Мисија пун Север 04 Nov 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Јебемо Рада 04 Nov 2014

Слике

Јебемо Рада
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Куп на Врачару 31 Oct 2014

Слике

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

У мраку 26 Oct 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

147. дерби 19 Oct 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Хуманитарни меч Олимпијакос - Црвена звезда - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Амбасадор Грчке у Србији Христос Панагопулос изстакао је да ће хуманитарна утакмица између Црвене звезде и Олимпијакоса у Атини потврдити пријатељство и братство српског и грчког народа.

'Ова утакмица потврдује пријатељство и братство наша два народа.

Сваки Грк је дирнут овим гестом Црвене звезде и овом приликом захваљујем у име свих нас', рекао је Панагопулос на конференцији за новинаре.

Сав приход од утакмице намењен је жртвама пожара у којима је настрадало 66 особа, изгорело 270.000 хектара шуме и обрадиве земље, а материјална штета је процењена на четири милијарде евра.

Генерални секретар Црвене звезде Зоран Дамјановић истакао је да се руководство београдских 'црвено-белих' није двоумило када је добило позив да помогне пријатељима из Грчке.

Дамјановић је подсетио да је Олимпијакос био први клуб који је 1994. године гостовао у некадашњој Југославији после делимичног укидања санкција Уједињених нација.

'Ово су ситуације када се пријатељима излази у сусрет... Не смемо заборавити да је Олимпијакос био уз нас када нам је било најтеже. Много тога имамо заједничког... Боје су нам исте, наши навијачи активно сарађују од 1994. године и на северној трибини често можете видети транспаренте на грчком језику', рекао је Дамјановић.

Гашењу пожара допринело је и седам авиона Привредне авијације који су у координацији са Министрстовм одбране Србије били стављени под команаду Минстарства одбране Грцке.

'Министарство одбране Србије радило је оно што је била дужност, а Звезда ради оно што је часно', навео је помоћник српског министра одбране Душан Спасојевић.

Тренер Звезде Милорад Косановић истакао је да је његова екипа почаствована што ће дати свој допринос санирању последица пожара, али је оценио да ће актери утакмице, ипак, у дуел ући такмичарски.

'Желимо да измеримо снаге са клубом који је и ове године уцесник Лиге шампиона. Ово је прилика да се у најбољем издању покажемо грчком народу и почнемо са циклусом јаких утакмица које нас очекују у наредном периоду', рекао је Косановић, који ће у Атину повести и 22-годишњег нападача из Чада Мисдонгара Бетолнгара.

'Сада ћемо видети какве су његове могуцности и до краја недеље одлучићемо да ли остаје са нама или не', рекао је Косановић.

Меч се игра у среду од 16.45ч РТС-1

www.rts.co.yu


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ