Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Чукарички Станком - Црвена звезда 0:1 (0:0) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

У тешкој утакмици на Бановом Брду Звезда је успела да забележи битну победу и задржи корак за водећим тимовима лиге.

Први су запретили наши играчи,али ударац Милијаша са 20 метара је био непрецизан.

У 6. минуту узвраћају играчи Чукаричког. Блажић Центрира са леве стране, а Добрашиновић на левој стативи хвата волеј и промашује. Само два минута касније, Блажић поново пробија нашу десну страну, убацује лопту на 13 метара по средини шеснаестерца одакле Марјановић шутира, али Ранђеловић из два покушаја успева да ухвати лопту. Након лепе и брзе комбинације Чукаричана, Петковић добија лопту у празан простор, али са 18 метара брзоплето шутира и промашује.

Наши играчи се ослобађају притиска и у 13. минуту након центаршута Молине са леве стране, Милијаш главом шутира са 13 метара, али Вишњић блокира ударац и избацује лопту у корнер.

У 15. минуту Чукарички поново има прилику - Нинков соло продором по десној страни из игре избацује Лукаша и Анђелковића али његов центаршут на другу стативу је резултирао само слабим ударцем главом Марковића.

Молина се у 18. минуту изборио за простор, али је његов ударац Исаиловић одбранио. До лопте је дошао и Короман, али ни он није био успешнији пошто је лопта поново завршила у Исаиловићевом наручју. Звезда у 24. минуту има најбољу прилику - након коренра који је извео Короман, Гај шутира у супротни угао, али играч Чукаричког у последњем тренутку избацује лопту која је ишла ка небрањеном делу гола.

У 31. минуту Бетолингар спушта лопту Короману на леву страну. Короманов центрашут је за мало био превисок за нашег нападача, а до лопте долази Лукаш који ка голу упућује нешто између центаршута и шута. Минут касније Короман покушава са 18 метара искоса, али лопта пролази поред десне стативе Исаиловићевог гола. У 39. минуту Молина пролази по десној страни, успева да упути удрац, али Исаиловић брани. На одбијену лопту налеће Милијаш, али је његов ударац изблокиран.

Одмах након уласка у 40. нинуту, Тришовић се нашао у прилици након центаршута коромана са десне стране, али ипсред њега Нинков лопту избације у корнер. Три минута касније видели смо најлепши потез на утакмици. Бетолингар окренут леђима голу прима лопту на груди и маказицама са 16 метара гађа мало изнад пречке. Последњу прилику на утакмици имала је Црвена звезда, али је лопта након слободног ударца Милијаша завршила на пречки.

На самом почетку друго полувремена Гај тешко греши у близини шенсаестерца додајући лопту у ноге противничком играчу. Ипак, Туторић у последњем тренутку успева да интервенише.

У 50. минут Милијаш поново покушава из слободног ударца, али Исаиловић без проблема хвата лопту.

Чукарички је поново озбиљно припретио. Наша лева страна је лако пробијена, а лопту упућену по земљи Миша Петковић дочекује потпуно сам на супротној стативи. Његов ударац, међутим, завршава преко гола.

У 65. минуту Бурзановић је имао прилику након одиграног дуплог паса са Короманом, али је његов ударац искоса са леве стране изблокиран. Минут касније Кастиљо шутира са дистанце, лопта одскаче испред Исаиловића који ипак успева да је избаци у корнер. Ови напади су били најава онога што ће се дестити у 67. минуту.

Милијаш је добио лопту на 20 метара по средини гола. Вукао је на леву страну паралелно са гол линијом притом се ослобађајући два играча Чукаричког. Искоса, са 16 метара, упућује ударац у супротан угао и Исаиловић је напокон савладан.

Чукарички се, међутим, не предаје. Већ у 71. минуту стварају добру прилику. Прво је Блажић на средини терена узео лопту између Коромана и Милијаша, а онда је проиграо Нинкова по десној страни. Нинков вара Анђелковића, касније и Гаја, али његов удраца завршава само у спољном делу мреже.

У 80. минуту Милијаш и Тришовић одигравају дупли пас, али Милијаш у шеснаестерцу не успева да исконтролише лопту и намести се на ударац.

У 92. минуту одбрана Звезде поново прави велику грешку која овај пут није кажњена. Лопта је са средине терена упућена на десну страну у близини шеснаестерца где није било наших играча. Играч Чукаричког лопту по земљи упућује на другу стативу где је Бојовић био потпуно сам на два метра од празног гола. Међутим, лопта играчу Чукаричког остаје испод ноге, а Бајалица успева да је избаци у аут. заиста невероватан промашај и слободно се може рећи да је Звезда у овој утакмици имала оно што јој је недостајало на претходним - срећу. Ипак, забрињава што се неке грешке понављају из утакмице у утакмицу.

www.fc-redstar.netИнтервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ