Старт сезоне! Гостовање у Ивањици! 12 Aug 2013

Постављен је видео запис на нашем каналу, као и слике из Ивањице у галерији!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Черноморец 12 Aug 2013

Постављене су слике у галерији, а видео ће бити накнадно.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Рад избацио Црвену звезду из Купа Србије! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Голом Славка Перовића у 50. минуту Грађевинари су избацили црвено-беле из најмасовнијег такмичења и пласирали се у четвртфинале

Рад – Црвена звезда 1:0 (0:0)

Стрелац: 1:0 – Перовић у 50. минуту.

Београд – Стадион Обилића на Врачару. Гледалаца: 2000. Судија: Данило Грујић.

РАД: Радуновић, Ђурић, Милошевић (од 70. Мараш), Родић, Бајић, Распоповић, Гњатић, Веселиновић (од 80. Милисављевић), М. Марковић, Перовић (од 88. Станчески), Јелић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Лазић, Мијаиловић, Павижевић, Печник. Ристић (од 63. Деспотовић), Гаврић (од 63. Босанчић), Катаи, Ковачевић, Лазовић (од 85. Савићевић), Јовић.


Бивши нападач Звезде, Славко Перовић, избацио је пулене Ненада Лалатовића из Купа Србије и одвео свој тим у четвртфинале.

На Врачару је виђен занимљив дуел и два тотално различита полувремена. Прво, које је било очајно (обележио га Лука Јовић великим промашајем), није донело превише узбуђења. Али, у другом је све то надокнађено. Гол Перовића и низ добрих прилика на обе стране и маестралне одбране младог голмана Рада Бориса Радуновића. На крају, заслужен тријумф Грађевинара.

У првом полувремену није било пуно шанси и лепих потеза. Треба истаћи велику прилику у 44. минуту коју није реализовао млађани Лука Јовић.

Тек у 17. минуту виђено је прво веће узбуђење. После корнера са десне стране штопер Грађевинара Бајић био је највиши у скоку. Шутирао је главом са неких седам метара, али срећом по госте један играч је блокирао тај покушај Бајића и отклонио опасност.

Црвено-бели су први пут озбиљно запретили тек у 29. минуту. После полуконтре Александар Катаи је пробио по десној страни, шутирао је из тешке позиције, Радуновић је био добро постављен и послао је лопту у корнер.

У 34. минуту млади Ристић је пресекао једну лопту и лепо упослио Мијаиловића на левој страни. Бек црвено-белих је солидно центрирао, Гаврић је покушао главом, али Радуновићу није било тешко да одбрани.

Десет минута касније штопер домаћих Бајић направио је велики кикс, али срећом по њега млади Јовић није био умешан. Наиме, Бајић је покушао из окрета да врати лопту голману, али је то учинио, благо речено, очајно, До лопте је дошао Јовић који се стуштио ка голу Грађевинара. Имао је један на један са Радуновићем. Са неких 16 метара је шутирао левом ногом, али голман Рада је одлично интервенисао и зауставио лош покушај млађаног Јовића.

Друго полувреме било је много занимљивије и узбудљивије. Већ на старту другог дела закувало се на Врачару. Бивши првотимац Звезде, Славко Перовић, матирао је Кахримана и донео Раду предност.

Веселиновић је лепо упослио Перовића, овај је побегао Павићевићу и прецизно шутирао са 12, 13 метара, голман црвено-белих није стигао да реагује и лопта је завршила у мрежи.

Два минута касније Кахриман је поново био на мукама, домаћи тим је опет озбиљно запретио. Милош Марковић је опробао ударац са 20-ак метара, снажно и прецизно је шутирао, али голман Звезде је лепом парадом зауставио лопту.

У 61. минуту на ивици казненог простора Ристић је фаулирао Гњатића. Слободњак са 17 метара је извео Перовић, али његов покушај је од живог зида завршио преко гола.

Пет минута касније нова прилика за домаће да дуплирају предност. Ђурић је центрирао са леве стране, лопта је од Лазића дошла до Родића који је јако шутирао, али лопта је завршила тик поред стативе.

У следећем нападу Звезда је била близу гола. Ђорђе Деспотовић, који је неколико минута раније ушао у игру, шутирао је са 20 метара, млади Радуновић је био на лопти, али је није добро одбио, она је кренула ка голу, но, срећом по домаће голман Рада је ипак стигао да је заустави.

У 70. минуту гости су погодили пречку. Мијаиловић је добро центрирао, Лазовић је био сам на десној страни, ухватио је волеј, сјајно је шутирао, али није имао среће, лопта је погодила пречку.

Александар Катаи је опробао ударац у 72. минуту. Везиста је остао сам на 17, 18 метара, снажно је шутирао, али није био прецизан.

У 79. минуту после ударца Деспотовића црвено-бели су тражили једанаестерца, сматрајући да је лопта погодила играча Рада у руку, али судија Грујић је само одмахнуо руком.

У 85. минуту Рад је имао нову прилику. Марковић је добро центрирао, Јелић је тукао главом, али лопта је отишла поред гола.

Лука Јовић се у 90. минуту нашао у прилици после додавања Печника, али млади нападач није добро захватио лопту.

У трећем минуту надокнаде изненада се Мијаиловић нашао у сјајној прилици, али Радуновић је поново одлично реаговао. Два минута касније, нова велика прилика за Звезду и опет је млади голман Рада маестрално реаговао.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ