски Журнал


ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ