У односу на Гроклин доста храбрија постава са само пет бекова и два задња везна...
..кажу да причам много...

1-1. Коначан резултат.
Ово првенство је као што сам и претпоставио недавно, за нас завршено пре него што је почело. Ја се јако добро сећам "Косанових првенстава" из деведесетих, и ово је једно баш такво првенство за нас.
..кажу да причам много...

'да би разумео Косана мораћеш да размишљаш као говедо'

Јеботе који магарац, почне против никад горе војводине са једним нападачем и на 1-0 изведе и тог једног и уведе шестог (словима ШЕСТОГ) бека. Чуди ме да нисмо изгубили, а није да нисмо требали.

Па бем ти фудбал, шта смо дочекали да звезда на нашој маракани игра нашу лигу са једним нападачем!
....алкос алкос нема перспективу, добар чоек донеси му пиву... :flasa
..Звезда ми је све...

Испоставља се да су алкос и Ђуро од истог дрвета исклесани........ОСТАВКА
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

"Звезда неће играти дефанзивно док сам јој ја тренер."

Ко је ово беше изјавио?

е па господине Косановићу нисам стручњак за фудбал па ако може неко да ми објасни како се зове игра без шпица?

мада можда нисам упућен, можда је наш ној постао напдач

Прикључујем се анти-Косан кампањи!Не памтим да је Звезда у историји на својој Маракани играла без шпица,а са 5-6 бекова.Брука и срамота...

први сам рекао да је Косановић добро решење јер од Бошка не може горе,први и повлачим реч...Да немамо играче па да каже човек шта да се ради не може боље,али кад нам бољи играчи седе на клупи,лошији играју уз тактику Боже сачувај и не може боље.Сад само победа у дербију може да нас дигне и опет иако кад се сагледају ствари рекло би се немамо шансе против глодара надам се да ћемо успети да их добијемо и онда се дићи онда би се поправила и атмосфера у клубу плус пролазак у лигу уефа и све би изгледало другачије,дај Боже тако да буде.

Велики тактички маг-Косан је најавио формацију која ће заопочети реванш са Гроцлином.

Ранђеловић, Радивојевић (ипак нам требају два голмана за сваки случај), Анћелковић, Баста, Бајалица, Туторић, Гај, Броновицки, Богдановић, Пантић, Милијаш.
И да, Милијаш је под знаком питања, ипак он зна некад и да пређе пола што је велики ризик по наш гол.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Пантић?! о, боже... :bes  није да сам песимиста али са оваквом игром бићемо на крају и трећи

косане марш из звезде!
а ти ђоле демагогу добродошо у клуб!

Мислим да сам ти на пвт објаснио да брисање твог топика нема везе са мојим личним ставом!
Ђоле

Нити сам критиково, нити хвалио. Тј. после прве утакмице са Ренџерсима сам га похвали за консолидовање редова. После тога све изгледа исто, "консолидовано". Можда ја имам најдужи "фитиљ" на овоме форуму, и иначе имам "дебелу кожу". Али и најдужи фитиљи догоре. Зато Кошмане, марш у 3 лепе, дефанзивно-нападачки, коњу заостали, акохолисаних очију !!!!!!!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Косан је изгледа исхао на курс код Ђуровског на усавршавању тактике, која се зове: " Игра без шпица"! Тек овај ће да нас покопа!! Јестровић није могао да се састави са лоптом....ни један дуел није добио. Није ово критика, само хоћу да кажем, као што сам једном и рекао, а то је да у оваквој игри и тактици, ни мнооого бољи нападачи не би ништа урадили!

Quote"Одиграли смо најбољу утакмицу у досадашњем току првенства, контролисали игру и меч рутински приводили крају и онда нас је једна кардинална грешка коштала два бода. Заслужили смо победу, али нисмо имали среће"

Не знам само чиме смо то заслужили победу. Игром? Или можда на лепе очи смо требали да добијемо

Quote"Жао ми је због играча који су се максимално трудили и наших навијача, али боље од овога у овом тренутку не можемо да одиграмо."

Па мајсторе онда препусти посао некоме ко може боље.


Нису му опет играли Салас и Молина, али су наравно у игру ушли погубљени Богдановић и ној Анђелковић

Милорад Косановић је после утакмице са Војводином, која је завршена резултатом 1:1, на конференцији за медије изјавио да је ово реално стање Црвене звезде.

"Одиграли смо најбољу утакмицу у досадашњем току првенства, контролисали игру и меч рутински приводили крају и онда нас је једна кардинална грешка коштала два бода. Заслужили смо победу, али нисмо имали среће", започео је причу наш тренер.

"Жао ми је због играча који су се максимално трудили и наших навијача, али боље од овога у овом тренутку не можемо да одиграмо. Екипа је под оптерећењем јер паралелно радимо на поправљању физичке спреме, на уигравању и тактици, а при свему томе се очекују победе. Још смо далеко од праве форме, али евидентно је подижемо из меча у меч. И даље имамо проблема у завршници, али све то не би био проблем да не губимо бодове", рекао је Косановић и наставио:

"Две утакмице недељно је за овај тим у овом тренутку превелики напор. Ипак, пред нама су важне утакмице после којих ситуација може да буде много боља. Прво нас чека Куп, потом вечити дерби и онда најважнији дуел у сезони, реванш са Гроцлином и шанса да се пласирамо у Куп УЕФА што нам је у овом тренутку приоритет".

Quote from: "rukometas_bg""Звезда неће играти дефанзивно док сам јој ја тренер."

Дугорочни штетни учинак алкохола је оштећење средишњег и периферног живчаног састава.
У мозгу долази до поступног одумирања живчаних ћелија, што доводи до трајног оштећења различитих структура мозга, али и периферних живаца (очни живци).Деловање веће концентрације алкохола на мозак  омета мишљење и расуђивање, узрокује сметње вида (двоструки вид).
Оштећења узрокују умно и морално пропадање, промене карактера, губитак надзора, заборавност и хроничну безумност (алкохолни делиријум).

Потпуно разумем тактику Алкосана са шест бекова!Види човек да на свакој утакмици против Звезде игра минимум 20-50 противничких фудбалера!Ружно је замерати Алкосану као и било ком болесном лицу њему је ипак потребна професионална медицинска помоћ!

:finger
Шта је са Миљановим пуленом из Паси пољане?Молим фоторепортере да га без потребе не сликају да се опет не расплаче!
:boks

МАРШ ИЗ ЗВЕЗДЕ ЏУКЕЛО!

Сад сам чуо шта је причао на конференцији за штампу. Најбоља партија звезде до сада??? ако је тако ја имам предлог за следећу утакмицу, треба да играју: ранђеловић,пантић,броновицки,туторић,гај,бајалица,в.ђорђевић,баста,миладиновић,станчић и тришовић! обавезно да ко не прелази центар,него сви у одбрану да се збију! јер шта би било ако случајно дамо гол??? :rofl
:batine
..Звезда ми је све...

Quote from: "Johnny Blaze"'да би разумео Косана мораћеш да размишљаш као говедо'

Јеботе који магарац, почне против никад горе војводине са једним нападачем и на 1-0 изведе и тог једног и уведе шестог (словима ШЕСТОГ) бека. Чуди ме да нисмо изгубили, а није да нисмо требали.

Шест бекова на терену могу само сами себе да саплићу и да се туку око лопте пошто на терену има укупно једна... То што кроз средину може да нам прође слон, а да се не очеше о неког нашег играча то нема везе...
После гола смо имали идаље константан притисак на њихов гол и то су тренуци у којима играчи Војводине нису ни помишљали на напад... Онда Косан-ретард вади шпица и то је јасан сигнал играчима Војводине да се повлачимо! Вау, како ли су само то провалили...
Онда наш Косан-ретард лепо сачека да они изврше измене и крену у општу офанзиву и гле чуда човек убацује нападача! Вау, баш их је зајебао...нарочито јер тај нападач нема шта да ради напред када нема никога да га подржи... На све то играли су неку тактику коју вероватно ни математичари не могу да схвате, а не фудбалери...
Што се играча тиче Лукашу свака част! Одлично кретање, упошљавање играча, пожртвованост...дефинитивно одлично појачање...

Што пре Косан-ретард оде то ћемо пре моћи да се уигравамо... Ако се неко пита ко уместо њега могу рећи само да могу рендом функцијом изабрати било кога са овог форума и учинак му неће бити ни за милиметар лошији од Косановог...ретард...

Извините али морам:
ЈЕЛ' САМ ВАМ ЛЕПО РЕКАО?
А сад без зезања. Какав Косановић, Бајевић, Ђуровски? Па ми Фергусона да имамо не би бољи били! Јако лош тим и за та "појачања" могу да кривим делимично и Ђуровског али највећи проблем је што у клубу ником није стало до звезде него само и искључиво до пара. Имају образ да се понашају к'о да су унајмању руку освојили ЛШ а пружају игру на нивоу ФК Балкан Буковица. Али морају да имају на уму да наше стрпљење познаје границе.

Ух када још мало усавршимо па развијемо бункерицу против Гроцлина на Маракани са циљем да прођемо у групе са резултатом 0:0.
Као што сам рекао у свом задњем посту и дефинитивно је проблем са тренером. Звезда има јако добре појединце у тиму али нема ко да постави игру и ко да им каже да утакмица траје 90 минута.
Чак је и Валтер Зенга одустао од Италијанског изума Катаначо фудбала и примењивања истог на Звезду јер зна да Срби нису за такве ствари.
У сваком случају неколико следећих утакмица ће решити и показати много тога. Ако све прође лоше, а реално нема у овом тренутку места ни за какав оптимизам, биће свашта...