На Брду - браво девојке! 07 Oct 2013

Масовно гостовање на Бановом брду на реновираном стадиону и први пут под рефлекторима... И поред неповољног резултата "из свлачионице", одлично навијање, бакљада у другом полувремену, подршка до краја... И спрдња са "девојкама" у црвено белим дресовима на крају...

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ко зна која већ субота 29 Sep 2013

Лоше време и необећавајуће игре довеле су мање људи него иначе, али оне праве који су кисли, певали, палили гомилу пиротехнике и приредили још једну "представу" за памћење...

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Куп - гостовање у Новом Саду... 26 Sep 2013

У духу мелодије и песме која је обележила ово гостовање, феноменална атмосфера на трибини коју се заузеле Делије... Иако нас је на Карађорђу знало да буде далеко више, непопуларан термин и лоша форма екипе, су довели изненађујуће добар број људи који су присустовавли победи после неколико киксева...

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Челенџ Куп: Сјајна Звезда у четвртфиналу! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Шомон 3:1 (16:25, 25:19, 25:16, 26:24)

Дворана: СЦ „Шумице”. Гледалаца: 500. Судије: Е. Георгиадис (Грчка), Ф. Димачи (Румунија). Трајање меча: 100 минута. Први меч: 3:2. Даље иде: Црвена звезда.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 6, Стоиловић 18, Копривица 9, Милутиновић 6, Петковић 33, Буцуљевић, Вујић (либеро), Перић, Р. Јовановић, Стоковић, Н. Јовановић, Гмитровић. Тренер: Душко Николић.

ШОМОН: Енгелсканс 11, Верхоф 12, Терзић 9, Петровс 3, Вуненбајна 17, Трефл 7, Дује (либеро), Церха, Дерејмез, Колокилаге, Демировић. Тренер: Никола Матијашевић.

Велики подвиг направили су црвено-бели пласманом у четвртфинале Челенџ купа. После минималног тријумфа у Шомону, у хладним Шумицама одиграли су још боље, славили у четири сета.

Рекао је у најави меча капитен црвено-белих Душан Петковић, да тим не чини један играч и да уколико он не буде играо саиграчи ће учинити све да елиминишу Французе.

Стиснуо је зубе, показао карактер, али и то да са њим и без њега овај тим није исти. Како је почело, мало ко се надао да ће се све завршити повољно по нашег представника.

Сјајни сервиси Милоша Терзића, некадашњег Звездиног „детета“ и смушеност у игри српског тима, довели су до огромних 9:1 за госте. То је била разлика коју су они зналачки умели да контролишу

Али, из минута у минут видело се да црвено-бели играју све храбрије, да желе да учине све како би се нашли међу осам најбољих тимова у Челенџ купу. Заборавио је Душан Петковић на бол, почео да „пегла“ противнике из свих позиција.

Много лакше је било после изједначења у сетовима. Одличан је био Филип Стоиловић, свој допринос по обичају дао је и Лазар Копривица, тандем блокера Околић – Милутиновић, такође су своју улогу одрадили одлично, а Буцуљевић и Вујић су организацијом напада, односно одбране, само заокружили победничку формулу.

Црвена звезда ће у четвртфиналу играти против бољег из двомеча Нант (Француска) – Тикерит Кокола (Финска). Мечеви четвртфинала су на програму од 4. до 6. фебруара, а реванши недељу дана касније.

Извор и Фото: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ