Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014

Слике
Навијање
Димови са запада
Димови испод севера
Певање са браћом Грцима
Поздраво за Толета

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Нешто магично 08 Nov 2014

Фото извештај

Корео 1/2
Корео 2/2
Навијање 1/2
Навијање 2/2

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Браћа 08 Nov 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

О да да 04 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Аутогол Обрадовића решио дерби, Звезда на “минус један” - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Партизан 1:0 (1:0)

Стрелац: Обрадовић аутогол у 18. минуту.

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 40.000. Судија: Милорад Мажић (Врбас). Помоћници: Милован Ристић (Београд) и Далибор Ђурђевић (Крушевац). Жути картони: Печник, Мијаиловић, Касалица, Мрђа (Црвена звезда), Гулан, С. Марковић (Партизан). Црвени картон: Дарко Лазић у 90+7 (Црвена звезда).

Ц. ЗВЕЗДА: Бајковић, Вешовић, Крнета, Лазић, Мијаиловић, Гогић, Милијаш (84. Младеновић), Печник, Нинковић (90+1. Савићевић), Касалица, Дауда (87. Мрђа)

ПАРТИЗАН: Стојковић, Обрадовић, Остојић, Станковић, Волков, Марковић, Гулан (46. С. Илић), А. Живковић, (86. Грбић), Јојић, Нинковић (69. Лука), Којић.

Црвена звезда је у једном од најгорих вечитих дербија у историји, победила Партизан са 1:0 и то невероватним аутоголом дефанзивца црно–белих Милана Обрадовића. Пулени Славише Стојановића су се тако приближили на бод заостатка од црно–белих у борби за титулу.

Ништа вредно помена се није дешавало на Маракани у првих 17 минута, све до опасног шута Андрије Живковића са ивице шеснаестерца. Томе је претходио корнер са леве стране и избијена лопте од стране дефанзиваца црвено–белих.

Само минут касније, уследио је хладан туш за навијаче на јужној трибини. Волков је срушио Касалицу на око 18 метара од свог гола. Милијаш је шутирао из слободњака под пречку, али у правцу Стојковића, који је избоксовао лопту право на главу Нинковићу. Звездин везиста је више из очаја захватио лопту главом, а дефанзивац црно–белих на опште запрепашћење, послао лопту у сопствену мрежу, такође главом – 1:0 за Звезду!

Касалица је био себичан у 21. минуту, па је уместо да упосли Печника који је утрчавао у казнени простор, шутирао са 16 метара високо преко гола.

Којић се у 29. минуту нашао у лепој прилици после центаршута Волкова на прву стативу. Лазић је на кратко интервенисао, али се лопта вратила Којићу који је са пет метара шутирао преко гола.

Милијаш је опробао левицу у 36. минуту са скоро 35 метара, Стојковић је ценио лет лопте, а она окрзнула пречку!

Јојић је имао прилику да у 42. минуту затресе мрежу из слободног ударца са скоро са истог места као у прошлом дербију, али је био врло непрецизан.

Минут пре одласка на одмор, Мијаиловић је протутњао по левој страни, пронашао Печника, а Словенац са десетак метара искоса шутирао главом тик поред десне стативе.

Партизан је у другој половини првог полувремена и на почетку другог био бољи ривал и имао теренску иницијативу, али без стопостотних прилика.

У 53. минуту, у сред димне завесе на терену, која је настала због бакљаде Делија и Забрањених, као и због ватре коју су запалили Алкатрази, шут Касалице са око 12 метара после корнера са десне стране је изблокиран.

Вишеминутни прекид због дивљања навијача на јужној трибини, пореметио је ионако не претерано интензиван ритам меча, а највише играче Партизана, који су почели све опасније да нападају.

А, онда је у 68. минуту, практично ни из чега, дошло до шансе за домаћина. Касалица је између два дефанзивца црно–белих упослио Дауду у шеснаестерцу. Нигеријац је превише оклевао са ударцем ка голу, градио се, намештао, па је то искористио Станковић, уклизао и изблокирао га.

Бајковић је лоше проценио лет лопте после корнера у 75. минуту, сударио се са саиграчем, па је лопта дошла до Илића на другој стативи, али је лоб капитена Партизана био лак плен за голмана Звезде.

Црвено–бели су се у последњих 25 минута определили само на одбрану сопственог гола, такозвани „бункер“, без снаге и амбиције за контранападе. На другој страни, играчи Партизана нису успевали да пробију тај бедем, губили су лопту већ после два–три паса.

Једна од ретких Звездиних авантура на половини Партизана у финишу меча, резултирала је опасном акцијом, у којој је Касалица у 87. минуту „млако“ упослио Дауду, који је био спреман да „ћушне“ лопту у мрежу.

Минут касније, резервиста црно–белих Лука, предриблао је Звездиног резервисту Младеновића на ивици шеснаестерца, али је шутирао право у Бајковића.

Судија Мажић је због инцидената на трибинама продужио меч девет минута, а за то време је виђена сјајна шанса за Звезду. Мрђа је одузео лопту противнику уз леву аут-линију, упутио повратни пас ка Печнику на десетак метара од гола, али је Стојковић одлично интервенисао.

Млади Лазић је заиста направио будалаштину у 98. минуту. Без потребе и крајње брутално, уклизао је Илићу на средини терена и добио директан црвени картон.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ