Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Буран реми у Крушевцу: Напредак промашио пенал, судија Сантрач оштетио Звезду! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Напредак је сјајном поставком на терену, дисциплинованом игром и опасним контрама освојио бод против шампиона Србије - 0:0. А још је и промашио једанаестерац! Црвена звезда се није прославила у Крушевцу, мада је погодила пречку, али је и оштећена од стране арбитра Сантрача, највероватније за два пенала

Напредак – Црвена звезда 0:0
Градски стадион у Крушевцу. Гледалаца: 7.500. Судија: Дејан Сантрач (Павлиш) 7,5. Помоћници: Бранко Павловић (Зрењанин) 7 и Јовица Милин (Ириг) 7. Жути картони: Јаничић, Говедарица, Цветковић, Велкер, Урошевић (Напредак), Планић (Црвена звезда). Црвени картон: Ненад Лалатовић (тренер Црвене звезде) у 95. минуту.
НАПРЕДАК: З. Поповић, Цветковић, Јаничић, Пауновић, Урошевић, Говедарица, Н.Поповић (од 11. Лазић), Димитров (од 69. Велкер), Гобељић, Трујић, Ндиаје (од 81.Бајић).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Планић, Павићевић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић (од 75. Јовић), Печник (од 86. Деспотовић), Савићевић (од 55. Босанчић), Гаврић, Ракић.

Прву шансу на мечу имала је Звезда. Павићевић је у 11. минуту са своје половине послао пас пред шеснаестерац домаћина, Ракић главом проследио лопту ка Гаврићу, чији је шут сјајно, пантерском интервенцијом одбранио Поповић.

Минут касније, Лазовић је прошао по десној страни, центрирао по земљи паралелно са гол–линијом, али никог од његових саиграча није било да ту лопту проследи у мрежу.

Напредак је добио једанаестерац у 25. минуту! Павићевић је неопрезно стартовао на Ндијаеа, народски речено однео је и њега и лопту – најстрожа казна чиста као суза. Бивши играч Партизана Трујић је са 11 метара гађао доњи леви угао, али га је Рајковић „прочитао“ и одушевио Делије на трибини иза њега!

Судија Сантрач је пропустио да свира пенал и на другој страни после старта с леђа Пауновића на Савићевићу у 43. минуту! Бунили су се гости, али узалуд.

Три минута пре тога, Цветковић је био најприсебнији у свом петерцу, избивши лопту у последњем тренутку испред Гаврића, на центаршут Петковића.

Након одбрањеног пенала Рајковића, уследила је гужва на јужној трибини где су биле смештене присталице Црвене звезде. Сукобили су се органи реда са навијачима из Београда који су остали испред стадиона и дуел је прекинут на кратко.

Сумњива је била ситуацију у 55. минуту кад је Рајковић био у дуелу са Ндијаеом. Остаје дискутабилно да ли је приликом интервенције закачио фудбалера домаћег тима.

Половином другог дела игре уследио је други прекид, кад су Делије направиле бакљаду. Дим је у потпуности смањио видљивост на терену.

Резервиста Босанчић је погодио пречку из слободног ударца са око 18 метарау 89. минуту, а онда још једна сумњива ситуација на штету црвено–белих, у судијској надокнади.

Јаничић је на ивици петерца саплео Јовића, арбитар Сантрач се није огласио што је изазвало велике протесте фудбалера и стручног штаба Звезде, а тренер Лалатовић је због заиста непримереног понашања оправдано искључен.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ