Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Олимпијакосу братски дерби, други пораз Звезде - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је изгубила од Олимпијакоса у мечу 4. кола Групе Д Евролиге. У првом званичном међусобном дуелу два црвено–бела клуба успешнији су били гости из Грчке

Црвена звезда – Олимпијакос 57:62 (14:13, 12:24, 10:13, 21:12)
Комбанк арена. Гледалаца: 18,732. Судије: Хирезуело (Шпанија), Вијатор (Француска), Нуран (Турска).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Вилијамс 7, Дангубић 2, Митровић 4, Лазић 5, Блажич 10, Калинић 10, Марјановић 13, Џенкинс 2, Цирбес 4, Јовић.
ОЛИМПИЈАКОС: Петвеј 8, Хантер 2, Данстон 11, Спанулис 14, Слукас 4, Аграванис 8, Манцарис 7, Кацивелис, Лафајет 5, Дарден 3 .Београдски црвено–бели повели су два пута само на почетку утакмице у Комбанк арени, а до краја су успели да угрозе предност Олимпијакоса у последња четири минута меча када су коначно смањили вођство гостију пошто су стигли на два поена заостатка. У самој завршници, нису ипак могли да преокрену резултат и уписали су други пораз у европском такмичењу.

Грчевито су почели меч изабраници Дејана Радоњића. Једина два поена постигао је Бранко Лазић, док су с друге стране играчи Олимпијакоса врло брзо нанизали три тројке за 9:2.

Успела је, међутим, Звезда да се поврати и после закуцавања Калинића, четири поена Митровића и два Вилијамса, дошла је до изједначења 11:11. У игру је уместо Лазића ушао Блажич и убрзо је погодио прву тројку за београдске црвено–беле и вођство 14:11 пред сам крај прве четвртине. Лафајет је успео да погоди за 14:13 и тим резултатом ушло се у другу четвртину.

У прва три минута следећег периода само је Калинић убацио једно слободно бацање, а Олимпијакос је направио фантастичну серију од 10:1 (23:15) после чега је Радоњић затражио тајм–аут.

Узвратила је Звезда мини–серијом од 6:0 чиме је смањила резултат на 21:23. Опет је уследио пад у игри домаћег тима, без идеје у нападу, дозволили су Грцима да се „одлепе“ на чак +15, највише захваљујући Данстону који је постигао осам поена. До краја овог дела дао је још један поен.

На паузу се отишло са 26:37.

У наставку меча играчи Олимпијакоса повећавали су предност шутевима за три поена, погодили су Петвеј, Аграванис и Спанулис. С друге стране, тројку за Звезду, другу на утакмици, погодио је Вилијамс – 34:46. Мало кошева виђено је у трећој четвртини, Звезда је дала само 10 поена, а грчка екипа 13.

У последњој деоници шут је лоше служио играче Звезде, а слаби су били и са линије слободним бацањима. Марјановић је закуцавањем и 11. поеном успео да смањи предност Олимпијакоса на 7 поена – 50:57 четири минута пре краја меча. Полако се истопила предност Грка, јер је уследила и друга тројка Блажича за 53:57.

На линију слободних бацања стао је Марјановић и оба пута је био успешан, Звезда се приближила на 55:57.

На минут и по до краја Олимпијакос је био на 4 поена предности пошто су имали три слободна бацања, искористили су два.

Јака Блажич је на 25 секунди пре краја после продора убацио за два поена – 57:59. Калинић је фаулирао Спанулиса, а овај је оба пута био прецизан.

У последњем нападу Звезде, Блажич је промашио шут за три поена.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ