Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014

Слике
Навијање
Димови са запада
Димови испод севера
Певање са браћом Грцима
Поздраво за Толета

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Нешто магично 08 Nov 2014

Фото извештај

Корео 1/2
Корео 2/2
Навијање 1/2
Навијање 2/2

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Браћа 08 Nov 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

О да да 04 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


КУП: Победа Звезде, одбране Весића, првенац Крнете - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Милијаш са беле тачке, Мијаиловић после лепе акције и на крају Крнета после корнера за рутински пласман Црвене звезде у четвртфинале Купа Србије. Сјајне одбране Весића. Стојановић убацио Младеновића!?

У мечу осмине финала Купа Србије: Црвена звезда - Раднички Крагујевац 3:0 (1:0).

Рекло би се убедлљиво.

Али, посматрајући свих 90 минута игре пред 4.600 навијача на "Маракани", било је све само не убедљиво. Оба тима, нарочито у наставку, стварала су шансе. Звезда је своје користила, а Раднички, тј. Дарко Спалевић није имао решења за Милоша Весића.

Када је било најпотребније, млади голман црвено-белих спречио је Раднички да дође до изједначења, после чега је "пао" други гол на другој страни терена и то је био крај отпора Крагујевчана у мечу у којем се скоро све вредно помена, осим пенала за вођство Звезде, догодило у другом полувремену.

Црвено-бели, чији је састав био прилично "измешан", што због повреда, што због ротације пред "вечити дерби" у суботу, повели су у 9. минуту са беле тачке. Сигуран извођач био је капитен Ненад Милијаш, након што је Славко Марић оборио Филипа Касалицу у свом шеснаестерцу.

До пред крај првог дела игре навијачи на стадиону нису имали ништа да виде, а онда су могли да примете да је тим Радмила Иванчевића сабио ривала на његову половину и имао више од игре пред одлазак на одмор.

Видевши да је враг однео шалу, тренер Црвене звезде Славиша Стојановић на полувремену извео је "духа" Ифеанија Оњила и увео конкретног Абиолу Дауду, али практично није се ни заиграло, а могло је да буде 1:1.

Међутим, Весић је маестрално одбранио ударац Спалевића са петерца, после чега је Раднички сурово кажњен за ту неискоришћену шансу. Акцију Нејца Печника и Дауде финиширао је Никола Мијаиловић за 2:0 у 56. минуту и тада је већ било јасно да ће Раднички тешко стићи до преокрета, мада је Звезда ове сезоне у првенству већ на "Маракани" једном била прокоцкала два гола предности у финишу (Доњи Срем, 2:2).

Миран крај утакмице пореметио је тренер Звезде Стојановић који је направио велики гаф када је убацио у игру Филипа Младеновића, играча који је тражио раскид уговора са клубом пред Арбитражном комисијом ФСС. Потреба да се незаменљиви Никола Мијаиловић одмори била је очигледна, али је одлука да се поред живог и здравог Љуба Ненадића, који игра све припремне утакмице клуба, уведе играч који је затражио да оде без обештећења - у најмању руку за сваку осуду.

Ненадић притом није ни био у протоколу, а Младеновић је доживео да му Звездина публика звижди приликом сваког контакта са лоптом. Притом, шансу ни на 2:0 нису добила Звездина деца Вукан Савићевић и Стефан Михајловић.

Ову утакмицу најдуже ће памтити Јован Крнета, који је постигао први гол у профи каријери за коначних 3:0.

Већ у суботу на истом месту: Црвена звезда - Партизан!

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Весић - Вешовић, Лазић, Крнета, Мијаиловић (од 81. Младеновић) - Гогић, Милијаш, Печник - Касалица (од 75. Мирић), Милуновић - Оњило (од 46. Дауда).
РАДНИЧКИ 1923: Шимић - Павловић, Тинтор, Росић, Марић - Ковачевић - Кривокапић (од 88. Медовић), Бељић, Петронијевић (од 80. Поркари), Симовић - Спалевић (од 88. Андрић).

Извор: Мондо


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ