Старт сезоне! Гостовање у Ивањици! 12 Aug 2013

Постављен је видео запис на нашем каналу, као и слике из Ивањице у галерији!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Черноморец 12 Aug 2013

Постављене су слике у галерији, а видео ће бити накнадно.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда протутњала јужном пругом! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвено-бели сигурни на "Малом Вемблију" - 2:0. Катаи и Стојановић погодили за још један тријумф тима Миодрага Божовића, који је дочекан звиждуцима.

Радник је уложио велики труд, задовољио навијаче борбеношћу, чак и запретио фавориту, али су бодови отишли у Београд.

Головима Александра Катаија и Саше Стојановића, тим Миодрага Божовића погађао је када је било најпотребније и освојио три бода. Сурдуличани су доживели први пораз на свом терену од 5. априла 2014.

РАДНИК - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:2 (0:0)

Чекали су црвено-бели грешку противника у утакмици без много шанси и дочекали је. Недуго после Вијеириног промашаја који ремети самопоуздање, у 64. минуту, Катаи се сјурио половином домаћина, сачувао лопту уз помоћ капитена Радника Крстића и Љубе Баранина, па исписао на семафору 0:1.

Домаћин је напао од тог тренутка још конкретније, али и даље са упадљивим проблемом да створи добру позицију за шут. Резервисту Закарију је корак у 71. минуту делио од изједначења, али је - утисак је - више чекао контакт са Рајковићем него моменат да упути лопту у небрањену мрежу.

Недуго потом, постављен је коначан резултат. У 80. минуту, Стојановић је прихватио лопту после испуцавања Звездиног голмана и додавања главом Катаија, затим ушао у казнени простор и погодио мрежу уз помоћ десне стативе.

У том моменту, победник је био одлучен, а Радник је до краја пробао да ублажи пораз још једном, одличним ударцем високог Милана Ћулума, који је натерао Рајковића да се баци под пречку да би избио лопту у корнер.

После неколико тренутака, Милорад Мажић одсвирао је крај, уз неостварене захтеве играча Радника да досуди пенал у њихову корист јер је лопта после прекида погодила у руку Звездиног дебитанта Доналда, окренутог леђима.

Тријумфом на "Малом Вемблију", Звезда је остала једини непоражен тим у новој сезони, задржавши корак са лидером Јавором, који јој "бежи" бод. У следећем колу, управо ће Ивањичани гостовати на "Маракани" 22. августа, у утакмици коју ће црвено-бели одиграти и без алтернативног левог бека Душана Анђелковића, који је у Сурдулици искључен због два оштра старта.

РАДНИК: Грујичић, Путинчанин, Крстић, Баранин, Павловић, Овусу, Миловановић, Станковић, Арсић (од 69' Закарија), Пејчић, Стојановић (од 35' Јовановић)

ЗВЕЗДА: Рајковић - Петковић, Павићевић, Јовановић, Анђелковић, Доналд, Грујић, Веред (од 46' Јовић), Катаи, Плавшић (од 68' Стојановић), Вијеира (од 89' Цветковић).

Извор: Мондо


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ