Вождовац -ЗВЕЗДА, гостовање на Врачару... 26 Sep 2013

И поред прескупих карата, анемичне игре и лоших резултата, максималном подршком смо покушавали да трегнемо фудбалере и тренера, али резултат је и овог пута изостао... Прозивке и одузимање дресова су једино што је преостало у овом моменту!

Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Прослава 50 година Маракане! 17 Sep 2013

Рођенданска атмосфера на највећем српском стадиону... Прошле су деценије, од велике Звезде коју памти Европа и свет, остали су велики навијачи - Делије! Још једном смо показали своју величину и снагу, 40.000 људи на безначајној утакмици... Љубав која се никада не гаси!

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јагодина 18 Aug 2013

Пола сата пред почетак утакмице север готово празан.Навикли смо на много већи број људи,барем на овом трибини.На крају су се средишња два сектора попунила,таман да се подигне кореографија за утакмицу.Парола на крову и огради и више него јасна,ТИТУЛА по сваку цену.

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Не дају прво место! Мрђа и Милијаш лагано кроз Јагодину - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвено-бели у првом полувремену стекли капиталну предност и сачували је упркос благом паду у завршници (2:0)

Поморавље под ногама – Црвена звезда сија на врху табеле! Лидер Суперлиге прегрмео је једно од најтежих пролећних гостовања и тријумфом над Јагодином (2:0) нацртао обрисе екипе спремне да у мају подигне шампионски пехар. За разлику од промењивих јесењих издања, тим Славише Стојановића деловао је једнако убедљиво у нападу и одбрани и без већих проблема дописао три бода на конто.

Такав епилог умногоме је последица раног вођства, пошто су црвено-бели малтене из првог атака запретили Анђелку Ђуричићу, а из другог стекли предност која их је растеретила на психолошком плану. У обе ситуације прекид је извео Александар Ковачевић, најпре на раме Печнику, а затим на прву стативу где је натрчао Драган Мрђа и из непосредне близине савладао голмана домаћег тима. Некадашњем репрезентативцу је то био 11. првенствени гол, вредан останка на челу листе стрелаца.

Експлозија радости на северној трибини и приметно олакшање у игри Звездиних играча одредили су и даљи ток сусрета у коме су гости нападали и на различите начине покушавали да дуплирају вођство. До којег су стигли непосредно пре одласка на паузу, тако што је после полуконтре Нејц Печник одложио лопту Николи Мијаиловићу, његов шут Ђуричић је успео да укроти, али за захукталог Ненада Милијаша није имао решења.

Звезда је и између голова контролисала дешавања, претивши по десној страни преко Лазовића, мада се мора признати да је огроман посао за госте на средини терена завршио Александар Ковачевић. Додатни плус за црвено-беле је утисак да су гости сасвим солидно – нарочито у првом полувремену – деловали у формаицји 4-2-3-1, којој је прибегао Стојановић, одлучивши да на клупи остави Нигеријца Дауду, а појачаним везним редом успори нападе Јагодине.

И погодио је стратег Звезде, јер домаћин осим покушаја Хрвата Шимца није имао ниједну претњу вредну помена. Оно што би црвено-беле могло да радује је чињеница да нису примили гол, нити дозволили назнаке панике као на сусрету са Јавором. Одбрана предвођена Келхаром и Павићевићем сат времена није имала већих проблема, успела је да заустави атаке Јагодине, да би онда почела да клеца.

Томе је допринео и храбрији став Младена Додића, чији су играчи у завршници извели неколико занимљивих напада, претили преко резервиста Шушњара и Мартиновића, међутим, мрежа иза голмана Бобана Бајковића се није тресла.

На овај начин Звезда је наставила тријумфални низ у Јагодини - под Ђурђевим брдом је славила у седам узастопних мечева од 2009. године.

ЈАГОДИНА – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (0:2)
/Мрђа 5, Миљаш 43/
Стадион: Под Ђурђевим брдом;
Судија: Мајо Вујовић;
Гледалаца: 12.000.
Јагодина (4-2-3-1): Ђуричић – Шимац (од 45. Мијатовић), Живановић, Михајловић, Филиповић – Цветковић, Митошевић – Јакимовски (од 79. Мартиновић), Ђурић, Леповић (од 72. Шушњар) – Пешић;
Црвена звезда (4-2-3-1): Бајковић – Петковић, Павићевић, Келхар, Мијаиловић – Ковачевић, Гогић – Лазовић (од 69. Савићевић), Милијаш, Печник (од 85. Милуновић) – Мрђа (од 82. Касалица).

Извор: Моццартспорт


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ