Старт сезоне! Гостовање у Ивањици! 12 Aug 2013

Постављен је видео запис на нашем каналу, као и слике из Ивањице у галерији!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Черноморец 12 Aug 2013

Постављене су слике у галерији, а видео ће бити накнадно.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда се реванширала Раду, две асистенције Босанчића, голчина Лазовића - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

У кратком временском размаку Рад и Црвена звезда су одиграли и други меч, овога пута са другачијим исходом, за разлику од осмине финала Купа у оквиру 11. кола Јелен Супер лиге славили су црвено-бели

Рад – Црвена звезда 1:2 (1:2)

Стрелци: 0:1 – Лазовић у 5. минуту, 0:2 – Павићевић у 20. минуту, 1:2 – Јелић у 36. минуту.

Начинио је неколико измена Ненад Лалатовић у стартној постави Црвене звезде, од старта је на терен послао Милоша Босанчића и Ђорђа Ракића, место штопера уз Лазића заузео је Планић, Саво Павићевић је прекомандован на позицију десног бека, а Печник је играо у вези.

Видело се да црвено-бели имају огромну жељу да се реванширају Грађевинарима. Већ у 39. секунди покушао је Мијаиловић, али је после центаршута Сава Павићевића реализација била прилично лоша.

Само који минут касније жестоке чарке на терену, после прекршаја Веселиновића и Мијаиловића. Епилог, по жути картон за оба играча.

Црвена звезда је повела већ у петом минуту. Милош Босанчић је упутио маестралну лопту са своје половине терена, Лазовић је побегао одбрани Рада и главом пребацио истрчалог голмана Радуновића.

У деветом минуту је Звезда могла да дуплира предност. Лазовић је врло добро извео корнер, Печник је главом само пребацио лопту, а на другој стативи је усамљен остао Лазић, који је успео да промашио читав фудбал!

Недуго потом још једна добра акција црвено-белих, све је кренуло од Павићевића, који је упутио лопту ка Лазовићу, овај центрирао, а главом је захватио Ракић, али је Мараш главом избацио лопту са гол линије.

У 17. минуту прва шанса за Рад. Најпре је Родић шутирао, али је његов ударац изблокиран, а потом се лопта одбила до њега. Поново је покушао првотимац Рада и поново га је изблокирао Планић.

Иницијатива Звезде је дала резултата, већ у 20. минуту гости су водили са 2:0. Корнер са леве стране је одлично извео Босанчић, Павићевић је надвисио двојицу играча Рада и главом послао лопту у мрежу.

Дуго није било узбуђења, све до 33. минута. Тада је најпре Печник био у доброј позицији да шутира, али је изблокиран, а у наставку акције лопта је дошла до Мијаиловића, који је распалио по њој са ивице шеснаестерца, али је био за мало непрецизан.

Ипак, Рад је у 36. минуту успео да се врати у игру. Друга добра акција донела им је и погодак. Перовић и Веселиновић су разменили дупли пас, бивши играч Црвене звезде је потом сјајно центрирао, а Јелић главом послао лопту у Рајковићеву мрежу.

Све до 57. минута није било озбиљнијих прилика. А тада је Веселиновић из слободног ударца убацио лопту у Звездин шеснаестерац, главом је захватио Гњатић, а она је отишла неколико центиметара од стативе Рајковићевог гола.

Све агресивнији су били Грађевинари. У 62. минуту је Симић погодио стативу, а у наставку акције домаћи су постигли гол, али је он поништен због офсајда.

У последњих пола сата меча, веровали или не, није било изгледних прилика. Црвена звезда је затворила прилазе свом голу, а Грађевинари су остали без свежине, нису озбиљније угрозили ривала.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ