11 May 2015

,
,

:: ������ ::

148. 26 Apr 2015


:: ������ ::

! 02 Mar 2015!

:: ������ ::

������ ����� 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ����� �����

11 May 2015:: ������ ::

148. 26 Apr 2015


:: ������ ::

������ ����� 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ����� �����

 


Ц.ЗВЕЗДА-Смедерево 1:0 - ������� Red Star Forever

Звезда је прву шансу имала у 7. минуту, али је ударац Баркоса главом након центаршута Лукаша завршио поред гола Смедереваца. Гости су у првом полувремену били усресређени на одбрану свог гола, а у три наврата су из контри покушали да угрозе гол Звезде.

Прва таква ситуација виђена је у 10. минуту, али је одличну акцију Зечевића и Касома зауставио Радивојевић правовременим истрчавањем. У 29. минуту Короман је имао одличну прилику да доведе свој тим у вођство, али шутирао поред гола из добре позиције са 15-ак метара. Само два минута касније Звезда је имала нову шансу. Филип Ђорђевић је покушао да савлада истрчалог голмана Смедерева Радановића, његов ударац је изблокиран, а на лопту је натрчао Короман и шутирао али је лопту на путу ка голу зауставио Андрић.

Короман се у 42. минуту ипак уписао у стрелце. Акција је кренула од Лукаша који је сјајним додавањем пребацио тежиште игре, а Филип Ђорђевић је, лопту упућену са леве стране, пропустио за Коромана који дриблингом избацује једног играча Смедерева и добрим ударцем доводи Звезду до предности.


Црвено-бели су друго полувреме почели знатно ангажованије. Баркос је већ у 47. минуту имао одличну шансу да дуплира предност свог тима, али је након центаршута Коромана са десне стране, његов ударац главом изблокиран. Након тога је уследио период лоше игре обе екипе, а гости из Смедерева су у 64. минуту пропустили најбољу прилику на мечу, када је Радосављевић са 5-6 метара неометан шутирао пред Звездиног гола.

Звезда је последњих 15 минута поново појачала, а до нове шансе црвено-бели долазе у 78. минуту када је ударац Коромана након дуге лопте голмана Радивојевића завршио поред гола Смедерева. До краја меча виђено је још пар полуприлика пред голом Смедерева (Молина и Короман), а најватренији навијачи Звезде су по завршетку меча повицима храбро против Глазгова подржали своје љубимце пред реванш меч квалификација за Лигу шампиона.

Састави:

Црвена звезда: Радивојевић, Анђелковић, Короман, Баркос (од 88. Милијаш), Туторић, Лукаш, Гај, Баста, Миловановић (од 59. Молина), Ф.Ђорђевић (од 71. Рашковић), Кастиљо.

Смедерево: Радановић, Завишић, Поповић од 66. Николић), Андрић, Петровић, Радовановић, Мудринић, Касом (од 78. Зафировић), Зечевић, Радосављевић, Недељковић (од 86. Ђурашковић).


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу North Force, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

O������� :: ������ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

O������� :: ������ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

O������� :: ������ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

O������� :: ������ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу Heroes. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице 29. Новембар, када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

O������� :: ������ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте Јока, Млађи Хероес.

O������� :: ������ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
���� �����ȣ�

������� | ������ 2013/14

�� �����: Ko��������� ����� �� ������� ������� �� ������� ������ ����������� �� �������� ������ ��������
����: �. ��������
- ����� ����
���� ����� | ������ ������ �����
������ ����� ������