Вождовац -ЗВЕЗДА, гостовање на Врачару... 26 Sep 2013

И поред прескупих карата, анемичне игре и лоших резултата, максималном подршком смо покушавали да трегнемо фудбалере и тренера, али резултат је и овог пута изостао... Прозивке и одузимање дресова су једино што је преостало у овом моменту!

Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Прослава 50 година Маракане! 17 Sep 2013

Рођенданска атмосфера на највећем српском стадиону... Прошле су деценије, од велике Звезде коју памти Европа и свет, остали су велики навијачи - Делије! Још једном смо показали своју величину и снагу, 40.000 људи на безначајној утакмици... Љубав која се никада не гаси!

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јагодина 18 Aug 2013

Пола сата пред почетак утакмице север готово празан.Навикли смо на много већи број људи,барем на овом трибини.На крају су се средишња два сектора попунила,таман да се подигне кореографија за утакмицу.Парола на крову и огради и више него јасна,ТИТУЛА по сваку цену.

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звездина егзибиција за победу над Лаборал Кућом - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком – Лаборал Кућа 81:65 (25:6, 20:20, 16:25, 20:14)

Дворана: „Комбанк Арена“. Гледалаца: 7.000. Судије: Лотермозер (Немачка), Шукга (Украјина), Анастопулос (Грчка).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Ребић, Цветковић, Лазић 2, Блажич 24 (4 ск), Симоновић 2 (4 ск), Марјановић 9 (9 ск), Раденовић 11 (8 ск), Катић 8, Ристић, Нелсон 7 (4 ас), Џенкинс 11, Шилб 7.

ЛАБОРАЛ КУЋА: Маинолди 3, Ноћони 8 (6 ск), Ван Остром, Ханга, Хемилтон 13 (6 ск), Хоџ 15, Сан Еметерио 6, Плајс 2, Ертел 6, Келати 3, Јелинек 7, Бјелица 2 (4 ск).

Црвена звезда Телеком је у мечу без значаја, али уз сјајну и озбиљну партију декласирала Лаборал Кућу у деветом колу Д групе Евролиге.

Пулени Дејана Радоњића су повели са 4:0, а Баскијци први кош постигли после скоро три минута (4:2).

Уследила је монструозна серија Звезде од 17:0 за вођство до 17:2 уз разноврсну игру у нападу у којој се највише истакао Раденовић са седам поена. Лаборал Кућа је имала на свом конту два поена читавих седам и по минута!

Марјановић је у одбрани затворио рекет, а играчи Звезде константно били на линији додавања гостију који су за целу прву четвртину убацили свега шест поена. Прву деоницу је затворио Џенкинс тројком уз звук сирене за 25:6!

Београђани су у истом ритму наставили и почетком друге четвртине (29:8!), али су мало „зарибали“ половином исте када се Лаборал Кућа приближила на минус 13 (32:19) уз одличне роле Хемилтона и Ертела.

Тада је ствари у своје руке преузео Блажич, постигао две тројке, за укупно десет поена на полувремену, разиграо се и Катић и Звезда на велику паузу отишла са плус 19 (45:26) уз кош Шилба са истеком времена.

Занимљиво је да су црвено–бели чак четири пута поентирали уз звук сирене у првих 20 минута (два пута Џенкинс, по једном Раденовић и Шилб).

Пред Блажича, најефикаснији на полувремену у домаћој екипи био је Раденовић, такође са 10 поена, али и шест скокова, једну асистенцију и две украдене лопте – индекс 15!

Још увек остаје мистерија шта се дешава са играчима црвено–белих у трећој четвртини, али поновили су исту бољку. Имали су празан ход од чак шест и по минута, а за то време убацили свега два поена!

То је прекинуо Нелсон кошем уз звук сирене, али Лаборал Кућа је пришла на минус шест (52:46). Напади Звезде су одједном постали безидејни, правили су се кораци, губиле лопте, а гости су мало по мало, уз знатно побољшан шут из игре, унели зебњу међу навијаче на полупразним трибинама „Комбанк Арене“.

Ипак, Марјановић и Џенкинс су одлично финиширали трећу деоницу (Џенкинс још једном уз звук сирене) за плус десет (61:51).

Као и у другој четвртини, и на почетку последње, Блажич је погурао Звезду и везао седам поена и црвено–бели су у 33. минуту отишли, чинило се, на безбрижних плус 15 (68:53).

Хоџ је везао седам поена и држао госте у игри да би два и по минута пре краја, Баскијци су пришли на минус девет (73:64). Али, тад је Хемилтон промашио оба бацања и отклонио сваку дилему.

До краја меча Звезда је егзибицијом дошла на плус 16 (81:65) уз још један кош уз звук сирене – полагање Симоновића, а најбољу партију у дресу црвено-белих одиграо је Блажич са 24 поена, тројке 4-4, 4 скока и једном украденом лоптом.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ