Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014

Слике
Навијање
Димови са запада
Димови испод севера
Певање са браћом Грцима
Поздраво за Толета

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Нешто магично 08 Nov 2014

Фото извештај

Корео 1/2
Корео 2/2
Навијање 1/2
Навијање 2/2

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Браћа 08 Nov 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

О да да 04 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Тешко до три бода - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Фудбалери Црвене звезде су у шампионском стилу протутњали кроз Кулу! Црвено-бели не само да су победили са 2:0 и тако пришли тренутном лидеру Меридијан Суперлиге на само два бода него су током 90 минута све време играли нападачки, стварали шансе, па је резултат могао да буде и убедљивији.

На прва искушења голмана домаћина Ђуричића ставио је Баста већ у 5. минуту, али лопта после његовoг ударца главом, на центаршут Миловановића, није завршила на жељеном месту. У 11. минуту „хајдуцима" је запретио Короман, али његов шут је прохујао поред гола. Најбољу шансу у овом периоду игре имао је Бурзановић, који је у 18. минуту неометан, са око 11 метара од гола Куљана тукао главом, нажалост – право у Ђуричића. У последњим секундама првог полувремена Јестровић је награђен аплаузом за „маказице". Наш центарфор је извео заиста атрактиван потез и права је штета што је лопта отишла преко пречке.

У првом полувремену наш голман Ранђеловић био је углавном незапослен, како-тако запретио му је само Радивојевић у 16. минуту...

У других 45 минута Звезда је појачала ритам и створила још лепих прилика за гол. Бурзановић и Милијаш су у 50. минуту лепо комбиновали, после чега је Милијаш изашао сам пред чувара мреже Хајдука и – тукао право у њега. Само три минута касније слично је поступио и Бурзановић. Искоса, са десне стране, нашао се очи у очи са Ђуричићем и није успео да га савлада.


До потпуно заслуженог гола Звезда је најзад стигла у 80. минуту. Милијаш је извео слободан ударац са око 25 метара, после његовог шута лопта се одбила од једног играча домаће екипе, натрчао је Дејан Миловановић и... Био је то ударац као из катапулта! Лопта се просто зарила у мрежу Хајдука, а колико је голман Ђуричић био изненађен овим фантастичним шутем нашег капитена види се по томе што се буквално није ни померио.


Шампион је и после вођства наставио да напада и за то је био награђен у 84. минуту. Козош је несмотрено стартовао у свом шеснаестерцу и оборио Јестровића, па је за Звезду оправдано досуђен једанаестерац. Центарфор црвено-белих је смирено пришао лопти и постигао други гол за Звезду на овој утакмици, а свој четврти откако ове сезоне носи црвено-бели дрес.

Звезда наредну утакмицу игра у недељу, 2. децембра, такође против Хајдука из Куле, али на својој „Маракани".

Хајдук (К) – Црвена звезда 0:2 (0:0)

Стрелци: Миловановић у 80. и Јестровић у 84. минуту из једанаестерца. Стадион Хајдука у Кули. Гледалаца: 1.000. Судија: Јовановић (Ужице). Жути картони: Павићевић, Козош, Лалевић (Хајдук), Бурзановић, Лукаш, Јестровић (Ц. Звезда).

ХАЈДУК: Ђуричић, Павићевић, Станић, Хабеншус, Ћирка, Козош, Радивојевић (од 85. Булатовић), Богић (од 75. Лалевић), Васиљевић, Љ. Фејса, Перић (од 83. Комазец).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранђеловић, Баста, Анђелковић, Бајалица, Туторић, Миловановић, короман, Бурзановић (од 67. Трајковић, од 75. Рашковић), Јестровић (од 89. Бетолингар), Лукаш, Милијаш.

www.fc-redstar.net


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ